Gå til innhold

Forbrukerne

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Forbrukerne

  1.  

    Nå er vel ikke S8 flaggskipet lenger med både S9 og Note 9 på markedet. S10 er jo like om hjørnet.

    Personlig må jeg si meg fornøyd etter å gått tilbake til Samsung etter noen års fravær. Har fått mnd. sikkerhetsoppdatering siden jeg kjøpte telefonen og Pie med One UI kom vel for rundt en mnd siden her til lands..

    Det er ikke alle som bytter telefon en gang i året. S8 er vel drøyt 2 år gammel. Man bør vel forvente såpass med support når man kjøper ett flaggskip til flere tusen kroner. Hos apple kan du forvente 5 år med support, og selv om telefonen din er den eldste apple telefonen som får oppdateringen, får du den fortsatt samtidig med apples nyeste flaggskip. Tydeligvis klarer ikke samsung å tilby noe i nærheten av samme support som apple gjør. Gjør valget lett for meg...

     

    Samsung har kuttet support for s6 familien tidlig 2018 før den rundet 3 år. De gjør nok det samme med s7. Skjønner ikke at folk aksepterer dette. Apple sin iphone 6s som attpåtil er eldre enn s6 er fortsatt supported av apple og får jevnlige oppdateringer. Det gjør den nok også i lang tid fremover.

    Sammenligner du seriøst Apple sin software support med Samsung sin? Kan nesten ikke forklare hvor tåpelig det er. Må jeg forklare hvorfor det er tåpelig, eller forstår du det - men prøvde bare å trolle litt med kommentaren din?

  2. Hagen er en klimaskeptiker som ikke tror at vi kan påvirke klimaet overhodet.Derfor sier han dette, så det er forventet.

     

    Elbilinsentiver er en miljøtiltak,så at Hagen ikke stemmer for det er forståelig. Så vil han samle stemmer fra elbilhatere, og de er det mange av i Norge.

     

    Det finnes nå elbiler som går 50 mil, så det er ikke noe argument for folk flest til å ikke kjøpe en elbil. Men for all del, fortsett å stritte imot.

     

    At vi bruker elbiler har ikke akkurat så veldig stor betydning for miljøet.

    • Liker 2
  3.  

    Etter å ha Eid e-golf, leaf2 og en Model X, må jeg si at Teslaen er alt annet enn kjedelig.

     

    Egolf er penest av "vanlige biler" Men modelX begynner å varme hjertet mitt mer og mer. Dessuten er den ikke bundet i vanlige biltradisjoner, det ser du på leaf og golf hvor de har beholdt så mye som mulig fra vanlige biler.

    Utseendemessig er Tesla i mine øyne gørr kjedelige. Er så mange av dem i trafikk-bildet nå at de ikke vekker oppsikt i det hele tatt lengre.

    Det kommer ikke denne Audien til å gjøre heller. Men, det er jo relativt få Audier der ute som gjør det allerede nå. Med mindre de koster 3 mill+.

  4.  

    Har de blitt desinfisert før de selges? Dette er enheter folk tar med seg på dass, og gjerne tar på før de vasker hendene.

     

    Nope. Kjøper heller ubrukt telefon når jeg bytter ut den gamle. Folk er så nasty og uhygienisk at jeg blir kvalm.

     

    Så kjøp deg noen Antibac wipes da vel. Makan! What doesn´t kill you, only makes you stronger.

    Så hvis jeg er i en bilulykke og blir lam og klinisk hjernedød - så er jeg sterkere enn jeg var før, fordi jeg ikke døde?

    • Liker 1
  5.  

     

    Mangt og mye dreier seg vel om å skape et marked for innbilte behov, slik at kundene kan ledes fram som sauer i en innhegning til å betale for noe de egentlig ikke har bruk for. Kanskje på tide å hente fram igjen Apple's gamle slogan "Think different".

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Think_different

    Største problem med apple er de ikke lager ting for gjenbruk, er bruk og kast, man betaler dyrt og software oppdateringer sluttes etter 2 år. eller kanskje litt lengere. Liten lagringsplass er vel ikke eneste årsak.

    Dette må være det dummeste jeg har lest i hele 2018.

     

    Apple er de ENESTE som pusher software update etter to pr. IPhone 5S fikk iOS 12, den er 5 år gammel. Samsung har allerede kuttet software update på to og et halvt år gamle S7. Huawei har kuttet på sine to eller tre år gamle modeller.

     

    I tillegg så refurbisher Apple alle telefoner som byttes inn hos dem, gratis eller ved å gi deg det de mener den er verdt før de gir dem videre til noen som har bruk for dem. det kalles gjenbruk. Android telefoner over 3 år er så trege at du bare kan GLEMME å bruke dem til noe annet enn SMS og ringe.

    Er ditt siste "argument" fakta, eller din personlige mening?

    • Liker 1
  6.  

    Skummelt. Er bundet til Get og kan ikke bytte. Hva som skjer med betingelser og vilkår nå er oppe i luften ser det ut til.

     

    Du er i binding, da er du "immun" mot endringer i de 12mnd du har avtale. Så ingenting vil endre seg for deg i denne perioden.

    De har mulighet til å endre vilkår og avtaler selv under binding - men du vil da få valget mellom å godta endringen eller å avslutte abonnementet (bindingen faller da bort).

    • Liker 1
  7. Kan vi ikke også skryte over vi i norge ha verdens beste bredbånd tilbud med gjennomsnitt hastighet i 2018 på ca 50\10 mbit?

     

    Blir rett og slett tullete syns jeg. At vi i 2018 ikke har 100\100 mbit til under 400 kr måneden som minste hastighet er mild sagt frustende.

     

    Veldig trist over bayonette har gitt opp privatmarkedet, og homenet har så få marked andeler.

     

    Man kan jo skylde på Get\canaldigital og telenor som invisterte feil i 2000 tallet.

    Men usikker hvis de gått for fiber da ville prisene vært mye høye nå?

     

    Nå er ikke canaldigital så dyrt på bredbånd sammenlignet mot altibox etter sist prisendring men faktisk er de kun billigere hvis man har borettslag avtale\eller fiber bredbånd, mange har coax som gjør det dyrere da man får lite opplasting hastighet. Men homenet er mye billigere,  men lynet.no er billigere på minste hastighene.

     

    Jøss, her begynner vi å bruke årstall som et arguement før vi har nådd året det argumenteres for. Herlig. Alltid når folk argumenterer på den måten der blir hele argumentet tåpelig med en gang.

     

    Betaler for øvrig 299,- for 250/25 linje. 

     

    Alltid morsomt å se folk som bor utafor klage på linjen sin. Ingenting stopper dere fra å flytte. Hvis dere vil at de legger fiber til dere i stedet - pung ut. Mange som har betalt alt fra 10 000 til 100 000 i etablering for fiber. 

    • Liker 2
  8. Send dem en skriftlig henvendelse der du skriver at du motstrider kravet. Du trenger ikke å begrunne innsigelsen. De er da pliktig til å sette saken i bero - de kan ikke sende en omtvistet krav til inkasso. 

     

    Dersom du ikke har sagt opp avtalen med dem kan det godt tenkes at de har rett til å sende deg et krav. Må nesten se avtalen før jeg kan kommentere noe mer på det. 

×
×
  • Opprett ny...