Gå til innhold

Sportylady

Medlemmer
  • Innlegg

    319
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sportylady

  1. Hahahahaha, nei jeg beklager. Jeg tar ikke tinder eller andre "dating" service greier veldig seriøst. Men jeg har sluttet med sånt i respekt av andre som faktisk tar det seriøst. 

     

    Jeg har bare møtt så mye desperate greier når jeg først prøvde å dating greier på nett. Jeg føler at det blir helt feil måte å møte mennesker jeg ønsker å dele "livet" mitt med. Det blir så alt for mange forhåpninger, forventninger og tanker osv osv osv. At jeg klapper sammen lenge før det blir seriøst. Ting går bare så grasiøst raskt fremmover... Så det er desverre ikke noe for meg. :) Dessuten ønsker jeg å bli kjent med folk som venner før vi blir kjærester først. Har aldri lykkes i slike Ukjent -> kjæreste forhold over natten opplegg, som jeg føler nett dating er.... Alt har egentlig bare endt med at jeg gir faen og trollet over fjell og tue!

     

    (som egentlig er veldig dumt, fordi man snakker strengt tatt om andres følelser her.)

     

    Jeg håper at noen tar nettdating seriøst, for jeg er en veldig introvert sjenert type person, så det er nok den måten jeg må treffe noen på. Greit at jeg kan ta meg sammen å forsøke å gå ut og sånn, men har ingen å gå ut med. Tinder og nettdating passer for slike mennesker som meg. Kunne ønske at det var som i gamle dager. Da var det sånn at de mest sjenerte skrev kontaktannonser i avisen ( var slik jeg møtte første kjæresten min som ga meg det beste som jeg har fått i verden: mine barn. ). Jeg og han var samme typen personlighet på en måte. Begge to gikk ikke ut på byen og likte best å være hjemme. 

     

    Å lære seg en bra kommunikasjon og dialogteknikk er ganske lurt. Jeg ønsker å utvikle meg som menneske både sosialt og kommunikasjonsmessig, og lære meg å forstå mer av hvordan andre tenker og føler. Det er egentlig ganske interessant. Har levd for mye i "min egen virkelighet" 

     

    På en måte så forstår jeg ikke hvorfor de mest sosiale typene har tinder og nettdatingsider. Skulle tro det var for sånne sjenerte innesluttede typer som meg...

    • Liker 1
  2.  

    Tusen takk for tipset anngående Holland. Vi holdt på å bli påkjørt hele tiden i Amsterdam av syklister sist gang, så det er gjerne like greit å velge en annen by i Holland som du sier.

    Sløve nordmenn som er vant til at man blander sammen sykkelstier og gangstier og lar de gående ha prioritet vil risikere å bli påkjørt både i Danmark og flere steder nedover kontinentet. Her har de et klart skille mellom områder for sykkel og for gående. Å virre rundt i sykkelbanen er akkurat like farlig som å virre rundt midt ute i gaten uten å se seg for, dere vil bli påkjørt.

     

    Amsterdam er langt fra den mest ekstreme byen her så det er bare å lære seg først som sist å ikke gå ut i (sykkel)veien.

     

     

    Vi bodde på et hotell ved en gate som var ganske trafikkert. Men det var ikke slik andre steder i Amsterdam. Det var kun i den gaten vi holdt på å bli påkjørt.  Men Amsterdam var en nydelig by. Jeg elsket byen :) 

  3. Skjønner du helst vil holde seg i Europa.

     

    Amsterdam er en grei by, men istedenfor å ta toget fra fra flyplassen til Amsterdam kan man bruke noen få minutter mere på å ta toget til Utrecht som er mer kompakt og koselig. Og så har Utrecht figuren Miffi som dukker opp over hele byen i trafikklys og som skulptur til glede for barn i alle aldre.

     

    Praha er fin, spesielt i adventstiden. Det er også en rekke byer i Polen som er billige og som er fine. Krakow er en klassiker hvor man foruten en fin gamleby både kan få med seg utflukt til saltgruvene og til konsentrasjonsleiren Auschwitz. Det er ikke et underholdende syn, men noe alle tenåringer burde se.

     

    Om du ikke vil bruke for mye penger så er Bucarest et godt Europeisk alternativ. Kan nesten se ut som deler av Paris. Og så kan dere ta en tur til slott i området, for eksempel i Bran hvor de sier grev Dracula var.

     

    Lisboa er fint hele året og heller ikke for dyrt. De har også Europas beste design outlet, Freeport, som ligger over broen sør for byen. Om man ikke er bortskjemt med de beste design outlet i USA så kan de fleste gå amokk der. Noe spesielt med Lisboa var at man engang fant ut at byen så altfor stygg ut og det kom en lov om at man måtte male husene hvert år. Folk klarte snike seg unna kravet ved å ha glasserte fliser på husene. Det er flere steder hvor man har følelsen av å være på et baderom når man går i gaten.

