Gå til innhold

Vaagen94

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vaagen94

  1. Hei! 

     

    I januar 2017 til April/Mai 2017 planlegger jeg en backpacking tur til Sør-Øst Asia. På turen skal jeg innom Thailand, Vietnam, Kambodsja, Malaysia og Indonesia. (Usikker på Laos grunnet dårlig infrastruktur?). Jeg starter reisen i Bangkok og planlegger å være der i ca. 7 dager før jeg reiser videre. Spørsmålet da er hvilken reiserute som er best å ta videre derifra.  

     

    De stedene jeg SKAL innom i Thailand er Krabi, Ko Tao (Dykking), Chiang Mai, Pai og prøve å få med meg Full Moon Party på Ko Samui. 

     

    Når jeg kommer til Vietnam vurderer jeg å leie en mopen/Scooter, men har ingen erfaring med å kjøre dette (Har bil lappen og kjører mye bil). De stedene jeg ønsker å besøke i Vietnam er Hanoi, Hoi An, Nha Trang, Phan Thiet, Mui Ne og Ho Chi min City. 

     

    I Kambodsja står Siem Reap øverst på listen (Selvfølgelig), deretter Phnom Penh og Sihanoukville. 

     

    I Malaysia har jeg ikke planlagt så altfor mye, men Kuala Lumpur, George Town, Melaka og Cameroon Highlands er steder jeg har hørt er veldig fine! 

     

    Tilslutt Indonesia der jeg hovedsaklig ønsker å ta turen til Bali og mulig avslutte turen der, og fly hjem til Norge derifra. 

     

    Har sett endel på flybillett priser innlands i Thailand, og fra Bangkok/Chiang Mai osv videre og dette virker som en god løsning på å komme seg fra sted til sted/Land. 

     

    Reiseruten jeg har sett litt på blir å reise fra Bangkok og videre til Krabi og området sør i Thailand, deretter fly til Chiang Mai. Fly derifra til Hanoi (Så er spøresmålet om jeg skal leie moped/scooter, ta buss eller fly videre sør i landet). Fra Ho chi min til Phnom Penh/ Siem Reap og derifra videre til Kuala lumpur, og så videre til Bali. 

     

    Alt i alt så ønsker jeg egentlig tips til reiserute og reisemåte for disse målene, og gjerne kom med tips til andre steder jeg bør/MÅ besøke, er åpen for alt! Prøver å ikke planlegge ALTFOR mange steder jeg vil besøke fordi jeg vet at det MEST sannsynlig kommer til å bli endringer i planene! 

     

    Planlegger også å reise alene, men er åpen for å reise med andre selvfølgelig om noen andre planlegger den samme turen, eller møtes underveis på turen! 

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...