Gå til innhold

Terradoc

Medlemmer
  • Innlegg

    336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Terradoc

  1. Forstår godt at det er frustrerende!

    Kan det hjelpe å skifte fokus? Man trenger ikke å ha en partner for å ha et godt liv.... de fleste forhold surner innen få år, og er man sammen i et dårlig forhold med barn så er det enda vanskeligere å snu situasjonen.

     Finn din indre lykke/velvære/kraft gjennom hva du interesserer deg for, vennskap, og positive ting som å være i natur, trene, meditasjon, yoga etc.

    Sett romanse et godt stykke ned på rangstigen, og når du ikke trenger det men er fornøyd med livet ditt er du ofte attraktiv for mange, og kanskje kommer det et fint forhold uten alle anstrengelsene?

     

  2. Hei!

     

    Lurer på om noen har et tips om rollespill på nett, der personer spiller karakteren sin, og ikke snakker om hvilken level de er på :-)

     

    Min beste spillopplevelse er fra en liten server på Neverwinter Nights 1 der det var strenge regler om å spille karakteren sin og ingen "out of character" prat, det ble veldig sosialt og utrolig mye morro :-) Man lærer også mye ved å prøve å spille forskjellige personligheter.

     

    Noen med gode spillopplevelser? Et spill å anbefale?

     

    Takk :)

  3. Hvordan kan man lese noe som ikke finnes(aura)

     

    Hvordan vet du at den ikke finnes? ;-) At vitenskapen i dag er uferdig er det ingen tvil om!

     

    Hvordan vet vi at det ikke et en tekanne i bane mellom jorda og mars.

    Vi har jo tross alt ikke skannet hver eneste cm2 mellom jorda og mars, så det kan hende den er der.

     

    MEN!!! DET FINNES IKKE ET ENESTE BEVIS FOR DET

     

    Hvis virkeligheten din kun får inneholde det som er bevist i vitenskapen så er jo det litt synd. De fleste er vel veldig klar over at det meste og viktigste i livet gjenstår å bevises...

     

    Aura eksisterer i min bok. Vi har en type elektromagnetiske felt rundt kroppen vår, og ved et enkelt eksperiment kan du føle det selv.

    Sitt med øya lukka, og slapp av med håndflata opp, og få en venn til å bevege hånden sin over din, med passe avstand, 10-20 cm, og forsøk å kjenn når han har hånda si over din eller ikke. Kanskje du blir overasket :-) Om ikke du kaller det aura, så har vi et følsomt felt rundt oss. Som det at man gjerne kjenner det på seg hvis noen stirrer på en, uten at man ser, hører eller lukter det.

  4. Tenker ikke på den siden, men auralesing og det med alternativ livssyn generelt.

    F. eks at folk som blir "healere" og "spåkoner" ikke trenger noen form for utdanning slik som prester gjør... Og at de tar penger for tjenestene de utfører, noe som prestene ikke gjør.

     

    Skjønner? Prøver å komme fram til negative sider ved dette med alternativ livssyn.

     

    Selvutvikling:

    Dette synes jeg er kjempebra for de som driver med det :-) Selvutvikling trenger ikke å ha noe med alternativ og "overtro" å gjøre. Å ha fokus på å endre seg selv, sine tankemønstre og få det bra med seg selv er utvilsomt positivt. Moderne forskning finner flere og flere fysiske beviser på gode ting meditasjon gjør med oss.

     

     

    Medium/healere etc:

    Jeg kjenner litt til miljøet der jeg bor, og vet at det er noen utrolige gode og seriøse, samt endel som ikke er så flinke men likevell tar endel penger for det de gjør...

     

    I Sverige har de vist noe de kaller 'mediumsertifikat'... noe lignende kunne kanskje vært bra for å vite at tilbyderen kan det han gjør?

     

    Om man skal tro på det eller ikke, for være opp til hver enkelt. For meg er det sant. Men er man nysgjerrig så synes jeg det beste er å oppsøke miljøet og få personlig erfaring om dette med energier og evt kontakt med andre siden, og det trenger ikke å koste mye penger...

     

    Til slutt så er det vel opp til hver enkelt hva man bruker pengene sine til!

  5. Hei!

    Takk for historien din, det du går igjennom kan ikke være lett!

