Gå til innhold

Ferchie

Medlemmer
  • Innlegg

    2 722
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ferchie

  1. Hei, jeg har en HP DV7 laptop. På den bruker man ''fn'' tast som en slags ekstra skift knapp på F1-F12 tastene.

    Det jeg lurer på er om man kan endre denne slik at om man vil justere volumet for.eks så må man trykke FN og så endre volumet? Slik det er nå må jeg trykke ''fn'' tasten for å bruke F1-F12.

     

    Vanskelig å forklare, men håper noen av dere skjønner og kan hjelpe meg med dette. Finner ingen innstilling på dette i kontrollpanelet (kjører widnows 7 64bit)

  2. Hei, min Iphone 3GS synger snart på siste verset og skal snart gå til innkjøp av iphone4 evt. vente til iphone 5 kommer så imellomtiden jailbreaker jeg denne.

     

    Hvilken jailbreak anbefaler dere? Hva er fordelene med jailbreak? (vet ikke veldig mye om det, er mest nysjerrig)

     

    kjører OS. 4.2.1, altså ikke den nyeste, så burde jeg oppgradere til siste OS før jeg jailbreaker?

  3. Vel har solgt endel av dem, og det endte med at vi sluttet å ta den inn. Lite brukervennlig (ergo vi måtte lære opp kunder) og mye feil på den.

     

    Å kjempe om en liten gruppe brukere som foretrekker Linux baserte OS er i praksis selvdestruktivt for et konsern som Nokia. De MÅ tenke nytt og stort nå. Flere og flere kunder her går vekk fra nokia siden de har insett hvor mye de henger etter.

  4. Håper denne telefonen fra Nokia virkelig gjør et stort løft og at mye endrer seg til den endelige telefonen. De trenger det ettersom de ligger milevis bak HTC, Samsung, SE og apple. Det i både design, brukervennlighet og kvalitet.

     

    Kan også nevne at noen ganger er det vanskelig å se hvilken gruppe de sikter seg inn på. Enten har telefonene deres lite funksjoner, eller så har de alt. Vanskelig å finne en telefon beregnet på den generelle bruker.

  5. Men Nokia presterer å fortsette å produsere telefoner som ser ut som reale gubbetelefoner. Når skal de gjøre radikale endringer i utseendet som gjør at det ser ut som den er av høyere kvalitet, samt at den ikke ser ut som noe fra 90 tallet?

    N9 designet blir ofte sammenlignet med iBook Pro, og Apple får da mye skryt for design?

    Den største feilen til Nokia er at de holder hardt på Symbian.

    Ville aldri vurdert den bare pga oset...

    Som det ble nevt to poster over, så kjører den MeeGo. :)

    Om noen sier at det ligner på en ibook pro, så betyr ikke det automatisk at den ser bra ut. Designet er kjedelig og ser ikke ut som den oser av kvalitet akkurat. Dette er selvfølgelig min mening, så får andre vurdere det på sin måte :)

  6. Har laget en mappe med bilder osm jeg har lagret på c: disken. Det som er rart er at når jeg overførte bidlene fra telefonen min inn i disse mappene så jeg at det var et hengelåsikon på den aktuelle mappen, men når jeg skal lete den fram ligger den ikke der jeg laget den.

     

    Om jeg skal leagre flere bilder finner windows mappen.

     

    Hvordan kan jeg få tilgang til denne utenom når jeg lagrer bilder?

  7. bb79: Det med navigasjonen er sant, det skulle vært inkludert si 5 år med kartpakker osv. Det er en halvsprek 90hk turbodiesel i den. Kjørefølelsen er superb, og støydempingen er også god. Som sagt ble jeg svært overrasket over KIA'en.

     

     

    trra: Ja, man må regne med et svært verditap de første årene på nybil. Har sjekket endel på nettet og en 2008-2009 mod kia går for vel 260.000,- altså 20 i verditap i forhold til min.

     

     

    Kjøpte forresten bilen idag, fikk presset prisen ned ytterligere 7500,-

×
×
  • Opprett ny...