     

    Tusen takk for tipset anngående Holland. Vi holdt på å bli påkjørt hele tiden i Amsterdam av syklister sist gang, så det er gjerne like greit å velge en annen by i Holland som du sier. Vår familie stammer tilbake fra Holland så sønnen er veldig nyskjerrig å oppleve å se hvordan det ser ut utenfor flyplassen der, og det forstår jeg godt :)

     

    For meg frister det mest å dra til Praha, men jeg tenker mest på min sønn. Vil han til Holland så har jeg lyst til at han skal få oppleve ønsket sitt i og med at han desverre kun fikk se den flotte flyplassen der ved bytting av fly. 

     

    Lisboa må bli til sommeren for jeg vil heller reise såpass langt når jeg skal være borte litt lengre på ferie :) . Herlig med varme og sol. Og drømmer meg bort til en eksotisk by med strender til sommeren. 

     

    Takker for tips. Og dere: kom gjerne med flere tips. 

  4. Etter en god del krangling de siste 5 dagene har kjæresten min slått opp.

     

    Vi hadde akkurat flyttet sammen (flyttet inn for 2 uker siden) og jeg er helt knust.

     

    Jeg vet selv at jeg var mye av grunnen til kranglene og det spiser meg opp innvendig.

     

    Har noen råd til hva jeg kan gjøre. Noen som selv har følt at de har vært grunnen til et brudd?

     

    Jeg mistet henne ikke bare som kjæreste, jeg mistet også vennen min...

     

    Forsøk å prate med henne. Kan det være en løsning? 

     

    Du kan sikkert forsøke å sende henne en forklaring. Forklar grundig i et brev eller mail, eller ring henne og si at du er lei deg, og forsøk å forklar så godt du kan for alt du angrer på. Da har du i det minste forsøkt. Mer kan du ikke gjøre. Og du må stoppe å klandre deg selv for at alt er din skyld. Men si ifra om der du vet du gjorde feil. 

     

    Vi gjør alle våre feil. Ingen er feilfrie vettdu, så ikke klandre deg selv. Men forsøk å forklar henne. 

     

    Og det er det man gjør. : man mister ikke bare en kjæreste, man mister også vennen sin i et brudd. 

  5.  

    Noen som kan nevne de fineste storbyene du vet om? 

    Jeg er reiselysten, og vurderer å ta en storbytur snart. 

    Har vært i haugevis med byer. Jo bedre du klarer definere "fin", jo bedre tips kan du få som passer til det du ønsker oppleve.

     

     

    Nå tenkte jeg litt på priser. Har et tenåringsbarn som ønsker veldig å se Amsterdam, for han har ikke vært annet enn på flyplassen der. Vi byttet fly der i sommer. Og han var litt oppgitt at det kun var flybytte og at han ikke fikk sett byen. For det første han sa da han kom inn på Schiphol flyplass i Amsterdam: "Wowwwww, for en holwoodverden , - ja den flyplassen er veldig stor og enormt mye butikker der. Han ble dermed veldig nyskjerrig på å se Amsterdam.

     

     Jeg har vært i Amsterdam, og det var en fin tur, men jeg hører at Praha er billigere? Noen som vet om hvordan det er med mat i Praha? Er maten ganske billig på resturanter der? :) Setter stor pris på tips, og takker til alle som deltar i tråden. 

     

    Er mange byer å besøke. Men tenker en kort tur nå i høstferien, og en lengre tur til eksotiske omgivelser neste sommer :)

  6. Det er bare å hente frem det positive med at en ble dumpet. :).

    Og et godt ordtak sier: Se deg ikke tilbake i fortiden for det er ikke dit du skal. Da går du feil vei.

    Men det er lett å se seg tilbake. Og litt kan man se seg tilbake, men det er ikke verdt å bruke for mye tid på det. Men viktig å ta det med seg som et eventyr på veien og se fremover.

     

    Jeg fikk spesiellt råd anngående det siste forholdet jeg var i: Fikk råd om å ikke gi han oppmerksomhet i ettertid for det var han overhodet ikke verdt, men det er lett å se seg tilbake. Jeg var nyskjerrig på hvorfor jeg var plutselig satt ned til å være ingenting av betydning for han, total-ignorert, fra å være en person som han traff lenge og mye.

     

    Man skal heller ikke angre fordi man forsøkte å få noe til å fungere, tiltross for at man ikke lykkes med det. Ta det med seg som lærdom. Veien er videre.