     

    Det høres ut som dere er eksperter på å såre hverandre. Er det slik du vil ha det? Hvorfor krangler dere? Selv tror jeg at jeg ville tatt en pause og et steg bakover, gitt det litt tid før jeg evt gikk inn i det igjen.

     

    Problemene dere har, ser du for deg at de vil endre seg? Jeg pleier å tenke at man kan ikke endre andre, bare seg selv... ser du for deg at du kan akseptere hun slik hun er nå, 100% ?

     

    En annen ting jeg tenker på, er at når noen gjør noe som sårer oss, så blir vi først såret... deretter kjører vi "replay" i hodet vårt gang på gang på gang som gjør at vi ikke får fred. Hvis noe plager meg prøver jeg å ta meg i å repetere negative tanker, og så fokusere på noe annet. Det hjelper meg veldig, og det går over mye fortere!

     

    Håper noe av det høres fornuftig ut :-)

  6. Heisann .. jeg tenker over de rareste tingen iblant ...

    og lurte på om det finnes noe mye likheter mellom Buddhismen og Islam

    spesielt tenkte jeg rundt arkitekturen og gjenstander osv?

     

    :D what do you think?

     

    Buddhismen har lite til felles med Islam slik jeg forstår religionene.

     

    Buddhismen er ikke bassert på tro, og har ingen guder. Buddhisme slik jeg ser det, er en slags avansert psykologi læring og med metoder for å jobbe med meg selv. Buddhismen sier at du skal ikke tro på noe du lærer, men prøve og se selv hvordan virkeligheten henger sammen.

     

    Islam er kanskje mer likt Kristendommen? Felles er vel at de promoterer godhet, hvis man forstår de på riktig måte. Muslimer flest liker ikke Taliban og terror... Iallefall erfaringen min fra de jeg har snakket med :-) Vet ellers mest om Buddhismen som jeg synes er mer interessang :-)

  7. Bygget for stuebruk, stabil og minimalt med luftsus.

    Noen som kan gi en pekepinne på hva dette er verdt?

    Selges pga at jeg skal borte på reisefot i 1 år.

     

    Kabinett:

    SILVERSTONE GD01S-MXR (SST-GD01S-MXR)

    Seasonic S12-II Strømforsyning 430W, 120 (12353)

    SCYTHE Andy Samurai Master CPU Kjøler, (SCASM-1000)

     

    CPU

    INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66G 4MB 32BIT (BX80557E6750)

     

    Skjermkort/hovedkort

    GIGABYTE GA-P35C-DS3R, P35, Socket-775, (GA-P35C-DS3R)

    eVGA GeForce 8800GTS 320MB GDDR3, HDCP, (320-P2-E811-AR)

     

    Lagring:

    SAMSUNG Harddisk 500.0GB 7200RPM SATAII 3.0Gbps 3.5" NoiseGuard SilentSeek 16MB NCQ (HD501LJ)

    SAMSUNG DVDRW 18X DL S-ATA, Vit, Nero, Bulk (SH-S183A/ BEWN)

    KINGSTON Valueram 2GB DDR2-800 PC2-6400 Low-Latency CL4 HyperX KIT (2x1GB) (KHX6400D2LLK2/ 2G)

     

     

    Hvis noen er keen på å kjøpe så er det bare å komme med bud ;-)

  8. Hei. Holder disse dager på å bestemme meg for hva komponenter jeg må ha i min mediaPC. Budsjettet er litt hipp som happ... det viktigste er at jeg får mye for pengene og at jeg blir fornøyd.

     

    Velger å handle hos www.amentio.no... billig og greie nok. PC'en skal være stillegående for filmtitting / jukebox. Samtidig ønsker jeg å kunne spille med den, da jeg ser for meg battlefield2 og oblivion er tøft med 92" lerret. PC vil være koblet opp mot Epson TW700 (720p prosjektor).

     

    KABINETT: SilverStone GD01S-MXR

    POWER: northQ 4001AL 400w (12-17 db)

    HK: ASUS P5K-E (wifi etc)

    CPU: Core2Duo E6850

    CPU cool: NorthQ 3392 Media Center cooer

    HD: Samsung 500GB 7200 SATAII noiseguard silentseek (er denne stille nok?)

