Gå til innhold

Jon Bergdal

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jon Bergdal

  1. Lurer litt på hva de gjør med gebyrer og tapte renter og slike ting. Det er så klart snakk om småpenger for hver enkelt, men det er mye penger for banken. Det å anbefale alle å skaffe seg mastercard er jo noe de tjener grovt med penger på i forhold til gebyrer og renter. Det sies ingenting om kompensasjon eller dekning av ekstra kostnader heller.

  2. Miljøaspektet er vel ikke helt gjennomtenkt synes nå jeg, da det vil ta lenger tid for de bilene som forurenser mest, når de som forurenser minst skal få en fordel i trafikken. Hvorfor skal el-biler komme fortere frem ved f.eks å bruke kollektivfelt, da blir jo konsekvensen at de forurensende bilene blir enda mer forurensende. De må jo bruke lenger tid og mer drivstoff. Utfra miljøhensyn burde det vært motsatt. Og ja, jeg skjønner at det er helt umulig å gjennomføre. Men, da skal man kanskje slutte å si at dette gjøres ut av miljøhensyn. Det gjøres fordi man ønsker at flere skal kjøpe el-biler, som til syvende og sist vil hjelpe på lokal forurensning. 

  3. Ser det ønskes standard USB lading. Det høres jo veldig fornuftig ut med standarder, men er det ikke da litt utfordrende å få den vanntett? Ellers ser den vel ut som en klokke.(punktum). De fleste klokker jeg har hatt er runde med remmer og ett par visere (evnt. noen tall), er vel ikke akkurat så mye som endrer seg på designfronten der. Denne er riktig nok firkantet, men dog.

  4. Markedsandeler er ikke alt. Mac retter seg mer mot det rike maredet så det er naturlig at marekdsandelene faller etter hvert som 2 milliarder kinesere og indere blir rikere. Kinesisk og Indisk middelklasse tviler jeg på er målgruppen for Mac, og jeg gjetter på at de velger billigere merker.

     

    Hvis de retter seg mot "det rike markedet" burde vel andelen gå opp etter hvert som 2 milliarder kinesere og indere blir rikere eller?

  5. Nå er det vel ikke sånn at Windows phone operativsystemet er så dårlig. Det synes jeg funker bra. Sikkerhetsmessig er det også helt på høyden. Android er vel ikke det etter hva jeg har lest. Det kjipe er vel at app markedet er relativt beskjedent. Det som har holdt salget mest tilbake på billigtelefonene er vel mangelen på snapchat blant annet. Så er det vel flere firmaer som lager hardware med WP som ser interessant ut fra forretningssiden. HP Elite universet ser jo relativt spennende ut.

×
×
  • Opprett ny...