Gå til innhold

Emil.hod

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Emil.hod

  1. Dette var virkelig vanskelig, og ofte er slikte tekster åpen for tolking - altså ingen fasit.

     

    Forfatteren går fra det deprimerende og triste til det glade og oppmuntrende. I starten av novellen virker det som han satt i kjelleren og jaktet på rotter for moroskyld, men på avslutningen av novellen kommer det fram at halen til rottene ligger ved kjøkkenbanken etter matlagingen. Har mannen i novellen tunge og deprimerende tider der han må jakte på rotter for å skaffe mat? Handler det om å se det positive i de tingene som faktisk er positive? ( Solen i vest, barna med badmington)

     

    En annen ting jeg la merke til er at for hver rotte som ble drept ble det stadig mer vindstille ute. Til slutt var det helt vindstille og dødt utenfor. Etter middagen setter han seg ut og ser barna spille badmington i den vindstille luften. Var han grunnen til at noe godt skjedde? Var han grunnen til at barna kunne spille badmington ute og moro seg i den vindstille luften? Kan noe som i utgangspunktet virker mørkt og dystert, egentlig føre til noe godt likevel? 

     

    Håper dette kan hvertfall sette i gang noen tanker hos dere.

    Tusen takk for hjelpen :)
  2. Hei. Jeg har nylig kjøpt meg en Rieju RS2 2008 modell. På mopeden er plomberingen fjernet, men jeg har lyst å kjøre "lovlig". Jeg spurte han som hadde mopeden før meg. Han sa et jeg bare trenge å kjøpe en skjøte med plombering, fordi den var plombert i skjøten. Hvor kan jeg få kjøpt dette? Og funker det?


     


    FYI jeg e helt ny når det gjelder dette her.


  3.  

    Hei, Jeg lurte på om en 430w PSU er nok. Jeg har tenkt å kjøpe den billigste, men bytte I3en ut med en I5.Jeg har lest litt på nettet og der står det at 430w er for lite for i5 og r9 380. Jeg har ikke tenkt å overclocke

     

    Det står vel fremdeles R9 380 til "The Corporal" fordi Agentspoon ikke har fått tid til å oppdatere enda. Jeg regner med R9 380 vil bli bytte ut med RX470 som trekker litt mindre strøm enn R9 380. PSU holder til dette. Billigste RX470 på lager er her til 2290,-

     

    Men om du kan vente ei god uke, så kan du spare 200Kr ved å kjøpe denne. Når det er sagt, så ser kjøleren på førstnevnte litt bedre ut. Men jeg har ikke sjekket det enda.

     

    Ok takk for svar. Så det skal gå fint med 430w og rx 470? Skal ha ett par hardisker også. Tar de mye strøm?

×
×
  • Opprett ny...