Gå til innhold

Glenn Western

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glenn Western

  1.  

     

    Hvorfor er Vega 64 på 3. plass i snittfps?

    Fordi flere av titlene ikke er neddynget av Gameworks.

     

    han tenker vel mer på at Fps i 1080p er høyere på vega64 - målt til 110,2 mens 1080 ligger målt til 109,8 men fremdeles er 1080 over Vega på listen... vega64 burde vært listet som nr2 over 1080. 

    Du kan ikke bare sammenlikne FPS. Støy og energibruk er også en faktor. Derfor havner Vega64 under 1080.

  2. Dette vil ta mange år før det blir realistisk implementert i spill. I samtlige spill Gamework effekter har vært støttet, så har dette gått så hardt utover framerate at det ikke er verdt det i det hele tatt.

     

    Det var før. hentet fra artikkelen:

    ..Teknologien har vært regnet som en slags «hellig gral» i grafikk- og spillindustrien, men hittil har ikke maskinvaren klart å realisere den. Med RTX skal Nvidia altså nå ha overkommet denne hindringen, som betyr at ekte raytracing i sanntid nå kan bli en realitet i for eksempel spill....

    • Liker 1
  3. Mener artikkelen apper som man laster ned fra Google play eller programmet som følger med simkortet for at en skal kunne logge seg inn med kode på nettbanken? Det siste høre mest ille ut.

     

    i artikkelen står det -"Som en generell forholdsregel bør man som alltid unngå å laste ned applikasjoner fra ukjente kilder,"- Dette er en funksjon du må skru på på telefonen for å få lov til å installere fra ukjente kjilder.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...