    RAM: kingston valuerom 2GB DDR2 800 low latency CL4

    SKJERMKORT: GAINWARD Geforce 8800GTS 320MB GDDR3 (stille nok..?)

    + tastatur, mus, kjølepasta..

    PRIS: 11~12000kr

     

    usikker på:

    DVD: Samsung SH-203B... erfaringer/forslag til DVD spiller?

     

    En annen ting jeg lurer på... integrert skjermkort har vel noe coax/digital utgang... er det noe å vurdere å bruke dette? Evt. anbefaling til hovedkort med bra lyd / pci-lydkort. Kommer til å bruke mellom 10 - 20000 på surroundanlegg som lyd skal overføres til etterhvert.

  9. Har samme cpu/minne på min stasjonære (overklokka til 3200+@2,2GHz). Opplevde noe 'hakking' på komprimert HD materiale nedlasta fra nettet.... men materiale som støttes av skjermkortet tror jeg må gå bra! Har sett tester som viser at de skjermkortene avlaster godt, med lite CPU bruk under avspilling.

     

    Hvilke formater/codecer som støttes vet jeg ikke helt dog... :)

  10. Epson TW700 går til 11000 kr... har fått mye skryt, lyssterk og nokså godt sortnivå.

     

    Har lest endel på avforum om forskjellig, og det virker som det er en enighet om at et grått lerret er tingen, da det er vanskeligere å skape sort på hvit enn det er å skape hvit på grått. Uten lerret blir vel bildet noe ujevnt/uklart kan jeg tenke meg.

     

    Jeg bestiller nå EpsonTw700 fra shg.no, og grått dreamscreen lerret fra avshop, så får vi se hvordan det blir :-)

  11. Heisan!

     

    Har lyst på en 2ndre bil/sommerbil/leketøy, som ikke må koste alt for mye, men samtidlig gå som et utvær!

     

    Så har tittet litt på en annonse av en gammel 1970 lotus seven series 4, og snakket noe med selger, men den er litt langt unna! Det som forlokker meg med bilen er go-cart utforminga, lav vekt, og enorme kjøre-egenskaper. At komforten er på bunn er ikke vesentlig.

     

    Det jeg bekymrer meg litt over, er fot-plass i en så liten bil.. jeg er 1,87m/95kg og lurer på om man i det hele tatt kan få plass inni en sånn en? :D

     

    Noen som har prøvekjørt en gammel lotus / caterham med godt svar?

  12. Ja, det er MYE som produseres, så mye mainstream er det.

    En annen ting er, at etter du har spilt dataspill i noen år, så blir du mer KRESEN... tenk på de første filmene som kom i sort/hvitt og ble veivet i gang for hånd? Folk likte det dengang... :-) Spillindustrien består ikke lengre bare av 'geeks', men nå også kapitalister! :D

     

    Men jeg synes man skal ta i betraktning spill som GTA-3, på at ikke alt går bakover :-) Spillindustrien tjener vel mer enn noensinne..

  13. Hvis du har en gammel CPU og sådan relativt gammelt skjermkort, og du ikke greier å dra spillet ditt i 640x480, så vil ikke et skjermkort hjelpe mye.

     

    Derimot hvis du klarer 640x480 (medium settings) med fin flyt, men derimot 1024x768 med 4xAA og highsettings blir slideshow...så vil et skjermkort hjelpe mye!

     

    Raskere skjermkort vil la deg kjøre på høyere oppløsninger, og det blir ikke tregere hvis skjermkortet er for "raskt" for CPU som noen påsto, det er jo ikke snakk om en kompressor på en bil dette.. :-)

     

    min erfaring:

    Forlenge siden prøvde jeg på min gamle amd k6-2 450 med 64mb minne å bytte ut en voodoo banshee AGP16mb med en geforce1... hav av forskjell på de kortene, men CPU var så svak at spillene gikk i samme hastighet som før (mer eller mindre), bare at ved geforce kortet så kunne jeg skru oppløsningen mye høyere uten at det gikk (enda) tregere.

    Prøvde så voodoo kortet på en athlon 700mhz, og da gikk spill smooth i 640x480, men dårlig i oppløsning! Men det skjermkortet var så gammelt at det selv på den lave oppløsninga hindret FPS :-)

×
×
  • Opprett ny...