Gå til innhold

Sprint74

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sprint74

  1.  

     

     

    I mine omgivelser har jeg sett tre tilfeller. To usaklige rapporteringer fra ustabile personer som heldigvis endte i en rask henleggelse. Et tilfelle hvor barnet er åpenbart manipulert av en tredjeperson som anklaget foreldre for vold som førte til fratakelse av omsorg.

    Foreldrene har ikke ressurser til å ta opp kampen.

     

    Man vet aldri hvilke personer man har med å gjøre og kan bli utsatt for rapportering til barnevernet uten at det er grunn for det.

     

    Jeg oppfatter også at det foregår en del korrupsjon i barnevernet når det kommer til å gi barnet til fosterforeldre. Nær familie kan overta omsorgen, men det går heller til utenforstående fosterforeldre som ofte viser seg å være kjent av/familie med saksbehandler. Det er en del penger i å være fosterforelder.

     

    Så ja, jeg er redd barnevernet.

     

    Jeg kjenner til flere lignende tilfeller. Alle tilfellene i små bygder.

    Et av tilfellene er en jente som ble fratatt barna da hun selv tok kontakt og sa hun hadde et rusproblem. Barna ble satt i fosterhjem (fullt forståelig). Hu nyktra seg, la seg inn og gjennomførte et behandlingsopplegg over ett år. Hun besøkte og snakket med barna på telefon jevnlig. Etter behandling tok hun utdannelse og begynte å jobbe, pluss alt hun skulle for å få barna tilbake. Nå 5 år etter er hun gift, i fast arbeid, har et barn på 1 år, og får fortsatt ikke barna tilbake. 

    Det viser seg at fostermoren er kusine med saksbehandleren.

     

    Da er saksbehandleren inhabil etter forvaltningsloven §6 andre ledd, og hun har krav på ny saksbehandler og vurdering av saken. 

     

     

    "barnas behov kommer først"

     

    Så hadde dem spurt hva barnet ville eller antar dem kun hva barnet vil?

  2. JA i stor grad er jeg det og du kan si at du ikke er det nå, men vent til du får melding fra Barnevernet.

     

    "I løpet av ett år har syv private aktører som Aftenposten har kartlagt tjent over 550 millioner på barnevern"

     

    Når der er blitt en millionindustri på omplassering av barn så har dem mistet fokus på hva som er egentlig barnas beste. Vi vet ALLE at penger kan få folk til å gjøre det mest bizarre grusome ting i verden. 

    http://www.aftenposten.no/norge/Synes-det-er-greit-a-tjene-seg-rik-pa-barnevern-75379b.html

  3. Jeg kan trøste deg med at jeg vet hvor vondt det er å få en bekymringsmelding mot seg. Men du vet svaret: du vet at du er en snill og omsorgsfull mor. Du er glad i barna dine. Du elsker dem. Og hva du har sagt eller gjort mot andre har ingenting med din omsorgsevne for barna dine å gjøre. Jeg kan ærlig si at jeg har kranglet med ekser osv men det sier ikke noe om at jeg ikke er en omsorgsfull mor. Stå for den. Du kan være den beste mamma selv om du har hatt problemer med andre mennesker. Slapp godt av og tenk sånn. Og som min mor som har jobbet i barnevernet har sagt : dersom man ikke er narkoman, alkoholiker og dersom man ikke driver omsorgssvik mot barna sine av en eller annen form så skal du bare tenke at barnevernet kommer til å henlegge salen eller gi deg et frivillig kurs. Men vet hvor vanskelig det er å finne roen men dersom de ikke henlegger det så skaffer du en advokat!. Vet hvor vondt slike situasjoner er så føler med deg i den tunge situasjonen. Men slapp av og vit at selv om barnevernet virker streng og rundspørrende så kan alt løse seg. Det er som oftest andre midler de bruker enn å ta fra noen barna. Gjør som meg: be de installere kamera i huset ditt dersom de tror du er en dårlig mor. Jeg sa det til barnevernet. Sa også at de var velkommen hjem til meg men de sa at det ville de ikke. Og etter en stund var det henlagt.

    Jeg er ikke en mor, men en far :) Jeg og min kone har vært gift i snart 20 år og jeg skjønner ikke hvorfor barnevernet vi ha innsyn i hennes papirer også. Hun har ingenting med dette å gjøre sånn egentlig.

     

    Takk Line for all den gode responsen du har gitt, føler meg litt roligere.

  4.  

     

     

     

    Hei.

