Gå til innhold

TR-HA

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TR-HA

  1. Hva om eg får rabbater på en nettside? Skal eg betalle 25% moms på varens orginal pris eller den prisen eg betaler?

     

    Eller for å skrive det litt anderledes: skal en web butikk skrive på orginal verdien på pakker de sender ut eller den verdien de har solgt varen for?

    MVA går på varens pris, dvs - du betaler +25% av netto (netto = verdien de har solgt varen for).

     

    Takker:) Da må eg huske å opplyse nettbutikken om at de må skrive en annen verdi på pakken neste gang.

  2. Metallica er forsvunnet. Arrrg.

     

    Vel de har vel aldri ønsket å være der, er vel nevnt tidligere i en HW artikel om Spotify. Derimot er nå enda Whiplash og Nothing Else Matters der enda.

     

    Men veldig irriterende at det kommer restriksjoner i Spotify, håper det er snakk om et lite anntal sanger. Spotify har skreve at de selv håper at det en gang i fremtiden blir vekke så er nok ikke noe vi kan anklage Spotify for å gjøre feil.

  3. Har selv et Logitech Elite Media Keyboard, fikk mediatastene til å fungere etter eg oppdaterte Logitech sin SetPoint driver. OBS Gå inn på siden til Logitech for å oppdatere da den automatiske oppdateringen hos meg ikke klarte å finne noen oppdatering og eg har i lang tid brukte en mye eldre programmvare.

     

    Det fungere ikke like da stop knappen må brukes some pause, for om du bruker pause knappen når en sang spiller så fortsetter den å spille av men uten lyd og du må velge forrige/neste lydspor for å få lyd igjenn.

     

    Leste litt rundt på nette og for å få det til å fungere med andre programmer enn det som Logitech offisielt støtter så kan du gjøre endringer i players.ini filen til SetPoint driveren og i Windows registeret. Fant bare et eksempel til Media Player Clasic men rekner med det skal la seg gjøre til Spotify.

  4. Fikk lasta ned Farcry på 12 min igår, men stakk på skolen etter eg hadde lasta det ned og når eg kom hjem igjenn var internett nede. Irriterende nok krevde jo det inndirekte at eg hadde internett for å få det innstalert. Og no når internett endelig er tilbake hjeler det lite å si til Ubisoft at du bor i USA, får fortsatt opp samme feilmelding med at spillet kun er tilgjengelig i fra USA.

     

    Veldig synd at ikke mulitiplayeren var tilgjengelig, kan noen bekrefte om dette gjelder all multiplayer spilling eller kun via internett? Har spilt Farcry på LAN og det var svinartig, eneste negative eg kan si er vel at på den versjonen eg spilte (sikkert ala 1.0) så vart han som hosta spillet av og til udødelig mot kuler og måtte drepes med eksplosiver:P

  5. Forrstørelsen til Winamp fungerer bare for hovedvinduet, ikkje spillisten.

    Du kan jo allitds bruke Windows Forstørrelsesprogram til å forstørre opp deler av skjermen. Har prøvd S-Video kabel på FS Amilio D1840'en min, og teksten vart ganske utydelig, men film gjekk ganske bra.

  6. Kjøpte ein Amilio D1840 for to måneder siden, veldig fornøyd, men litt rot med RAM'en. Komplett, som eg kjøpte den av opplyste at det var PC 2700 RAM, pc'en blei leverte med PC 2100, dette er ikkje noe unntak siden ein venn av meg har kjøpt den og fikk samme RAM. Når eg starter pc'en og går inn i BIOS'en står d "DRAM Clock 133mHz" ka betyr dette?

    Han andre som kjøpte som Amiloen har oppgradert til PC 2700 og da står det "DRAM Clock 166mHz". Vil det stå "DRAM Clock 200mHz"?

    Støtter PC'en egentlig PC 3200 RAM?, på Fujitsu Siemens sine sider står det at PC'en bruker PC 2100 RAM og PC 2700RAM.

×
×
  • Opprett ny...