Gå til innhold

Xerian

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xerian

  1. Latterlig opplegg. Når jeg forhåndsbestilte så skulle alle få tilgang til spillet 2 uker i forveien.

     

    Dette har aldri vært sagt. Det var ikke før relativt nylig at man gikk ifra å si "noen dager før" til fem dager, og så til "opp til syv dager".

     

    Det har aldri vært snakk om to uker.

     

    Fant igjen mailen jeg fikk:

     

    The consumer journey:

     

     

    • 2 weeks prior to launch the customer will receive an email invite to join the head start program

     

    Kutta vekk mye annet som sto der, men ser nå at jeg muligens har missforstått mailen litt :p

  2. Jeg fikk og beta til helgen :D

     

    Hei, dere? Ved å spille beta, forplikter man seg til noe da? Altså, de saksøker meg ikke dersom jeg nekter å skrive en omfattende brukeromtale? :dontgetit:

     

    Så vidt jeg vet så forplikter du deg ikke til å skrive en stor avhandling, men du forplikter deg til NDA eller noe sånt, Dvs at du ikke får lov til å gi ut noe informasjon eller diskutere spillet på andre forumer en det som er for betatesterne. :)

  3. hadde samme problem med min premium.. fikk ikke lest noen plater i det hele tatt være det seg spill, film eller musikk.

    Så kobla den ut, stakk til eb games og skulle bytte, etter å ha snakket med de der fant vi ut at det var like greit for meg å ringe selv for å få den reparert.

    Når jeg kom hjem så fant jeg ut at jeg skulle prøve igjen og nå har den funker i flere mnd uten at det har skjedd en eneste gang..

     

    Lurer på om det kan ha vært noe som lå på laseren, støv eller noe, og at det har flyttet seg etter at maskinen ble beveget litt..

    Du kan jo teste det og se om det hjelper for deg å bevege litt på den. Husk å ta ut spill plata og skru av maskina først da :D

  4. Tenkte jeg kan jo spørre her istedefor å lage en ny tråd. Min bror var på EB Games på Lagunen i Bergen og skulle selge noen brukte spill på PS2 og PC.

    Men så fikk han beskjed av han som jobbet der at dem ikke tok imot PC spill.

    Synes det virket litt rart. Det andre var at han fikk ikke penger. Han fikk bare en tilgodelapp han må bruke i EB Games butikken.

    Er det virkelig sånn det fungerer hos EB Games eller er min bror blitt lurt?

    Jeg trodde nemlig at man kunne selge spillene,samt PC spill og få penger for dem.

    Takker for svar  :)

    9374775[/snapback]

     

    Man kan få penger igjen, men da trekker de fra 25% eller noe..

     

    Og de tar ikke inn brukte pc spill pga kopierings fare tenker jeg, kan risikere at en som kjøper ett brukt spill ikke får spilt fordi cd-keyen er i bruk fra før av

×
×
  • Opprett ny...