Gå til innhold

Raijin

Medlemmer
  • Innlegg

    3 108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raijin

  1. I lolreplay kan man stille på vinkelen, men det gjelder som sagt bare replays. Det finnes kanskje noen modifikasjoner som kan endre på vinkelen, men da risikerer du å bli bannet av Riot.

    Prøver meg på et comeback etter ett par år vekke fra spillet. Men jeg har et stort problem her. Nå har spillet en slags varierende skrå synsvinkel. Dette kunne jeg tidligere endre på slik at det ble permanent skrå og spillet ble mindre kvalmende å spille. Men nå klarer jeg ikke å finne innstillingen. Jeg blir "bilsyk" av å spille LOL nå. Noen som skjønner hva jeg snakker om og kan hjelpe meg?

  2. BonBattery@ Hva har det med saken å gjøre til deg jeg kommenterer i saken? Helt irrelevant det du sier. Så det du mener er at, absolutt alle som er casual i sånne type spille, skal finne enn clan og finne seg i at folk kaller deg alt muligens nedverdigende ord og uttrykk. Noen sier meg at du er en av de folkene som spiller LoL eller Dota, som ikke klarer å la være å bruke stygge ord mot andre spiller som ikke er like god som deg. "dette er visdomen til god online opplevelse" Hva skal dette bety? Hva er god "online opplevelse?" Det finnes jo ingen god opplevelse som community er i LoL og Dota. Tenk deg om før du uttaler deg. Min kommentar var ikke ment som ett angrep til den litt spesielle gruppen.

     

    Det var da voldsomt til overreaksjon såvel som personangrep:

     

     

     

    Noen sier meg at du er en av de folkene som spiller LoL eller Dota, som ikke klarer å la være å bruke stygge ord mot andre spiller som ikke er like god som deg.

     

     

    Det BonBattery sier er ganske enkelt: spill med venner eller andre du har kjennskap til. Spiller du med folk du kjenner vil du som regel ha en god spillopplevelse ettersom jeg antar at venner ikke flamer hverandre.

     

    Personlig synes jeg ikke lol-communityet er så ille. Det er riktignok flamers og trolls, men etter å ha vært del av dette communityet så lenge så har jeg vel ganske enkelt blitt vant til det. Jeg tror også at dette er og vil fortsette å være et problem i alle online spillmiljøer hvor det er et noenlunde fokus på kompetitiv spilling.

     

    Den beste måten å unngå folk som flamer og troller er ganske enkelt å gjøre som bonbattery sa:

     

    Spill med venner.

  3. Etter å ha spilt Starcraft i en del år, så vil jeg si at LoL var veldig enkelt å lære. Jeg gjorde det helt OK i LoL etter bare noen få dager med spilletid. Dota 2 er noe vanskeligere, men MOBA spill er og forblir enkle. De er kanskje vanskelige for folk som bare har spilt FPS tidligere.

     

    At LoL er enkelt i forhold til SC, betyr ikke at LoL er enkelt. Du som har en lang bakgrunn i RTS-spill vil ha det lettere i lignende spill. LoL, og ikke minst Dota2, er veldig vanskelige for de fleste spillere som ikke har vært borti sjangeren. Og da mener jeg ikke at de har det vanskelig for å bli god i spillet, men vanskelig for å erverve grunnleggende ferdigheter. Jeg har observert at nyere spillere syns det er vanskelig å:

     

    - Følge med på hvor champen/heroen befinner seg på skjermen, spesielt under teamfights

    - Lasthitting, harass, trades, hvordan man spiller i lane

    - Reagere raskt nok. Få øye på hva som skjer og dermed trykke på de rette knappene

    - Bedømme når man er trygg eller ikke. Jeg ser personer som har spilt noen måneder flashe vekk med halvt liv så snart de får øye på fienden.

    - Kart oversikt.

     

    Det er mye man skal holde rede over i LoL/Dota2, og for mange blir dette vanskelig. Om LoL/Dota2 er lett for deg, så er jo det bare flott. Men du er ikke representativ for den gjennomsnittlige spilleren.

  4. Hvorfor det egentlig? MOBA-spill er jo i utgangspunktet lattelig enkle å lære, så neste linja gir jo absolutt ingen mening. Hvor lette skal spill egentlig være å lære i dag? Overskriften "Heroes of the Storm kan bli nybegynnerens inngangsbillett til MOBA-sjangeren." er helt merkelig. Synes det er rart og villedende å mystifisere en hel sjanger for folk som ikke har spilt et MOBA-spill og på en måte avskrive de som for vanskelige for vanlige folk, med mindre artikkelen er myntet på små barn.

