Gå til innhold

PuffaRis

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PuffaRis

  1. I det siste har jeg slitt med lav opplastingshastighet, noe som var et godt grunnlag til irritasjon hos meg. Jeg testet hastigheten på speedometeret hos dinside.no, og det viste at min opplastingshastighet var hele 14 kbit/s.

     

    Dette var selvfølgelig svært lavt, spesielt fordi jeg bruker Chello Plus. Det ville forsåvidt vært lavt uansett hva man hadde brukt. Dette førte til at jeg ringte Chellos kundeservivce. De skulle sjekke med teknikerne sine, men han sa også at det kunne være et virus som var skyld i denne lave hastigheten.

     

    Noen som har erfaringer med dette? Trenger hjelp relativt fort.

  2. Jeg sliter med nattsvermere som pimper'n i taket mitt. En av dem forvillet seg under Matrix-plakaten min, og dermed var det duket for et sadistisk drap regissert av meg. Hadde en her om dagen som fortsatt fløy like stødig etter å ha blitt skamslått av VG seks ganger. Etter det gikk jeg over til å bruke ukeblader som slagvåpen i stedet.

  3. Har dere fått med dere det innslaget der de to homsene lurte et pressekorps til å tro at Britney skulle spise på Grand Hotel (correct me if I'm wrong) i Oslo?

     

    Først ringte de et knippe av de største avisene og varslet dem om den store hendelsen som skulle finne sted ved dette hotellet. Den ene av de to homsene fant fram erfaringene han hadde som drag-queen og kledde seg ut som Britney, og ankom hotellet i limousin. Som en og annen ulv i fåreklær entret han hotellet mens godtroende fans og fotografer sto utenfor, uvitende om at denne utgaven av Britney hadde utovertiss.

     

    Nå husker jeg dessverre ikke hvorfan dette ble avslørt, da jeg så innslaget i halvsøvne. Etter det jeg har hørt har de sendt innslaget mange ganger, så jeg håper jeg får sett det en gang til.

  4. Jeg ville anbefalt KMS Paste eller L'Oreal Remix. Grunnet stramt budsjett sverger jeg for tiden til sistnevnte, som koster rundt 40 kroner. Likevel har den en hold som klarer den bragden som få andre hårprodukter klarer; nemlig å temme hårmanken min.

     

    Prøv denne, du har tross alt bare 40 kroner å tape på det. ;)

  5. Jeg vil anbefale deg å avlegge et besøk hos "kjøpesentre" som Oslo City, Byporten, Palèet og Arkaden. Her finner du mange gode klesbutikker samlet på et sted.

     

    Hvis jeg skal nevne noen: Boys of Europe, Jack & Jones, Selected, TDK, MPH, G-Star, Brandstad, Utro, Marlboro, Match Man, Vic, JeanTV, Carlings, H&M ( :cool: ) og JC.

  6. Aha, skjønte hva du mente. Ikke kom å si jeg trenger briller, det var lett å misforstå det du sa der.

     

    Men uansett, jeg forstår han PC-duden ******* godt, og han får gjøre som han selv vil med saken. Jeg sier bare at jeg vet at Lanka har lært leksa si, samme hvor idiot han har vært, kjenner han personlig..

  7. På en eller annen måte er cookies skrudd av hos meg..

    På Verktøy > Alternativer for internett > Personvern har jeg satt glidebryteren på det laveste, og jeg har også prøvd å avinnstallere brannmuren min.

    Likevel får jeg beskjed på flere internettsider om at "Cookies must be enabled" o.l

    Hva skyldes dette?

×
×
  • Opprett ny...