Gå til innhold

NickJonsen

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NickJonsen

  1. Tar ingen medisiner og holder meg i god form som jeg pleier

    On 5/1/2022 at 7:13 PM, Outlier616 said:

    Jeg begynte plutselig å slite i slutten av 30-årene så jeg skjønner at dette kan oppleves svært traumatisk.

    Du er 24 år, tar ingen medisiner utenom for allergi, og er ellers i god fysisk form?

    De vanligste årsakene til ereksjonssvikt er gjerne ting som kommer med alder. Diabetes, hypertensjon, kardiovaskulære blokkasjer, og andre systemiske årsaker. Ikke hos unge menn dog. Da er det vanligere at det er psykisk eller fysisk traume. Du har ikke hatt noen episoder du har opplevd som smertefulle? Ryggproblemer?

    For meg var det nevrologisk, på grunn av et fysisk traume, og jeg opplevde det i tillegg som en sterk psykisk knekk i etterkant. Jeg var nesten helt impotent i flere måneder og det gikk litt frem og tilbake. Imidlertid kom nye kjæresten på besøk fra Japan forleden, og vi hadde oss 71 ganger på 18 dager 😄 Nerd som jeg er, så telte jeg, nettopp fordi jeg de siste årene har vært bekymret for evnen. Det jeg har er egentlig "worst case scenario", altså nevrologisk, fordi det ikke er like lett å reversere. Men jeg har klart å trene opp ryggen til et punkt hvor ting fungerer igjen. Det finnes altså absolutt håp for oss alle, uansett årsak :)

    Men som 24 åring med idiopatisk ereksjonssvikt er det på tide å gå til fastlegen. Ikke vær redd eller flau, dette er noe de handskes med hver eneste dag. Ereksjonssvikt er tidvis normalt og forbigående for de fleste. Selv meg som alltid har hatt kraftig libido. Ikke la legen avfeie det uten videre som psykisk dog. Når du er 24 og frisk så vil mange nemlig gjøre det. Lykke til!

    Trente du deg opp hjemme med øvelser eller?

  2. Har prøvd å undersøke litt på nett, men ikke funnet noe enda angående det. Kan godt være det er noe mental greie, men merker jo også at den ikke blir like hard som den har pleid. Ganskd irriterende for dama hvertfall hvis den ikke vil fungere..

  3. Noen andre som har merket noe svikt med penis etter covid vaksine? Vet ikke om det har sammenheng eller ikke, men etter 2 dose merket jeg at penis slet med å bli hard. Normalt sett har det ikke vært noe problem, men sliter litt nå og skjønner ikke hva det kan være. 24 år btw

×
×
  • Opprett ny...