Gå til innhold

Cruento

Medlemmer
  • Innlegg

    262
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cruento

  1. Jeg har en stasjonær pc med XP Home, som plutselig ikke vil vise nettsider i noen browsere. Jeg er tilkoblet trådløst nettverk og alt ser ut til å funke fint, men kommer ikke inn på noen nettsider. Kan heller ikke logge inn på f.eks Spotify, men har fått til å pinge sider som sol.no og mininova.org i kommandovinduet. Har ikke installert noe nytt i det siste såvidt jeg kan huske. På laptopen min funker alt som det skal.

     

    Noen som har tips?

  2. Hehe tro meg, jeg kan denne regelen. Derfor jeg fikk litt sjokk når jeg aldri så den lille "streken" på xp baren som sier at her slutter rested xp'n din. Logger inn litt senere i dag  når jeg har dinga 51. Skal oppdatere da ;)

     

    EDIT: Derfor jeg også posta innlegget fordi jeg browsa igjennom her samtidig som jeg fløy ned til hinterlands fra UC. Har ingen logisk forklaring på det, men det er rene fakta  :cool:

    6181881[/snapback]

     

    Har du lvlet fra 48 til 51 i strekk? Uten å logge av? Hvis ikke har du jo fått ekstra rested i periodene du ikke har spilt. Sammen med den xpen du har fått for quests så blir dette ganske mye ekstra rested etter hvert.

  3. Jeg kunne tenkt meg en slags "stikk av" macro der jeg først caster Sprint og så Evasion rett etter på. Er rogue da.

     

    Prøvde å skrive bare

    /cast Sprint

    /cast Evasion

     

    men da fikk jeg bare opp at "another action is in progress", dvs at jeg må få det til slik at Evasion evt et sekund etter Sprint.

     

    Er det mulig? ;)

  4. Greit nok det, men jeg synes litt synd på lillebroren min som begynte å grine :p. Så blizzard har værsågod å få account creation på lufta igjen! :angry:

    Hahaha :p

     

    Men som vi ser, WoW tar jo helt av. Det er f. eks ikke mulig å oppdrive spillet, hos Gamesmix står det at de ikke kan få flere kopier av spillet før om et par uker, fordi det nå er så mange som har det, at Blizzard ikke har kapasitet til å la så mange spille på serverne. Kjipt for meg, som ikke har fått tak i det enda :cry:

  5. Personlig så mener jeg at 18+ er et alt for drøyt merke på HL2..Greit jeg er 20, og ble også litt svett i boxeren av Ravenholm, men der stoppa det også...

     

    Så kan vi jo komme inn på Norge og aldersgrenser.Jeg ser mange trekker frem ringens herre her, og jeg er evi enig. Er HL2 et 18års spill, så er LOtR ihvertfall en 16års triliogi.. Mamma mente sådann at det burde vært 20, da hun ikke liker å se på at noen blir kappet hodet av så det svarte blodet spruter, men det får være hennes sak.

     

    BottomLine:

    Voldlig sett er LOtR værre enn HL, da du mer eller mindre bare skyter findene/sprenger dem i HL, mens i Lotr så kappes de og kvestes.. Altså litt mer grotesk.. Og jeg vet ikke hva slags aldersgrense Alien vs Predator hadde jeg? Det var ihvertfall ikke 18!Og den er ikke mye værre enn HL! (Nå var HL litt mer underholdene ;))

    Nå skal vi ikke komme inn på "påvirket- av- voldsspill- og- filmer-debatten" her, men det er faktisk stor forskjell på å se på film og spille spill. Det blir regnet som mye verre med et spill der kroppsdeler blir kuttet av, enn en film. Dette fordi i spillet gjør man det selv, mens i filmen observerer man bare, og ser det sannsynligvis ikke like mange ganger.

  6. jeg mente ikke at den nødvendigvis måtte være 18+ i dette tilfellet, og jo, jeg kan garantere at hadde det vert 16+ og en 15 åring ikke hadde fått kjøpt det så hadde han/hun begynt å whine om at grensen burde være lavere

    Ja, sett at aldersgrensen var 16+ da, og kids begynte og whine som du sier, hva så? Ville noe ha skjedd? Det jeg snakker om er hvilken aldersgrense spillet burde ha. De som eventuelt måtte syte for det får bare syte da, ingen gjør noe med det uansett.

  7. TRS: Du snakker om 13 åringer, og om at grensen ikke burde settes ned fordi den må settes et sted, betyr det at grensen må være akkurat 18+? Er du sikker på at den ikke like gjerne burde ha vært satt til 16+ fra starten av? Da hadde det ikke vært snakk om å sette ned grensen, noe som foresten aldri ville ha skjedd uansett, det er like sannsynlig som at en dommer ombestemmer seg for et straffespark eller et rødt kort 10 min etterpå.

     

    Jeg mener at med det innholdet som er i spillet, inkludert Ravenholm, så ville 16+ vært en passende grense. At 13-åringer ikke trenger å ha så godt av det, det er en helt annen ting.

  8. - Jeg har brukt datamaskinen så lenge nå, og tastekombinasjonen 'Ctrl-Z' fungerer for å gå ett steg tilbake i samtlige programmer jeg bruker. Så hver gang jeg opplever at jeg vil angre på noe jeg gjør i mitt virkelige liv, strekker jeg meg etter 'Ctrl-Z' og stusser over at det ikke virker.

     

    Dette har jeg og gjort :hmm:

    Akkurat det har faktisk jeg også opplevd! Følte alltid en trang til å trykke ctrl etter at jeg hadde gjort noe dumt.

     

    Noe lignende skjedde når jeg hadde spilt Gothic II veldig mye, da fikk jeg en sterk trang til å save hver gang jeg begikk meg ut på noe litt risikabelt, og ble veldig irritert på at det ikke gikk an. :p

×
×
  • Opprett ny...