Gå til innhold

Joffe42

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joffe42

  1. Ja denne var jævlig kjedelig, trodde eg bytta ut begge rett før kampstart. Gallman og Ross skulle inn. McLaurin var gametide så ville vente lengst mulig. Er i Atlanta og var å se Falcons-Titans, så nette på puben før kampen var meget ustabilt.

     

     

    Litt kjedelig å møte Joffe til "toppkamp" (begge 3-0) og motstander kjører to spillere som er inaktive. Jeg burde gått på mitt første tap , men står nå med 4-0. Ikke verdens undergang, men litt kjedelig å vinne sånne kamper.

  2. Jeg tenker vel egentlig at seint på en hverdag passer best for folk flest, gjør det ikke?

     

    Hvis vi skal gi alle muligheter til å være med, burde vi kanskje ha en del flere alternativer å gå etter.

     

    Mandag tirsdag onsdag (typ 2100 norsk tid) før NFL starter, for eksempel.

    Jobber til 23:00 man og tir den uken, så fyker eg til usa på onsdagen. Om det ikke blir søndagen stiller jeg min plass til disp. Har regnet med at det ble søndagen hele tiden jeg.

  3. Knepet tap i week one for her, mange som skuffet. Henta inna Eli som nødløsning da Winston plutselig fikk by week, han leverte på ingen måte. Green er like blek som linja til Bengals å har 2 skuffende game weeks. Eneste lystpunkte var Hill som presterte som forventet.

     

    Håper å slå tilbake i week 2, dog mot et solid Chargers lag.

  4. Treg start her, fornøyd med seier selvsagt. Men AP skuffet stort, satser på han tar seg opp utover. Som forventet en helt annen Luck enn hva vi så i fjor, meget positivt. Kjedelig å sette langskuddene Mike Wallece på benken når han slår til med 16,20 i week one, men det kan umulig fortsette. Utrolig viktig å få med seg en seier når så mye ikke helt stemte. Har god tro på høyere poengsummer generelt i neste uke. Lite pluss at Watkins ser ut til å mangle hos Torshov Pushers neste uke.

×
×
  • Opprett ny...