     

    Var hos  psykolog angående ADHD medisin og syntes hun jeg var hos var fientlig innstilt og lite hjelpsom så gikk ut derifra og kalde henne en drit kjerring.
     
    Fikk brev fra Barnevernet der dem hadde fått brev fra den legen som utrykte bekymring for mine 3 barn. Jeg har et kjempe godt forhold til mine barn og har mange vitner som vet hvor god jeg er med dem. Men er meget overrasket at den legen kan lage så mye oppstyr for meg, kanskje fordi jeg var frekk i munn til henne og vil ta hevn, for så å kontakte barnevernet.
     
    Barner vernet vil ha innsikt i skolen, legen og snakke med barna. Jeg er ikke komfortabel med alt dette der jeg føler at dem kan snakke ord inn i munnen på mine barn for så å bruke det mot oss. Vil heller ikke at dem skal ha noe innsikt inn i legepapirene mine.
     
    Jeg sa at jeg hadde vært i en slosskamp i Nord Norge der jeg hadde slott 2 stykker til hun psykologen og hun nevnte dette til barnevernet, men hadde ingen anelse hvorfor jeg hadde gjort det. Dem 2 stykkene hadde angrepet bartenderen som jeg kjenner og hun klarte ikke og forsvare seg. Jeg ble kaldt inn som vitne og aldri siktet i den saken, men det ble dem 2 mennene. Saken ble ferdig der men det hadde ikke psykologen noen anelse om og sa til barnevernet at jeg kanskje var farlig. Jeg har ingen voldsepisoder på meg. Jeg er bekymret for min familie og vet ikke hva mine rettigheter er. Barnevernet har en meget dårlig rykte på seg og jeg stoler ikke på dem. Hva skal jeg gjøre?

     

     

    Har du hatt et problem med andre mennesker så betyr ikke det at det har med barna dine å gjøre. Så lenge du er snill og god mor ovenfor barna dine, og så lenge de ikke får merke til dine problemer så skal du slappe helt av. 

     

    Om du har vært frekk i ord til noen har ingenting med barna dine å gjøre, så lenge du ikke har sagt noen direkte truende ord til andre mens de hører på. 

     

    Jeg tror det vil gå bra. Vær rolig. Ikke hissig. Og svar på spørsmålene barnevernet stiller deg på en rolig måte. Fortell hvor mye barna, og barnas beste betyr for deg. Det går sikkert bra. Forstår at du er bekymret for å miste barna dine. Det betyr at du er glad i dem, og det forstår nok barnevernet også. 

    Min mor har jobbet i barnevernet og jeg har forstått det slik at man hører mye skrekkhistorier om dem. Slapp helt av. 

     

    Vet det er folk ute i Barnevernet som gjør en helt fantastisk jobb, men det er dem som også gjør en dårlig jobb. Jeg føler at jeg var allerede skyldig i deres øyner før jeg var kommet på kontoret deres. Jeg føler også ar den psykologe kanskje gjorde dette som hevn for at jeg hisset meg opp og kaldte henne dritt kjærring. Angret etter jeg hadde sagt det men min stolthet hindret meg å dra tilbake å si unnskyld. Jeg truet henne ikke og ikke sparket jeg opp døren som hun sier jeg gjorde. Når dem allerede har dømt meg, ja da blir jeg urolig for kanskje dem vil manipulere alt for så å ta barna. Du kan si at det ikke vil skje, men det har skjedd. Folk har blitt dømt til døde for så i ettertid finne ut at dem VAR uskyldig og all papirarbeid var falsk! Hvis moren din er en dame som virkelig vil barn og familiens beste så kan hun overta denne saken fra disse to damene som han min sak.

     

     

    Min mor har jobbet i barnevernet ja. Men hun har alltid vært redd problemer med dem selv for å si det sånn.. Jeg vet ikke helt hvorfor. Men hun har sagt at det er galt å ta fra barna til dem som er skikket til å ha dem. Du er ikke narkoman? Du er ikke alkoholiker? Du sa bare noen skeive ord til en person? 

