Gå til innhold

Namenlos

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Namenlos

  1.  

     

     

    Håper ikke folk blir motløse nå. Ser vi mot slutten av piratkopiering?

     

    Finnes jo andre alternativer, men av de torrentsidene jeg vet om, så var Kickasstorrents den beste og hadde best layout på siden. Enkel å bruke.

     

     

    Ja, flest seeds og mest innhold. Blir nok pirat havnen med VPN videre :-)

    Trenger du VPN? Jeg har NGT og trengdte bare bytte til Google sin DNS

     

     

    Vet ikke, men har begynt å bruke VPN 24/7 så det passer greit.

  2. Er det noen måte jeg kan sjekke andre skader på?? Jeg hørte selvfølgelig noen rare lyder når jeg startet å kjøre, men når dette er en 96/97 modell eller noe så tenkte jeg at det bare var derfor. Kan bremsene ha blitt veldig ødelagte? kjørte i en far av ca. 40 km i timen. 

     

    Det er lite sannsynlig at noe er ødelagt, du kjørte ikke langt. Har selv gjort dette ved noen få uheldige ganger uten at det har fått konsekvenser. Det har nok blitt litt slitt, men om det er nok til å merke det, det tror jeg ikke. Du har jo allerede sjekket brekket, og hvis du er bekymret for bremsene så kan du jo kjøre opp i litt fart å bremse hardt. Ellers så kan du ta den på service og få det sjekket.

  3. Har du sluttet å røyke innen 6 måneder? Isåfall er det flimmerhårene dine som holder på å gro tilbake, og det kan forårsake kløe og hoste i halsen. Ellers er det mulig at du har astma, sjekk det opp med legen.

  4. Jeg driter vel langt i om galgenhumorn min ikke faller i smak for deg , jeg kan faktisk gå min egen vei i livet og ikke dilte etter andre som en sau for å få cred.

     

    Kan man spøke om WW2 (hvor mange døde i den liksom ?) så kan man spøke om ABB og terrorister generelt ellers er det bare dobbeltmoral.

     

    Problemet er at det bare er skikkelig dårlig. Det er ikke en gang provoserende, du får bare deg selv til å virke barnslig. Du minner om noen som er på høyden av puberteten.

     

     

    .....er ikke noen pysete søring som tar livet gravalvorlig.

     

    Hva er du da? En dum nordlending? En underutviklet østlending? :rofl:

×
×
  • Opprett ny...