Gå til innhold

hinduuu

Medlemmer
  • Innlegg

    1 959
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hinduuu

  1. for jeg har connecta tv'n til nett på setting, skrevet inn passord osv. Og da stod det at den var connecta. I bruker manualen står det veldig lite informasjon, kun hvordan man kobler den til nettverk og at det ikke anbefales og bruke noe annet enn ieee 802.11n når man spiller av video fra nettverket. Kan være at jeg har linka feil tv også, er det noen måte og finne ut av hva den heter?

  2. Jeg har ikke peiling på tv, men har denne tv'n her:

     

    http://www.netonnet.no/art/tv-og-bilde/tv-lcd-led-og-plasma/tv-46-47-tommer/samsung-ue46eh5005kxxe/197586.3114/?utm_source=Prisguide&utm_medium=Priceengine&utm_term=197586%2B-%20Samsung%20UE46EH5005KXXE&utm_campaign=Productfeed

     

    Var da så sikker på at jeg så en youtube funksjon på den tidligere, så kjøpte en samsung wireless adapter i dag. Og skulle teste det ut, men jeg må ha tatt feil? Lett igjennom alt av funksjoner på tv'n men finner ikke noe youtube app :(

     

    Kan også wireless adapter'n brukes til noe annet spennende? For nå er tv'n på nett=)

     

     

  3. Hadde egentlig tenkt og vente på active, siden jeg er ganske aktiv og trener mye. Men greide ikke ;) bestilte nettopp en s4 :p men i og med at jeg trener mye, bør jeg vel ha noe sånn som det her?

     

    https://www.samsung.com/no/consumer/mobile/mobilephones/accessories/EF-FI950BWEGWW?subsubtype=bags

     

    https://www.samsung.com/no/consumer/mobile/mobilephones/accessories/EF-PI950BWEGWW?subsubtype=bags

     

    eller kanskje dere har noe å anbefale?

    • Liker 1
  4. Hei folkens! kjøpt meg detta fantastiske spillet og stor koser meg. Men har ett enormt problem, eller nå er det fikset trur jeg :D

     

    Saken er den at jeg kom meg til lvl 9 og til sanctuary, etter det ville ikke spillet save! :( Detta fant jeg ut i dag når jeg logget på og så at mine 6 timer med spilling i går kveld var wasted. Var tilbake til lv9 og ingen ting av det jeg gjorde i går natt var saved. Så jeg søkte litt på problemet, men eneste løsningen som fungerte var å deaktivere sound cloud eller hva det heter på steam.

     

    Gjorde det, og problemet er løst. Saver igjen, men vil dette ha noe invirkning? Hva er sound cloud. Litt bekymret for at om jeg spiller med venner online så blir ikke items og xp lagret?

  5. Mokolotivet her en en cabal som kanskje passer deg ;D http://tsw.cotnorth.com/

     

    Ellers så er jeg ikke enig i han negative personen over her, halloween oppdraget var positiv overraskelse for meg. Tok meg til en del av london jeg ikke har vært så mye i før og håper det kommer mer content der etterhvert ;D Synd at det var en xp-bug i questen men var verdt det for rewardsa uansett. Skulle helst sett at vanskeligheten på 5man instancen var mye vanskeligere enn hva den var. Kunne kanskje vært en nightmare mode på det eller noe sånt for jeg hadde kunne solo'a den om jeg ville men valgte og dra med meg en til ellers hadde det tatt alt for lang tid.

     

    Nå blir det spennende og se om funcom greier og rulle ut neste patch i henhold til hva de har sagt. Det er jeg litt mer skeptisk til.

  6. "But we're not saving up content for big expansions. We're putting out content every month; we could easily save this content up. We could have had a pretty sizeable expansion out six months, nine months after launch. But instead we decided that players need this content on a monthly basis - it's much more important."

     

    Endelig noen som har skjønt det ;D

     

    http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=59431

×
×
  • Opprett ny...