     

    Nei, MOBA- eller ARTS-spill blir sett på som spill med en bratt lærekurve. League of Legends blir sett på som det enklere spillet, men det har fortsatt en bratt kurve. Kanskje du bare har et talent for spill og tar spill ganske lett?

    • Liker 1
  5. Repulsive: Om noen åpner seg raskt eller seint er ikke grunnlag for om en person er noen man ønsker å ha et forhold med. Det er heller hvor godt man klikker sammen og at man ønsker noenlunde det samme som jeg bruker som grunnlag til å vurdere om vi burde bli et par eller ikke.

     

    Feh: Folk forteller deg det fordi de ønsker å lette vekten på skuldrene sine. Det kan også være lettere å fortelle noen man ikke er nær med fordi fremmede har ingen tilkobling til det man bærer på. Hvis du ikke liker at folk forteller deg om sine private problemer, så er det ikke verre enn å lede samtalen over til noe annet eller bare være ærlig om at du føler dere ikke er såpass nære at du burde bli fortalt dette. Dog, det å ha en emosjonell tilkobling med noen kan åpne mange dører.

  6. gjengjeldte du det eller lå du bare der?

     

    Hvis du er usikker på eskalering og på hennes grenser, så kan du gjøre dette neste gang:

     

    Øyekontakt, hvis du prater, bruk en hviskete og intim stemme, stryk vekk hårlokkene fra ansiktet hennes. Ha sakte og flytende bevegelser. Fortsett å stryke ømt fra pannen ned over kinnet, ta deg god tid, deretter ned mot haken og så over leppene. Du kan bruke tommelen din og bare følge leppene rundt og rundt. Fortsatt øyekontakt, og så kysser du henne mens du holder bakhodet hennes, gjerne tar tak i håret hennes, men ikke for hardt. Deretter er det bare å eskalere så langt som dere er komfortable med. Men, hvis du ser at hun blir ukomfortabel så stopper du. Du vil at hun skal føle seg trygg med deg.

     

     

    Edit: Ikke la dette være en oppskrift som du følger mekanisk. Kosing er noe du gjør fordi det føles godt for deg og for henne.

  7. Ok, nå er gode råd dyre. Skriver det her som jeg har alt å tape. Selvom det er feil tankegang.

     

     

    Nå er det evigheter siden jeg var en del av community'et, så jeg vet ikke hvilke metoder eller type game som er populært nå. Da jeg fortsatt var et medlem var det to schools of thought som dominerte. Det ene var fokus på inner game, det å bygge opp selvtilliten slik at den man er og det man gjør naturlig blir attraktivt. Det andre var fokus på sexual tension. Basicallly, cut the crap og rett på business. En quote med tanke på den siste school of thought: "Det er allerede en naturlig, seksuell spenning mellom menn og kvinner. Du trenger ikke å skape den. Alt du trenger å gjøre er å ikke ødelegge den."

     

     

    Om ditt tilfelle,

     

    jeg syns du fokuserer så mye på å være laidback og på å la henne komme etter deg.

     

    Hadde jeg sett drømmejenta hadde jeg gått rett bort til henne og vist min interesse.

    Dog, det er meg, om det ikke faller naturlig for deg å gjøre det, så er det bedre at du gjør det som funker for deg. Men, ikke vær redd for å vise interesse i henne. Før eller siden må du gjøre det. Det å vise interesse i seg selv bidrar også til at man blir bevisst over den spenningen som er mellom dere. Dog, vil du drepe den spenningen ved å virke desp. Så lenge du er et selvsikkert individ, som tør å vise at du er interessert i noen, samtidig som det er veldig klart at du ikke trenger dem, så vil det som regel gå bra.

     

    Det er flere måter å vise interesse på. Du trenger ikke å gjøre det via ord. Øyekontakt for eksempel er utrolig effektivt på å formidle interesse og bygge opp spenning. Faktisk vil jeg si at er det to ting du skal lære fra denne tråden eller dette communityet, så er øyekontakt en av dem.

     

     

    Kontakt henne, bli mer kjent med henne samtidig som du gjør det klart hva det er du vil, ikke vær redd for å feile. Jo mer du frykter å feile, jo større sjanse for å feile. Det som skjer, det skjer.