     

    Jeg har faktisk tidligere fått bekymringsmelding på meg anngående det yngste barnet mitt. Det yngste barnet mitt har hatt litt adferdsvansker fra han var liten av. Og noen meldte ifra om det til barnevernet, og jeg fikk bare beskjed om at det var ikke mot meg, men mot at barnet hadde adferdsvansker. Altså barnet var svært aktiv... og de ville vite om han hadde adhd osv... Og de ville finne ut hvordan barnet hadde det, og om det kunne foreligge en årsak til at barnet var aktiv. Foreks: at barnet hadde problemer hjemme, eller på skolen osv. Saken ble henlagt og jeg møtte stor forståelse fra barnevernet. Men jeg var lenge rasende sint på bekymringsmelder, men jeg forstår at det ikke var for annet enn at vedkommende var bekymret for hvordan barna hadde det. Har tilgitt det, for man må få lov å bli bekymret for et barn, men samtidig så var det frustrerende for jeg kjente ikke vedkommende som sendte meldingen. Vedkommende var totalt ukjent for meg. Jeg forstår godt hvordan du har det. 

     

    Håper det ordner seg for deg. Jeg fikk råd av min mor som hadde jobbet i barnevernet. Og rådene var å være rolig. Og vite at jeg gjør jobben like godt som alle andre. Så fikk vi se hva barnevernet gjorde med det. De henla det!. 

     

    Nei jeg er ikke narkoman eller alkoholiker. Har fått ADHD diagnosen og var der for å prate med henne. Syntes hun snakket nedverdig til meg og virket meget lite hjelpsom i det jeg fortalte henne. Derfor gjorde jeg det jeg gjorde, men da jeg kjørte hjem så angret jeg sinnsykt mye men min stolthet hindret meg å kjøre tilbake å si unnskyld.

  5. Du kaller henne for "drittkjerring" og stormer ut i sinne. Du har havnet i slåsskamp fordi "de plaga venninna mi".

     

    Si meg, er du 12 år gammel? Tenker det er helt på sin plass at man får verifisert at du er skikket til å ta vare på barn jeg.

     

    Det er alt for lett å få barn her i verden. Jeezes…

     

    Anonymous poster hash: f5292...2f3

    Havnet i en slosskamp med 2 fiskere som hadde drukket seg meget full. En dame som er bartender prøvde å si til han ene fiskeren at han måtte gå ut så kastet han henne i gulvet å var på tur til å smekke til henne. Jeg tok tak i han og han prøvde å knekke tommelen så jeg slo han en gang, så hoppet kameraten han meg og jeg slo han en gang og da var slosskampen over. Så ja, jeg hjalp henne, dem ble anmeldt og jeg ble kaldt inn som vitne. End of story.

    • Liker 1
  6. Dersom du går i forsvarsposisjon mot barnevernet mister du garantert ungene dine. Legg deg flat, åpne opp, ønsk dem velkommen, følg opp innen tidsfrister, gi dem all info dem vil ha, vær deg selv! Du har åpenbart adferdsproblemer, det er det ingen tvil om. Ingen kaller folk "drittkjerring".... skjerp deg

    Har du noen gang blitt sint og sagt noe du har angret på senere? Eller er du PERFEKT?

     

     

  7.  

     

    Hei.

     

    Var hos  psykolog angående ADHD medisin og syntes hun jeg var hos var fientlig innstilt og lite hjelpsom så gikk ut derifra og kalde henne en drit kjerring.
     
    Fikk brev fra Barnevernet der dem hadde fått brev fra den legen som utrykte bekymring for mine 3 barn. Jeg har et kjempe godt forhold til mine barn og har mange vitner som vet hvor god jeg er med dem. Men er meget overrasket at den legen kan lage så mye oppstyr for meg, kanskje fordi jeg var frekk i munn til henne og vil ta hevn, for så å kontakte barnevernet.
     
    Barner vernet vil ha innsikt i skolen, legen og snakke med barna. Jeg er ikke komfortabel med alt dette der jeg føler at dem kan snakke ord inn i munnen på mine barn for så å bruke det mot oss. Vil heller ikke at dem skal ha noe innsikt inn i legepapirene mine.
     
    Jeg sa at jeg hadde vært i en slosskamp i Nord Norge der jeg hadde slott 2 stykker til hun psykologen og hun nevnte dette til barnevernet, men hadde ingen anelse hvorfor jeg hadde gjort det. Dem 2 stykkene hadde angrepet bartenderen som jeg kjenner og hun klarte ikke og forsvare seg. Jeg ble kaldt inn som vitne og aldri siktet i den saken, men det ble dem 2 mennene. Saken ble ferdig der men det hadde ikke psykologen noen anelse om og sa til barnevernet at jeg kanskje var farlig. Jeg har ingen voldsepisoder på meg. Jeg er bekymret for min familie og vet ikke hva mine rettigheter er. Barnevernet har en meget dårlig rykte på seg og jeg stoler ikke på dem. Hva skal jeg gjøre?

