Gå til innhold

Jarle Hvidsten

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jarle Hvidsten

  1.  

    Håper heller de får på plass deletilgang. Men sannsynligvis ikke. For nå er de så langt unna som det er mulig å komme. Teslas policy om at ansatte ikke har lov å gå ut offentlig med tesla-informasjon gjelder nemlig også deler. Det er ingen hos Tesla som kan fortelle kunder som venter på deler om delene finnes på lager, om delen i det hele tatt er produsert eller hvor lang tid det tar før delen kommer.

     

    Det er dette som kan bli Teslas bane. For er det noe som er sikkert så er det at de kan rett og slett ikke masseprodusere modell 3 og sende den ut på markedet. I alle fall ikke det norske markedet. I Norge har vi noe som heter Forbrukerkjøpsloven. Om det er uforholdsmessig lang tid å vente på deler, som det er i dag og som det har vært siden 2013, kan man begjære kjøpet hevet. Modell S og modell X-kjøpere er ikke typen som begjærer kjøp hevet. De er ofte velbemidlet, har flere biler i garasjen, og orker ikke å sette seg ned og bruke 5 minutter på å skrive til Forbrukerrådet. Dessuten har de ofte aksjer i Tesla og er ikke tjent med en konkurs eller kursfall. Og dermed sendes ikke modell 3 i billigvariant ut på markedet av frykt for massenes hevn.

     

    Jeg vet dette er en bekymring for noen, for meg er det ikke det. Jeg har kjørt tesla i snart 3 år uten å ha problemer vedrørende dette og har alltid blitt oppdatert på tid om jeg må vente på noe. 

    Hei, om du har et tlf nummer til Tesla der de i andre enden tar telefonen og kan svare på ting må du gjerne dele. Jeg fikk nesten min model S avskiltet pga mangel på deler når den nå var på første eu kontroll samtidig som håndbrekket havarerte, og måneder å vente på deler. Det ordnet delene kom merkelig nok inn og bilen fikset samme dag som den hadde blitt ulovlig å kjøre. Det tar nå ca 2timer i kø på Tesla i Bergen for i heletatt få snakke med noen. Jeg er fornøyd med Tesla sitt produkt, men ikke fornøyd i hele tatt med måten service apparatet er organisert på.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...