Gå til innhold

KufMem

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KufMem

  1. Grunnen til at jeg faktisk vil bære denne er ikke for min del men for en evt. person som prøver å gjøre noe. Krav Maga for de som ikke vet er brukt av IDF (Isrealian defence force) og andre militære enheter i Israel og er derfor en veldig "voldelig og brutal" kampsystem hvor personene som angriper eller er truene mange ganger må inn på et sykehus fordi man går etter områder som skader alvorlig fordi vi blir trent til at "you never know who you are faceing so don't hold back" 
    Ikke misforstå nå. Vi overdriver ikke, men å få et spark i scrotum og å få hode smelt i bakken så går det ganske fort gale.
    Men en trenings karambit kan jeg utføre "pain compliance" mot de forskjellige muskler ledd og nerver sånn at jeg kan utføre "soft attacks" for å stoppe angriperen uten å skade han alvorlig.
    Om folk er imot eller for at jeg går rundt med et selvforsvars våpen har vel egenlig ikke så mye med spørsmålet å gjøre men jeg ser folk sine tanker og jeg syntes det er mange gode poenger :) Men da tror jeg egenlig at de fleste er enige med at dette ikke bryter med straffeloven.  

  2. Jeg damper og har en RX200 mod som veier en del og sitter godt i hånda. Slår jeg noen i hue med den så er det som om jeg slo noen med en stein. Damping redder liv 

    Den ser veldig stor og veldig ubeleilig å slås med i forhold til at du ikke kan lage en ordentlig knyttneve så du må prøve å "palm strike" med noe sånt eller bare svinge fra side til side noe som er veldig lett å countre. Ofc hvis du blir angrepet av en "thug" som ikke kan slås kan det nok gå helt fint. Jeg vet jo ikke hvor stor den egentlig er siden jeg aldri har holdt den :p Men ja noe tungt og noe som er laget av metall gjør utrolig mye mer skade det er derfor knokjern er ulovlig fordi de kan gjøre så utrolig mye skade fort. Bare husk at å slå motspilleren ikke altid virker :o hvis det er et krav maga senter i nærheten av deg kan du altid overveie å gå på noe ordenlig trening der ^^

  3. Så jævlig stereotypisk at en som har drevet med Krav Maga og sverd ønsker å gå offentlig med kniv. 

    Hvorfor er det sterotypsik? Grunnen til at mange som driver med krav maga og andre realistiske kamp systemer vil bære kniv er at vi 1. kan bruke dem 2. har respekten for dem og 3. vi forstår faren og hvor stor forskjell et angrep med og uten kniv gjør. Bare fordi mange som driver med et kampsystem vil ha kniv gjør ikke at vi er sterotypsike det gjør at vi faktisk vet hva vi snakker om ^^ 

    • Liker 3
  4. Jeg skal flytte inn til Oslo nå og har selv om jeg driver med Krav maga har jeg lyst på et selvforsvarsvåpen. Jeg vet at kniv er ulovlig ifølge Straffeloven §352a "Med bøter eller fengesel intil 6 måneder eller begge deler straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt på offenlig sted bærer kniv eller lignende skarpt redskap som er egent til bruk ved legemskrenkelser"

    Men en trenings kniv er ikke skarp og kan ikke kutte noen. Den kan kun brukes til trykk punkter og hjelpe til å avvæpne en kniv. 

     

    Det var denne jeg har tenkte å gå med.

    https://kniveksperten.no/fox-fkmd-karambit-599tk-treningskniv.html
     

    Jeg driver både med Krav Maga og sverd kamp i flere år så jeg kan bruke det og alt sånt.

×
×
  • Opprett ny...