Gå til innhold

Puls

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Puls

  1.  

    Hei SLO7H,

     

    Kunne du tenkt deg å spille holy?

    Vi har for nå 2 tanks med mythic erfaring i flere top guilds.

    Vi kunne kanskje fått til en melee spot også hvis du ønsker å gå retribution.

     

    Add meg på puls#21888 hvis du fortsatt er interessert.

     

    Hilsen

    Tony

    Hmmmm. Okei da jeg kan gå Holy  :) Så lenge jeg får spille med en norsk raiding guild så er jeg glad.

    I WoD har jeg hatt Druid som PvE main, og Pala som Holy PvP main. Men jeg vil heller få Pala inn i raiding.

     

    Jeg legger deg til om maks 2 uker. Jeg er på feire frem til da.

    Ok?

     

    Den er helt grei! Kos deg på ferie imens :)

  2. KfypVDi.png

     

    Takk for at du tar deg tid til å lese om oss i Amorphic!

     

    Om oss

     

    Amorphic er en helnorsk guild på Ravencrest EU. Vi er en semi-hardcore guild som fokuserer på Mythic raiding. I og med at vi ikke raider noe mer enn 3 dager i uken, så forventer vi at alle raidere er på sitt beste til enhver tid. Vi er en gjeng gamle hardcore spillere som har slått seg sammen og formet noe vi kan kalle et samfunn. Et samfunn for deg som ønsker mye latter og kos utenfor raids og en seriøs mindset når det gjelder progress. Vi satser ikke på top world ranks, men vil fortsatt ha en jevn progresjons kurve.

     

    Raid tider (GMT +1)

     

    - Onsdag: 19.00 - 23.00

    - Torsdag: 19.00 - 23.00

    - Søndag: 19.00 - 23.00

     

    Spesifikasjon til søkere

     

    - Vi ønsker spillere som setter guildet overfor seg selv. Progresjon er vårt mål, så loot og raid spot er noe vi velger etter guildets behov. Alle raidere kan bli rotert ut for Mythic progress, dette er veldig viktig at du forstår før du applyer.

    - Oppmøte er noe vi setter ganske høyt oppe. Det har ikke noe å si hvor talentfull du er hvis du ikke møter opp til raids!

    - Raid invites starter alltid 10 minutter før raid start (18.50), da skal du stå utenfor raidet klart med full supplements.

    - Vi har ikke tid til folk som ikke kan snakke på Discord, går AFK mellom pulls eller DC'er regelmessig. Be reliable!

    - Det er viktig med kommunikasjon. Du skal ha en fungerende mikrofon som du er villig til å bruke. Hvis du dør fordi du ikke kunne kalle ut for en defensive CD, så burde du ikke forvente å komme deg forbi trial perioden.

    - Det er også viktig for deg som person å integrere med guildet. Dette vil helt klart hjelpe å booste din trial.

    - Alle raidere skal bruke class Discord, simcrafte, analysere WarcraftLogs og ha optimalisert gearet med de beste enchantene/gemene.

    - Du må tåle å ta i mot kritikk! Hvis du performer dårlig eller failer på noe mechanic så må du forvente å bli pirka på. Dette er ikke for å skjelle deg ut, men for å la deg vite at du må forbedre deg. Repetitive fails vil ende med at du blir byttet ut.

    - Vi ønsker spillere som er modne og selvstendige. Du skal komme forberedt på progress raids, du skal ikke bare vite din rolle under fighten, men hele fighten i helhet. Knowledge is power.

    - Fleksibilitet er en god egenskap å ha med deg videre til oss. Du skal kunne spille alle dine speccs, ikke bare en main specc. Hvis vi ber bytte rolle for en boss, så må du kunne ta det med et smil. Hvis du får noen ekstra boss mechanic som f.eks. soake, interrupte eller andre spesielle mechanics som bossene har, så forventer vi at du utfører det uten noe problem.

    - Hvis du vet du har det som trengs, så må du ikke nøle med å applye til oss. Vi elsker spillere som er selvstendige og tar initiativ!

     

    Loot system

     

    Vi bruker Loot Council. Det vil si at vår kjære Loot Master vil bestemme hvem som får loot.

    Loot blir distribuert etter hvor bra din oppmøte er, din performance på tidligere boss fights, oppkommende progresjon, loot som allerede har blitt delt ut og andre ting som Loot Masteren syntes er relevant.

     

    Applikasjoner

     

    Du må kontakte en av våre offiserer for en invite til Discord serveren vår. Her vil vi stille deg noen spørsmål og evt. be deg linke logs eller tidligere achievements som du mener kan være relevant for applikasjonen.

     

    Pulsiv (Puls#21888) GM & Raid Leader

    Rushhmr (Rush#21269) Melee Officer

    Crazykz (Crazyk#2971) Ranged Officer

     

    Vi ser frem til å høre fra deg!

     

    Hilsen

    Amorphic

×
×
  • Opprett ny...