Gå til innhold

deeweef

Medlemmer
  • Innlegg

    490
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deeweef

  1. Sorry om dette er blitt sagt før, men jeg må bare kommentere dette uten å ha lest alle kommentarene.

     

    Det er fullt mulig med en smertefri Ubuntu-tilværelse, men man må være litt realistisk og innse et par ting:

    1. Ikke all maskinvare har støtte for Ubuntu. Velg maskinvare fra leverandører som støtter det. Prøver man med Mac OS på en PC funker ikke det smertefritt heller akkurat.

    2. Den siste versjonen av Ubuntu er ikke nødvendigvis for alle. LTS-versjonen er laget for å være stabil, så man bør vurdere den hvis man vil slippe å knote.

     

    Forresten så er Spotify versjonen til Linux noe utviklerne har laget på fritiden, under et hackathon hvis jeg ikke husker feil, så hvis man tror dette skal funke smertefritt for alle så er man nok litt fjern. Klag heller til de som fortalte deg at dette skulle funke.

  2. Klønete å ikke få frem muligheten for å søke i installerte apps rett fra search-widgeten.

     

    Da må man jo først inn i den da, så det er vel ikke så elegant. Men, trykker man på søk-knappen og så første (og kanskje andre) bokstaven på app'en så finner man den kjapt.

    Ellers har amobil fått masse pepper for akkurat dette i andre test-diskusjoner, men klarer ikke helt ta innover seg at det finnes andre måter å starte programmer på enn iOS'. De har kanksje et lite poeng at det for en fersking nok er lettere å finne fram dersom alle programmene er synlige på skjermen, men nå begynner de å dra inn at det også er vanskeligere når man har drøssevis av programmer, og da blir argumentet dødt; folk som installerer massevis av programmer bør skjønne at Android funker litt anderledes (og bedre) enn iOS på akkurat dette.

  3. Hei,

    takk for tilbakemeldinger.

     

    Det var så lite at. ;) Fint at du svarer på våre innvendinger.

     

    Ikke overraskende blir mange svært engasjert når man diskuterer fordeler og ulemper ved Android, Iphone, WP7 etc.

    Virker som dette er blitt religiøst nå, og da er liksom noe av vitsen med å diskutere dette borte. :(

     

    For å ta en ting, vi skriver ikke at det beste er å ha "alle programmer" synlig til enhver tid. RTFA (Read The Fantastic Article) ;)

     

    Jeg tolket det hvertfall slik, men det kan hende jeg misforsto dette:

     

    "Å bruke startskjermen til å gi deg snarveier til mye brukte programmer blir kun en tungvindt og bakvendt måte å gi deg en brukervennlig meny på."

     

    Jeg er nok uvitende om iOS4, men mitt inntrykk var at det eneste man kan gjøre for å "skjule" programmer man ikke trenger å starte, var ved å legge dem i mapper. Stemmer ikke det? I så fall skal jeg trekke tilbake kritikken.

  4. Virker som om overskrifter som disser Android er på moten om dagen. Det trekker tydeligvis klikk... Som de andre er denne også noe usakelig.

     

    "Å bruke startskjermen til å gi deg snarveier til mye brukte programmer blir kun en tungvindt og bakvendt måte å gi deg en brukervennlig meny på."

     

    Hvorfor er det bedre å ha alle programmer synlig til en hver tid? Selv har jeg masse programmer som jeg aldri starter direkte, og som bare ville vært i veien på en startskjerm eller programmeny. Er det ikke også minst like tungvindt å skulle organisere app'er i mapper?

    Forresten har man mapper i Android også - dog ikke på "hovedmenyen", men den bruker jeg så å si aldri så jeg ser ikke vitsen.

     

    Tror kanskje at en så overfladisk sammenligning av mobil-OS som bygger på nokså forskjellige brukerinteraksjonsprinspipper er dømt til å feile i utgangspunktet. Android er mye mer som en PC i bruk, hvor programmer interagerer med og overlapper hverandre og kjører i bakgrunnen og gir brukeren meldinger, mens iOS skal være mange isolerte apparater i én dings.

    • Liker 2
  5. Håper denne tråden blir den eneste ja. Slit å følge med hvis ikke.

     

    Har selv hatt telefonen et par uker nå, og er fremdeles som en unge i godtebutikken. Gleder meg til å komme hjem for å sette opp Locale. :)

     

    Negativt: Synes at den sliter litt med synking. Friend feed er sjeldent oppdatert i Edge/3G, og Exchange-kontoen har en tendens til å slutte å funke, så den må slettes/gjenopprettes. Noen andre som har samme erfaring?

  6. Nå er det helt offisielt. Ittno mer tvil:

    "Sumit Malhotra says:

    March 29, 2010 at 11:06 pm

     

    Back in November, I posted that X10 will not support multi touch functionality at launch, but will be considered for the future. I can appreciate that even though there wasn´t a commitment, such wording both creates expectations (small or big) on future support and implies restrictions on software side.

     

    That is the information I had in hand at that point of time. I am well aware that you rate multi touch functionality very high and therefore I regret to inform you that X10 screen hardware does not register simultaneous entries. Meaning even though we will upgrade the underlying operating system in relation to upgrading our user experience layer, X10 will not support multi touch functionality. We believe that it is important for you who follow this blog to be clear on that, which is the reason why I want to confirm Rikard’s comment.

     

    We are working on alternative solutions for certain use cases, like zooming. I will share more details about that initiative once confirmed.

     

    Due to vendor understanding and agreements, we don´t discuss in detail regarding hardware specifications. Having said that, X10 is upgradable and as earlier described there will be significant value offered through upgrades. X10 is about to reach stores and early consumer feedback is very positive, also highlighting room for improvement which we will share in due time.

     

    Regards,

    Sumit"

     

    Kilde: http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/03/26/xperia-x10-launch-consumer-research-program-started/comment-page-9/#comment-36032

     

    Legger inn bestilling på Desire jeg... :(

×
×
  • Opprett ny...