Gå til innhold

Cimmeria

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cimmeria

  1. Hvis du legger ut de andre delene så kan det sikkert hjelpe med svar.

     

    Mitt tips er derimot å bruke kompetansemålene. Når du møter opp, så får du 30 min forberedelsetid. Bruk oppslagsverket i boken til å finne ordene som er i oppgaven for eksempel. "Rollekonflikt", osv. 

     

    Et godt oppsett er ofte det som kan skille mellom 5 og 6. Du bør starte med. "Jeg skal nå starte å fortelle om (Det som oppgaven handler om, så tar du det du kan best først og det du kan dårligst sist. Er alltid en sjanse at du ikke kommer gjennom alt, men hvis du har nevnt det  i innledningen så kan sensor regne med at du kan det uten at du har bevist det med å snakke om det.) 

     

    Lykke til.

     

    NB. Les opp på parlamentarisme i Norge og Folkeprinsippet + Maktfordelings prinsippet. Mange som tuller med det.

    • Liker 1
  2. Hei, tenkte vi kunne ha en tråd for oss som skal ha HIFI2 17.11.16

     

    Tema: Forbruk og bærekraftig utvikling Sett deg inn i utviklingen av det moderne samfunnet som et forbrukersamfunn. Sett deg også inn i relevant tenkning omkring forbruk, produksjon og bærekraftig utvikling. Du skal forberede deg på å belyse, kommentere og drøfte ulike problemstillinger som temaet reiser, slik at du på eksamensdagen får vist den historie- og filosofifaglige kompetansen du har tilegnet deg i arbeidet med faget.

     

    Noen som har noen planer?

     

    http://www.udir.no/globalassets/filer/vurdering/eksamen-vgo/forberedelse/h16/16-nov/sam3002_historie_og_filosofi_2_forberedelse_h16.pdf

  3. Hei

     

    I år skal jeg ta opp noen fag etter jobben min på dagtid, målet mitt et å bli ferdig med disse fagene til november/desember.  Planen er å se om det er noen andre fra dette området som skal ta opp fag, å se om vi kan få til en studiegruppe eller noen møter ved Asker eller Sandvika bibliotek.

     

    Planen er å studere hver dag etter jobb i hverdagen og i helgene ved behov.

     

    Dette er fagene som jeg ønsker å avlegge eksamen i:

     

    P1, P2, Nynorsk, Sosiologi og sosialantropologi, Samfunnsgeografi og Historie og Filosofi 2.

     

    Det kan bli ganske tungt, men jeg regner med at det er mulig. Særlig når en samarbeider med andre og faktisk møter opp på plannlagte dager.

     

    Sjekker innom tråden av og til.

     

    Lykke til alle andre privatister i det kommende semesteret.

×
×
  • Opprett ny...