     

     

    Har du hatt et problem med andre mennesker så betyr ikke det at det har med barna dine å gjøre. Så lenge du er snill og god mor ovenfor barna dine, og så lenge de ikke får merke til dine problemer så skal du slappe helt av. 

     

    Om du har vært frekk i ord til noen har ingenting med barna dine å gjøre, så lenge du ikke har sagt noen direkte truende ord til andre mens de hører på. 

     

    Jeg tror det vil gå bra. Vær rolig. Ikke hissig. Og svar på spørsmålene barnevernet stiller deg på en rolig måte. Fortell hvor mye barna, og barnas beste betyr for deg. Det går sikkert bra. Forstår at du er bekymret for å miste barna dine. Det betyr at du er glad i dem, og det forstår nok barnevernet også. 

    Min mor har jobbet i barnevernet og jeg har forstått det slik at man hører mye skrekkhistorier om dem. Slapp helt av. 

     

    Vet det er folk ute i Barnevernet som gjør en helt fantastisk jobb, men det er dem som også gjør en dårlig jobb. Jeg føler at jeg var allerede skyldig i deres øyner før jeg var kommet på kontoret deres. Jeg føler også ar den psykologe kanskje gjorde dette som hevn for at jeg hisset meg opp og kaldte henne dritt kjærring. Angret etter jeg hadde sagt det men min stolthet hindret meg å dra tilbake å si unnskyld. Jeg truet henne ikke og ikke sparket jeg opp døren som hun sier jeg gjorde. Når dem allerede har dømt meg, ja da blir jeg urolig for kanskje dem vil manipulere alt for så å ta barna. Du kan si at det ikke vil skje, men det har skjedd. Folk har blitt dømt til døde for så i ettertid finne ut at dem VAR uskyldig og all papirarbeid var falsk! Hvis moren din er en dame som virkelig vil barn og familiens beste så kan hun overta denne saken fra disse to damene som han min sak.

  8. Fant dette hos Osloadvokatene.
     

    Ikke gi samtykke til å innhente opplysninger

    Mange gir barnevernet slik samtykke fordi «de ikke har noe å skjule». Imidlertid er det å gi samtykke svært inngripende og det er ikke bare snakk om å ikke ha noe å skjule. Ønsker du egentlig at barnevernets ansatte får se alt du har sagt til din lege i fortrolighet eller til din psykolog i fortrolighet? Er du sikker på at dette ikke kan tale mot deg senere i en sak? Dette om mange andre spørsmål bør man tenke seg godt om før man gir slikt samtykke. Generelt vil vi si at man aldri bør gi samtykke

    http://osloadvokatene.no/privat/familie-arv-skifte/barn/6-gode-rad-nar-barnevernet-lager-en-undersokelsessak

  9. Hei.
     

    Var hos  psykolog angående ADHD medisin og syntes hun jeg var hos var fientlig innstilt og lite hjelpsom så gikk ut derifra og kalde henne en drit kjerring.
     
    Fikk brev fra Barnevernet der dem hadde fått brev fra den legen som utrykte bekymring for mine 3 barn. Jeg har et kjempe godt forhold til mine barn og har mange vitner som vet hvor god jeg er med dem. Men er meget overrasket at den legen kan lage så mye oppstyr for meg, kanskje fordi jeg var frekk i munn til henne og vil ta hevn, for så å kontakte barnevernet.
     
    Barner vernet vil ha innsikt i skolen, legen og snakke med barna. Jeg er ikke komfortabel med alt dette der jeg føler at dem kan snakke ord inn i munnen på mine barn for så å bruke det mot oss. Vil heller ikke at dem skal ha noe innsikt inn i legepapirene mine.
     
    Jeg sa at jeg hadde vært i en slosskamp i Nord Norge der jeg hadde slott 2 stykker til hun psykologen og hun nevnte dette til barnevernet, men hadde ingen anelse hvorfor jeg hadde gjort det. Dem 2 stykkene hadde angrepet bartenderen som jeg kjenner og hun klarte ikke og forsvare seg. Jeg ble kaldt inn som vitne og aldri siktet i den saken, men det ble dem 2 mennene. Saken ble ferdig der men det hadde ikke psykologen noen anelse om og sa til barnevernet at jeg kanskje var farlig. Jeg har ingen voldsepisoder på meg. Jeg er bekymret for min familie og vet ikke hva mine rettigheter er. Barnevernet har en meget dårlig rykte på seg og jeg stoler ikke på dem. Hva skal jeg gjøre?
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...