Gå til innhold

STLCHZ

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av STLCHZ

  1. Kan være lurt å montere en liten hengesikring også bak spilleren. Er du uheldig og kortslutter remote-kabelen så ødelegger du bare sikringen uten å risikere å ødelegge spilleren. Du trenger ikke mer enn rundt 100mA tror jeg.

     

    Har biltema den type sikring? Burde kabelen på 0,75 mm² funke?

  2. Pussepapir, rusteter, grunning, lakk og klarlakk. Puss ned et lite område rundt der det ruster, ta på rusteter, ta på flere lag med grunning, flere lag med lakk og flere lag med klarlakk. Spray først med maskering og jevn ut med frihånd om du klarer det. La ting herdes i 24 timer på rundt 15-20 grader mellom hvert produkt, la ting tørke i 15-30 minutter mellom hvert lag.

    Det er bare en liten flekk på under en cm, må det så mye til?

  3. Har et lite hull i lakken der det har begynt å ruste og jeg tenkte jeg skulle spare litt penger å fikse det selv. Resultatet trenger ikke bli perfekt da det ikke er i en veldig synlig plass men vil bare stoppe rusten, hva trenger jeg for å fikse det?

  4. Jeg hadde samme problem som deg. Selv har jeg en Audi A3 2005 modell. Merket nå når det ble varmt at jeg ikke fikk skikkelig kaldluft ut, så fikk meg time på verksted hvor de skulle sjekke om det var lite gass, noe det var. Dermed fylte de på, og trodde alt skulle ordne seg.

    Den gang ei.. Da fant de ut at kompressoren ikke starter, og at den må byttes.

    Så nå har jeg betalt 1500,- for å bytte gass, noe jeg ikke får noe som helst ut av, og en potensiell regning på 10 000,- hvis jeg velger å bytte kompressor.

    Ergo; kan du, så prøv å forsikre deg om at kondensator, kompressor etc fungerer før du i god tro fyller på gass og tror det skal løse problemet.

    Er det noe jeg kan sjekke selv, eller burde jeg få et verksted til å gjøre det?

  5. Mulig (snart) tett friskluftfilter, lenge siden det er skiftet? Du er inne på det selv men dobbeltsjekk at du har riktig innstilling for å få blåst luft dit du ønsker/kjenner etter.

     

    Har selv på AC året rundt, kommer fremdeles deilig kaldluft i min VW etter over 13 år uten ekstra påfyll på systemet.

     

    Vet ikke når filteret er byttet, men har tenkt å bytte det uansett.

  6. Det høres rart ut at den ikke blåser... den burde blåse like mye om man trykker ac-knappen av og på, helt uavhengig av hverandre. Det kan hende autofunksjonen står på og som da overstyrer.

     

    Vanlig med lekkasjer og de da må tettes og etterfylles. En slik ac-kontroll utføres en rekke steder og jeg har sett reklameskilt med kr. 1500,-.

     

    Personlig pleier jeg ikke ha på ac om vinteren og unngår autofunksjonen fordi kondens fra ac kan skape ekstra dugg en liten periode. Jeg slår den på om det dugger. Særlig høst kan det å ha på ac akkurat når jeg starter bilen gi enormt med dugg en liten periode - men det er min erfaring og det er sikkert forskjell på biler.

     

    Det kommer luft ut, men syntes det er veldig svakt. Hadde en 98 Golf 4 og den blåste mye bedre, samme med mange andre biler jeg har kjørt.

  7.  

    i tillegg syntes jeg det kommer veldig lite luft ut i forholdt til styrken jeg setter den på og hvor mye lyd den lager. Jeg må ha viften på rundt 4/5 av 7 for at det skal komme en merkbar mengde luft ut, er dette normalt?

    Hvis det kommer mye lyd, kommer det luft ut et sted. Bare ikke akkurat der du har hånda. Prøv å holde hånda helt fremme ved frontruten.

     

    AC er kjekk om vinteren for å forhindre dugg. Dessuten bør den brukes regelmessig for å hindre dårlig lukt.

     

    AC må vedlikeholdes innimellom, oppsøk et verksted.

     

     

    Var noen som sa at de syntes det kom veldig lite luft ut når jeg prøvde å tine bilen i vinter, skal fikle med noen instillinger og se om det blir bedre. Får ta kontakt med et verksted når jeg har penger til det...

  8. Nå som det ble veldig varmt de siste dagene fant jeg ut at aircondition i bilen min (2007 Opel astra GTC) ikke blåser veldig kaldt, og i tillegg syntes jeg det kommer veldig lite luft ut i forholdt til styrken jeg setter den på og hvor mye lyd den lager. Jeg må ha viften på rundt 4/5 av 7 for at det skal komme en merkbar mengde luft ut, er dette normalt? Aircondition er ikke i nærheten så kald som jeg har kjent i andre biler, og gidder ikke ha den på da å ha vinduene nede gir samme effekten, er det et tegn på at det burde etterfylles gass? Kan ikke se at det har blitt fylt noe gass i service heftet så om det er 10 år siden bilen ble lagd burde det være ganske tomt.

  9. Så du har kjøpt en bruktpc?

    Kan være at disken rett og slett er ræva, men selger har ikke informert om det?

    Hvilken disk er det snakk om?

     

    Det er denne PC'en https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/MSIMI2C203/msi-nightblade-mi2c-203ne-stasjonar-gaming-pc

    Finner ingen info om hvilken disk det er.

     

    Ser også ut som at den har en gammel versjon av windows, men det er ikke så lett å laste den ned når den fryser etter et par min.

×
×
  • Opprett ny...