  7. Noen som vet om og hva unntakene er for kjøring på gangvei? Uten at det er skilter noe unntak. Leitet fram uten hell. Kjører renovasjonsbil og må kjøre på gangvei for å ikke trille en beholder 100+ meter fram og tilbake feks og vi fikk plutselig tilsnakk fra en forbipasserende som mente der var helt uakseptabelt...

     

    Jeg ble en gang nesten påkjørt på da en bil kjørte på noe som så ut som en gangvei. Klarte å kaste meg inn i en busk i grøften. Dermed unnslapp jeg å bli meid ned. Det som var så sykt var at det var laget som en gangvei, men det skulle være mulig at folk kunne kjøre inn dit for å komme opp til husene sine. Var et boligområde der. Jeg kom brasende på sykkel og hadde ingen anelse om at biler kunne kjøre der. 

  8. “Incredible change happens in your life when you decide to take control of what you do have power over instead of craving control over what you don't.” 

     

    Love like you'll never be hurt,

    Sing like there's nobody listening,

    dance like there's nobody watching,

    And live like it's heaven on earth.” 

     

    People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that’s bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they’re afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they’re wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It’s all in how you carry it. That’s what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you’re letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.” 

     

    "You cannot change what you are, only what you do.”

  9. Reykjavik og Budapest er to jeg kommer på i farta, om de kvalifiserer til storbyer.

     

    Jeg har faktisk hørt veldig mye bra om Reykjavik og Budapest. Da er det Budapest, Lisboa, Praha og New York som er noen av byene som er interessant å besøke. Rekjavik står på listen også, men jeg tenker at det er litt kaldt der ;) 

  10. Tinder er mer eller mindre bortkastet tid. 

     

    Jeg sier ikke at det ikke er mulig å lykkes, men konkurransen er skyhøy sammenliknet med andre arenaer. :)

    Tinder er vel ganske overfladisk. Jeg har profil på Tinder, og der er det ikke slik at det går på hva man skriver om seg selv. Der går det på utseende. Jeg gjør det samme selv: Svirrer gjennom bildene og trykker hjerte på de med pent utseende. Jeg pleier å bli godt likt på bilder tydeligvis. Mulig jeg ser bedre ut på bilder enn i virkeligheten så jeg får mye matcher der. Sist jeg så innom hadde jeg 23 matcher. Men jeg vet at det smarte er å gå etter profiltekster og hvilke interesser man har osv. Og dermed så kan samtalen lettere gå. Skjer litt på tinder men det er lett for at alt blir litt overfladisk. 

     

    Men derimot: når noen skriver tll meg fra tinder, så er det noen ord som aldri slår ann. Som foreks: "Heyyy vil du ligge med meg på sofaen"? og sånne saker ;). Da slutter jeg å svare de . De kan ikke innlede dialogen på alle mulige måter, og man leser jo hva de skriver, men det virker litt overfladisk ut. Ja jeg personlig er nøyen med hva de skriver i dialog på tinder og. Ville aldri treffe noen som man ikke føler seg komfortabel med dialogmessig. 

     

    Men på de andre datingplassene så kan jeg gi skrive med folk som ikke er så pene som på tinder.... Mens på tinder svirrer jeg de forbi. En sak er sikker: tinder er nok et sted for sjarmører!. 

  11.  

    Hahaha de som begynner å prate om trekanter og firkanter eller sex ignorerer jeg ;). Da mister de sjansen :ph34r:

    Hva?!? Jeg er da såpass ordentlig. Jeg starter aldri å prater om sex. Geometri derimot er et svært viktig tema! "Alle" må jo forstå viktigheten av trekanter og dens viktigheter i dagliglivet, og hvordan trekanter forbedrer menneskers liv til det ytterste!

     

     

    Jeg er dame og kan svare på hvordan jeg ville reagere på din fremgangsmåte. Jeg vllle holdt unna. Men jeg er sånn at jeg liker at de starter enkelt med foreks: "Hei, står til?" "Hei, vil du bli kjent?" osv, og så gå videre med å snakke om alt fra hvordan vi lever til fritidsinteresser. Mitt råd er å ikke være for komplisert i det man sier, men ta det enkelt og lett, men samtidig holde en dialog. :)

     

    Derfor Andysowhatgg, mitt råd til deg er å skrive på en mer enkel måte :)

     

    Jeg har profil på flere plasser på nettet. Men alle snakker så varmt om sukker. Men der får jeg ikke en eneste melding. Mulig fordi jeg ikke er betalende medlem der. Men på de andre får jeg en haug med meldinger, så forstår ikke hvorfor folk prater så varmt om sukker :D 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...