Gå til innhold

Scott Johansen

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scott Johansen

  1. Er digi.no blitt et talsrør for de udemokratiske kreftene i FN og EU ? Krefter som radikalt ønsker å endre verden til fordel for en global elite.

    Både den globale urbaniseringen og klimasvindelen er iscenesatt av den nevnte globale nyliberale eliten, som ser at det er penger å tjene på nevnte svindel, og en totalt omgjøring av dagens verdensorden.

    Hvorfor kan ikke Digi forholde seg til det de kan, IT og teknologi fremfor å dra inn storpolitikk i sine artikkeler ?

  2. "Det finnes eksempler på lokale graveregler som gjør det sinnssykt dyrt å bygge ut fibernettet. I tillegg kommer det avgifter som rett og slett gjør utbygging ulønnsom, konstaterte han den gang."

    Er kommunene mer opptatt av å tjene penger enn å være med på å gi sine innbyggere og bedrifter fiberbredbånd ?

  3. Ting jeg nevner når danskene spør meg om hva er bra med Norge, etter å ha forklart forskjellen mellom Staten Norge, og Norge.

    Staten Norge har sinnsykt mye oljepenger, og kjempeinntekter fra Skatt og Avgifter.

    Elendig infrastruktur, (inkl. helsevesen/eldreomsorg, skole, kollektivtransport, veisystem, m.m.)

     

    Norge:

    Deilige, men naive, mennesker og Naturen.

    Punkt slutt, ferdig.

     

    «Nåh? Er det så ille?» Spør de?

    -Jeg peker på røykpakka og øllen...

    ...og tilføyer «Hva tror du taxiprisen er for 5 km?»

    Så sier de, «men de tjener godt?» -og har tydeligvis glømmt hva jeg sa om dekkstøyavgift, sukkeravgift, svenskehandel og et par flere ting.

    -Og jeg blir nødt til å peke på røykpakka og øllen, svarer: «Jeg kan ikke leve der mer enn ei uke uten hjelp». -De knekker sammen, vi ler, vi klemmer, og de gir meg en øl mer, og inviterer til bbq neste kveld. -Det er dejligt at være norsk, i Danmark.

     

    Uten tilførsel av 225 oljemilliarder så ville Norge gått med 121 milliarder i underskudd. Det sier noe.

  4. Norge er et land som til tross for sin størrelse og befolkning har få private bedrifter, og hvor folk flest ikke lengre jobber i industrien, men i kommunen. Dsv. folk flest er offentlig ansatte.

    Da spørs det hvor populært det er med inovasjon og ny teknologi i offentlig sektor, da meningen med denne nye teknologien er å effektivisere og gjøre behovet for menneskelig arb.kraft mindre ?

  5. Det er systemsvikt i høyere utdanning. Universiteter og høgskoler har fått automatisk betalt etter studiepoeng i finansieringssystemet.

     

    — Det har vært kappløp om å bygge ut billige samfunnsstudier og studentene har strømmet til. Det er etablert hundrevis av mastergrader i populære samfunnstema. Dette er utdanning for offentlig sektor.

     

    — Disse perverse motiveringsreglene er et problem nå når vi trenger fornyelse av næringslivet. Vi sitter med svær utdanningskapasitet og kompetanse i samfunnsfag, men trenger realfag og teknologifag for næringslivets overgang til kunnskapsøkonomi.

    • Innsiktsfullt 1
  6. En av de mest digitale landene på planeten ja, som brukere. Men svært få som utvikler digitale løsninger.

    Hentet fra det regjeringsoppnevnte Rattsøutvalget(Produktivitetskommisjonen): "Det er systemsvikt i høyere utdanning. Universiteter og høgskoler har fått automatisk betalt etter studiepoeng i finansieringssystemet.

     

    — Det har vært kappløp om å bygge ut billige samfunnsstudier og studentene har strømmet til. Det er etablert hundrevis av mastergrader i populære samfunnstema. Dette er utdanning for offentlig sektor.

     

    — Disse perverse motiveringsreglene er et problem nå når vi trenger fornyelse av næringslivet. Vi sitter med svær utdanningskapasitet og kompetanse i samfunnsfag, men trenger realfag og teknologifag for næringslivets overgang til kunnskapsøkonomi."

×
×
  • Opprett ny...