Gå til innhold

Anynomm

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anynomm

  1.  

     

     

    Da er hvertfall min venteliste oppdatert!

     

    Jeg har gått fra 4 på venteliste til 5? DET MÅ JO VÆRE NOE GALT

    Kan være noen som fikk oppdatert sine poeng, og dermed slår dine.

     

    Det skulle jo skjedd til hovedopptaket? Siste frist for innlevering av poeng var 12. juli. Så skjønner ingen ting, har noen opplevd dette før`?

  2. Samme her. Prøver å tenke at de selvfølgelig sikkert gjør det beste de kan, er nok enormt stor pågang og mange brikker som skal på plass i det store puslespillet. Men litt sykt å tenke på at jeg har gått hele denne dagen å vært vilt anspent og brukt veldig mye energi på det her, for så å få vite rett før midnatt at vi ikke får svar før i morgen. Snakk om waste av energi og humør ?

  3. Jeg er ikke helt 100% sikker på hvordan de går frem, men vet ihvertfall at hvis du kommer inn fra venteliste i dag skal du få beskjed på Mail. Hvis du ser tydelige endringer på søknaden inne på samordna, men ikke fått noe Mail, er nok det dessverre et tegn på at man ikke har fått noen plass i denne omgang. Jeg tror ihvertfall det er slik :) lykke til!

  4.  

     

     

     

    Hm.. Begynner nesten å lure på om man skal ta det som at man ikke har kommet inn, men samtidig så tenker jeg at det isåfall ville vært endringer inne på samordna som tilsa at det hele var "over"

    De legger altså også ut poenggrensene til alle studiene, både førstegangsvitnemål og ordinært. Det er det jeg venter på.

    Det ligger ute allerede.

    Hvor? Får bare opp for 2015.

    https://www.samordnaopptak.no/arkiv/statistikk/16/poenggrenser_2016_2015.html
  5.  

    Tror generelt man aldri burde ta noe for gitt i slike situasjoner. Da jeg så på hovedopptaket at jeg stod på første plass, var alle sånn "jaja men da har du så og si kommet inn, så ikke bekymre deg for det" - men når det er en selv som står i situasjonen bekymrer man seg uansett. Finnes jo alltid en plan B om ting ikke skulle gå helt etter planen i dag, men er fortsatt kjipt!

    Er nok greit å være forberedt på at man ikke kommer inn ja, så slipper man eventuelt en enda større skuffelse. :)
  6. Tror generelt man aldri burde ta noe for gitt i slike situasjoner. Da jeg så på hovedopptaket at jeg stod på første plass, var alle sånn "jaja men da har du så og si kommet inn, så ikke bekymre deg for det" - men når det er en selv som står i situasjonen bekymrer man seg uansett. Finnes jo alltid en plan B om ting ikke skulle gå helt etter planen i dag, men er fortsatt kjipt!

×
×
  • Opprett ny...