Gå til innhold

Frie fantasier

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frie fantasier

  1. Man kan dele inn kommentarene i 2 grupper, de som bare kjører i Norge og de som kjører i Norge og utlandet. Hvis man bare kjører i nabolaget så er det sikkert greit med ladebrikke. Men beveger man seg litt lenger bort så blir man utsatt for App-helvetet. Derfor så vil kortbetaling forenkle reisene, særlig utenlands.

    PS. ifm SVT så skal kortbetaling være mulig til sommeren, ikke i løpet av året.

    • Liker 6
  2. Grunnen til at jeg ikke bruker mitt navn er at jeg fortfarende er i arbeid slik jeg var da jeg var å kikket på CMR.

    Jeg kjenner personlig et par gründere, begge har vært omtalt i TU. Men de har produkter som gir fordeler og derfor får success.

    Det finnes andre "drømme" produkter som blev opphauset. Hva med Badger, helt utrolig at man satte penger i grevlingen. Eller hvorfor ikke Seabed Rig, et annet fantasiprodukt. Avgikk ganske stille med døden uten en masse omtale. Jeg lurte om den hadde vært inspirert av SF filmen The Abyss?

    Hitec lagte i 90-årene en rørhandteringsmaskin som Jon Gjedebo gav navnet "Javelin". En blev sålt til en Santa Fee J/U. Jeg så den etter at den hadde blitt tatt av riggen og sendt til Karmøy. Man kunne se at det ikke var en sveiser som hadde brent av fundamentet. En sveiser kan brenne sånn at deet ser pent ut. Dette var gjort i sinne, det syntes. Kanskje var det en Santa Fee boresjef som hadde gått løs på den med skjærebrenner? Feilet med Javelin var at den skulle være elektrisk, det er jo så greit at styre. Problemet innebar at den hadde flere store gir. Husker ikke utvekslingen, men den var formidabel. Så Javelin som skulle leveres til Troll boremodul blev en slags elekro/hydraulisk hybrid som virket som så...

    Det jeg kritiserer er at entusiasme overgår kunskap.

  3. Når jeg for første gangen hørte om CMR så tenkte jeg, hvem putter penger i disse drømmene? Det viste seg at flere oljeselskaper var med på galskapen, der i bland selskapet jeg arbeidet for. Som representant så var jeg med på et antall presentasjoner, og gav beskjed til min leder at dette var så uvirkelig at det ikke var sant. Men på den tiden så satt pengene løst og noen millioner hit eller dit syntes ikke å ha noe å si...

×
×
  • Opprett ny...