Gå til innhold

Intrepidity

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intrepidity

  1. Det finnes minst 2 forskjellige vifte/kjøleribbe comboer som blir brukt av Intel til high end cpu'ene. Felles for disse er at de har kobber mot cpu.

     

    Har ikke sjekka rpm på viftene, men la merke til at både design og strømforbruk på viftene er forskjellig. Thermal pad'en ser utrolig nok ikke så ille ut på noen av disse to i motsetning til sine mindre brødre. "Hard pasta" (sølvbasert ?) vs standard pad.

  2. Ganske enkelt fordi ingen VET hvilken som er best.. Det må testes :-)

     

    Logikk vil tilsi at de som kan kjøre en gitt hastighet på lavere spenning enn andre vil være bedre og kunne klokke lenger. Derfor har de fleste her på forumet gått for 35W modellen.

     

    upga er en type socket brukt i laptoper mens en opga cpu passer rett på socket a.

     

    og btw, begge delene har blitt forklart tidligere i tråden..

  3. Hvis man har en særlig klokkevillig cpu kan man da alltids oppgi dette ved salg. I så tilfelle velger en jo tildels også målgruppe ved å oppgi dette. Velger man å oppgi denne typen data bør man vise til høyeste stabile mp*fsb, vcore og kjøling.

     

    xp2500 klokka til xp3200 ytelse er ikke noe mer enn forventet av en slik.. ergo jeg ser ikke noe poeng i å oppi dette. Mange xp2500 cpu'er kunne liksågodt kjørt på høyere hastighet. Grunnen til dette er at amd selger mer xp2500 enn dem selger de dyrere cpu'ene, og har derfor solgt ut mange av de "bedre" cpu'ene merket som xp2500.

     

    Det er flere eksempel på at folk har kjøpt cpu'er som har vært merket som noe annet enn det dem egentlig er. Denne typen "piratvirksomhet" foregår dog mest i asia så vidt jeg vet.

     

    Sjekk: http://www.ocshoot.no/cgi-bin/ubb/ultimate...ic;f=6;t=000633

  4. Det sitter et Nforce2 chipset på det Abit kortet som du sikkert vet. Har du testet Nvida system utility ?

     

    NVIDIA® System Utility is the ultimate utility for accessing, monitoring, and adjusting your system components, including temperature and voltages with clear, user-friendly control panels. Overclock your system for highest performance or underclock it for near silent operation. All changes are performed within the Microsoft® Windows® interface – enabling full functionality without the need to make changes in the BIOS and reboot your system.

     

    Last ned fra www.nvidia.com :-)

  5. RTFM

     

    Det at du sier at ocshoot sin test av deep impact 102 er "jævlig dårlig" vitner bare om din egen uvitenhet. Les den info'n som ligger på web om testmetoden som blir brukt - sjekk så testen igjen. Husk selvfølgelig å sjekke skjemaet for socket a kjølere for å se den sammenlignet med andre tilsvarende kjølere.

  6. Vet du om det er en tbred b cpu du har ? I så tilfelle kjører den enten på 1,5V eller 1,6V. "DLT3C" = 1,5V og "DUT3C" = 1,6V

     

    Har du en DUT3C cpu vil du sannsynligvis klare å sette spenning en del ned.. Det er dette som betyr mest for varmeutvikling i cpu'en.

     

    Det er jo bare å sjekke i BIOS hva den står på om du er usikker på hvilken cpu du har..

     

    Kjøp en kjøler med regulerbar vifte og kjør cpu på så lav spenning som mulig.. sett ned spenning med små intervall og kjør en stresstest (f.eks cpustab) for å se om det er stabilt hver gang du setter den lavere..

×
×
  • Opprett ny...