    • Liker 1
  8. Da var man blitt promota til gull. Bortsett fra en tapsrekke på 4 eller 5 tap har det egentlig gått veldig bra, har nå en win ratio på 58 %, noe jeg klarer å si meg fornøyd med. Har for det meste spilt jungle, og ettersom jeg nesten alltid er 3rd pick har jeg sluppet å spille noe særlig support, som muligens er grunnen til at jeg kom til gull i det hele og det store. Support er ikke helt min greie, og i stil med det er heller ikke supportferdighetene mine veldig gode... tror jeg.

     

    Føler ikke at jeg er noe særlig god, og at jeg har hatt litt flaks som kom meg til gold egentlig, på stats har jeg gjennomsnittlig 4.7/4.3/10.1, så det er ikke akkurat som om jeg carryer laget heller.

     

    Grattis mann!

     

    Om du hadde flaks eller ikke vil vi se på om du kommer deg ut av G5 eller ikke. Så lenge du har en positiv win ratio, så betyr det at ditt nivå er høyere enn de du blir matchet med.

     

    Personlig syns jeg at alle burde lære seg support ettersom det ofte kan oppstå en situasjon hvor man må supporte. Da kan man like godt være god til det.

     

    Ifølge disse dataene fra Mai,

     

    http://i.imgur.com/jY5eNk8.jpg

     

    så er du nå blant top 11%. Det er ikke dårlig.

  9. At klodens største musikalske geni Nobuo Uematsu er involvert gjør meg interessert

     

    Uematsu er flink, men å kalle ham klodens største musikalske geni, eller i det hele tatt et musikalsk geni er å strekke det langt. Jeg er veldig glad i musikken hans, men går du gjennom den, så ser du at musikken er relativt simpel og han har ikke et stort særpreg på musikken sin. Jeg vil si Joe Hisaishi er en dyktigere komponist. Musikken hans har mer dybde.

     

    Her er et eksempel: http://grooveshark.c...ay/49W2JD?src=5

     

    Favorittdelen min er rundt 1:30. Men det er kulminasjonen som følge av oppbygningen fra starten av som gjør det vakkert.

     

    Mer enkle stykker fra samme komponist:

     

    http://grooveshark.c...se/49Wgcw?src=5

     

    http://grooveshark.c...mo/453qAr?src=5

     

     

    Fant en ganske fin cover av den siste. Hun har også laget FF covers

     

    http://www.youtube.com/watch?v=qXXbTwL79R0

     

     

    Angående spillet, ser jeg frem til dette. Savner FF-spillene fra PSX-generasjonen. Square- Enix har ikke klart å fange den samme sjarmen i de senere spillene. Real Time combat virker interessant.

  10. Nei, selvfølgelig oversetter vi ikke spilltitler og har ingen planer om å gjøre det heller. ;) Synes det bør være greit å bruke norske oversettelser der det faktisk kan beskrive spillet bedre for de som ikke kjenner begrepene, slik som hvor spillerne plasserer seg på kartet. Vi kaller jo ikke midtbanen for "half-way line", eller sekstenmeteren for "18-yard box" i fotball heller. :)

     

    EDIT: Innså at innlegget kunne virke litt fiendtlig. Det var ikke hensikten min. :)

     

    Hadde det ikke vært bedre med toppfelt, midtfelt og bunnfelt?

    • Liker 2
  11. Har ikke overklokket skjermkortet. Skal teste forskjellige drivere. Dog, jeg finner det rart at det plutselig begynte å skje uten at jeg hadde oppgradert driverne. Når jeg tenker meg om, så har jeg fått denne error'en flere ganger opp igjennom det siste året, men det har bare resultert i at skjermen blinket svart for så å si at gpu'en hadde restartet. Altså, hvis det var på grunn av en driver, burde ikke problemet oppstått plutselig etter at jeg oppgraderte driveren?

     

    Skal prøve både nye og gamle drivere. Kortet er kjøpt i Norge, så garanti/reklamasjonsrett burde være i orden :)

  12. Skjedde noe lignende nå nettopp to ganger på rad, men da frøs det bare i 3 sekunder.

     

    Jeg fikk da opp en error om at displaydriveren hadde sluttet å virke, men hadde "recovered".

    Jeg syns likevel det er rart at det skjer for det første jeg gjorde da problemene begynte å oppstå var å bruke et driver sweeper program for å fjerne eventuelle gamle driver for så å innstallere de nyeste driverne, men problemet vedvarer. Kan det tyde på et hardware-problem?

×
×
  • Opprett ny...