Gå til innhold

Johan Morten Nome

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Johan Morten Nome

  1.  

     

     

    Av såkalte klimanektere finnes det så å si ingen klimanektere. At klima skulle være i et "stabilt sideleie" i flere tusen år inntil 1900 er det ingen som tror, selv ikke såkalte "klimanektere". Dere gir meningsmotstandere meninger de ikke har!

    Det er ingen som påstår at klimaet har vært stabilt i flere tusen år. Det er ikke det klimanektere snakker om. En klimanekter benekter klimaforskningen, altså at det blir varmere og at det er forårsaket av menneskelige utslipp.

     

    Derimot er det et flertall av viteskapsmenn som er mer varsom med å spå om effekt av co2 på klima enn dommedags formidlingen mainstream media & politiker og aktivister "håper på". Enhver storm blir brukt som "klima" bevis. At global snitt temperatur har stått stille  siden 1998 blir i stillhet forbigått.

    Snittemperaturen har slett ikke stått stille siden 1998. At den har det er enda en løgn fra klimanekterne.

     

    Det er en nærmest total konsensus for menneskeskapt global oppvarming blant forskerne. Ignorer politikerne.

     

    Tenk på  mengden av  Co2 utslippet i samme periode (ca 30Mrd tonn i året),-

    og at dette ikke har hatt noen som helst effekt på global temperatur, zero, nada, ...forklar det!

    Det er ikke noe å forklare fordi det ikke er tilfelle. Den såkalte "pausen" er basert på ett enkelt datasett som var dårlig kalibrert. Ser man på oppdaterte målinger så er det en klar og tydelig oppvarming også siden 1998.

     

    1998 var forøvrig et usedvanlig varmt år på grunn av El Nino, så det er ikke rart dere løgnaktige klimanektere velger akkurat det året.

     

    "Den såkalte "pausen" er basert på ett enkelt datasett som var dårlig kalibrert"....

     

    vel den er i IPCC rapporten...

     

     AR5, Kapittel 11, heter det om den globale temperaturtrenden:

     

    «...circa 0,26 degree C per decade for 1984 – 1998 and circa 0,04 degree C per decade for the hiatus period 1998 – 2012).»

     

    Dette er nok nyhet for deg men IPCC har innsett "pausen". 

    Dette sitatet finner jeg bare på klimanekternettsteder. Hvis du faktisk ser på IPCCs rapport så vil du se at de baserer seg på HadCRUT4, som det nettopp viste seg var villedende. Nyere forskning har tilbakevist den påståtte "pausen" med oppdaterte datasett.

    Klimahysterikere uten mer innsikt enn dette burde holde seg unna debatten, så slipper du å dumme deg ut igjen. Hva er forresten en "klimanekter"? Enda et nytt ord oppfunnet av hysterikere som hodeløst sluker rått alt som kommer fra Klimapanelet og deres disipler? Ingen nekter for at vi har et klima og tross idioters påstand så har klimaet vært i konstant endring i 4,5 milliarder år, totalt uavhengig av menneskers innblanding. Det eneste vi kan gjøre med klimaet er å tilpasse oss det, ikke kaste bort hundrevis av milliarder på ingenting

  2. Fantastisk at et seriøst magasin som TU tar inn dette våset!? For det første: Togradersgnålet!? Et kunstig mål på et kunstig problem vi ikke kan styre. For det andre: har ikke de som har skrevet våset fått med seg at CO2 ikke driver opp varme men at det derimot er varme som driver opp CO2? Klimaet kan vi ikke gjøre annet med enn å tilpasse oss det, alle disse tiltakene som kommer strømmende er bortkastet energi og penger. Dette klimavåset kommer til å tappe oss for penger og vi får ingenting igjen for det, klimaet lever sitt eget liv uavhengig av hva vi skulle finne på

  3. På de siste tre tiår har folks daglige transportbehov økt fra 4 km daglig til 40 km daglig. Man trenger bare ta en titt på kartet for å forstå hvorfor folk bruker privatbilen mye, det er det mest effektive fremkomstmiddelet vi har tilgjengelig og bilen generer milliarder på milliarder i effektivitet og verdiskapning. Skal biltrafikken reduseres ytterligere samtidig som befolkningen øker, vil det bli uhyre dyrt og veldig ineffektivt. Folk burde premieres for å ta ansvar for egen fremkommelighet i stedet for å straffes for de få negative effektene ved privatbilkjøring. CO2 har aldri vært og kommer aldri til å bli et problem for oss, det vil si, hvis det ikke blir for lite av denne naturgassen for det er det vi burde frykte, ikke en knapt målbar økning

  4. Når utgangspunktet er feil, blir konklusjonen horribel! Flere forskningsstasjoner har da bevist at CO2 ikke har noe som helst å gjøre med temperaturstigning? Bl. a. har CERN, som Norge sponser med hundrevis av millioner hvert år, bevist at CO2 ikke driver temperatur men at det er temperatur som driver CO2. Høna og egget atter en gang. Dere må snart slutte med våset deres og bla litt i lærebøkene igjen, det er tydelig at en del helt obligatorisk lærdom er glemt. Flere naturlover må forkastes hvis menneskeskapt CO2 skal kunne sies å endre temperatur og klima. Titt gjerne litt ekstra på Absorbsjonsloven og Henrys Lov mens dere er i gang med å lese dere opp igjen på dette området... Just sayin`...

×
×
  • Opprett ny...