Gå til innhold

salif

Medlemmer
  • Innlegg

    311
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av salif

  1. Håper det er noen som kan hjelpe meg med denne.

     

    Det for tiden en trailer for serien The Mentalist på TV3 (NO). Noen som vet hva sangen som går i bakgrunnen heter?

     

    Hørt sangen tidl. og jeg tror det synges på svenskt(?)

     

    Jeg er ikke ute etter Will Young - Grace

     

    Hvis det er noen andre som lurer så var det Veronica Maggio - Måndagsbarn

  2. Men du får ikke faktura uten at den overstiger 300,-.

     

    Det billigste abonnementet hos Telenor med det forbruket er Fri20. Hvis man binder abonnmentet får man 500 i fratrekk på faktura. Bindingen kan fornyes etter 11 mnd.

    49,- * 11 = 539. Minus 500 man får i fratrekk på faktura, = 39,- per år. Og fordi hun har 500,- i saldo fra før, og faktura må overstige 300 før den blir sendt ut, vil det ta ca 18/19 år før hun får faktura. (Hvis hun forsetter med 3 SMS per 30. måned, og ikke bruker mer enn de 20 gratis ringeminuttene hun har per mnd) Den eneste hun må huske er å binde abonnementet hver 11. mnd

  3. Nei, det koster deg ingenting å bytte. Bytt til enten Kort&Kontant, eller djuice cash. RingKontant er utrolig dyrt...

    8741760[/snapback]

     

    i know :(

     

    men har aldri penger på kortet uansett..

    har sånn frifamilie så sender gratis til familien, men ikke til andre, derfor det hadde vært praktisk med msn liksom..

    8741785[/snapback]

     

    Om du har penger på kortet har jo ingenting å si. Du får et bedre abonnement, og det koster deg ingenting å bytte... Dvs. at når du først fyller på penger så holder de lenger.

  4. Hei, sett på en bil til salgs. Bilen det gjelder er en Audi A4 2002 modell. Den har en 1,6 L og har kjørt 210000. Bilen er veldig velholdt, og har fulgt alle servicer på merkeverksted og hovedsaklig blitt brukt til langkjøring. Det har bare vært en eier.

     

    Det jeg da lurer på er om 210000 er ekstremt langt. Vil motoren holde lengere?

  5. Hei, vi trenger en ny router på jobben og det som er viktig er at denne har muligheten til å kun tillate enkelte sider, mao. skal alt uten f.eks. www.vg.no, www.db.no være sperret. Dette skal kun gjelde enkelte datamaskiner, mens de andre ikke skal ha noen form for restriksjoner.

    Noen som kan anbefale en router som har dette? Har allerede sett routere med funksjon for å sperre en, og en side. Men det vil ta alt for lang tid. :)

×
×
  • Opprett ny...