Gå til innhold

SunsetMaria

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SunsetMaria

  1. Det er vel først og fremst frykten som vil hindre folk å reise. Jeg er ganske redd for å reise pga terror, selvom jeg vet så godt at sjansen er veldig liten for at noe vil skje. Men det er vel det som er målet til terroristene - å skape frykt. Og det har de klart på mange av oss :(

     

    Jeg kan få en tur til langt over halv pris for meg og ungene. Har ikke mye penger så har dårlig råd, men jeg tror jeg vil være livredd dersom jeg reiser, så jeg vil nok ikke slappe av. Får velge en annen plass selv om det koster dobbelt opp. 

  2. Jeg vil reise til Amsterdam med KLM. Jeg er norsk statsborger, og reiser tur/retur Norge/Amsterdam.

    Jeg har ikke passet tilgjengelig, og får ikke denne dritten til å fungere:

    https://www.klm.com/travel/no_no/prepare_for_travel/travel_planning/travel_clinic/index.htm

     

    Jeg fyller inn at jeg er norsk og skal reise fra Norge til Amsterdam. Får bare opp en blank side. Må jeg ha passet? Klarer dere å få den til å fungere? Noen som vet noe?

     

    Jeg har tidligere reist til Polen uten pass. Pass er ikke et krav, men flyselskapet (Wizzair) krever det ved ombordstigning. Dermed måtte jeg ha nødpass, som jeg fikk på flyplassen.

     

    Denne turen er dårlig planlagt, så passet er ikke tilgjengelig for avreise i morgen. Jeg har bankkort med ID og førerkort.

     

    Jeg har måtte vise pass når jeg skal til Amsterdam. De er veldig strenge når man skal hjem igjen fra Amsterdam. Flyplassen der er langt strengere enn de norske. Synes det er bra at de er streng på det i disse dager.

  3. Som tittelen sier. Hvor er det du skal på ferie? Fortell også hva du skal gjøre der så dette ikke blir en kjedelig telletråd.

     

    Neste stedet jeg skal er: Italia/Frankrike i sommer. Jeg skal være der i 3 uker. Skal besøke slekt, være på steder jeg aldri har vært før og besøke steder jeg har vært og vil dra til igjen f.eks. Venezia. Skal også prøve å komme meg på en AC Milan kamp/trening.

    Jeg elsker Italia, og har veldig lyst å dra til Venezia igjen og. :)  Har vært der. Så tenker på Venezia og. Men har ikke bestemt meg. 

  4. Jeg ser at jeg kunne få billige turer til Nice til høstferien. Men er Nice tryggt å reise til tror dere? Er det dumhet av meg å tenke på å dra dit? Jeg tenker at terroren slo bare til tilfeldig der. Og at det egentlig kan skje hvor som helst selv om Frankrike har vært veldig så utsatt. 

    Hva tenker dere?

×
×
  • Opprett ny...