Gå til innhold

Vannjenta

Medlemmer
  • Innlegg

    417
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vannjenta

  1. Jeg hadde en fridag og sto i kø klokken ti foran platekompaniet på oslo city :) Hvis ikke jeg visste jeg kunne kjøpe det tidlig om morgenen hadde jeg heller forhåndsbestilt, var jo ingen bombe at dette spillet ble utsolgt fort :) Og ja, jeg tror det er god strategi at folk føler de må stå i kø om morgenen for å kjøpe spillet, er jo ikke like spennende med spill som ikke er vanskelige å få tak i, jakten er jo litt av moroa!

  2. Hva skal dere med en masse jenter på dette forumet som ikke er interessert? Har aldri hatt tro på kvotering for kvoteringens skyld. Da må det heller satses mer generelt på å få "den vanlige forbrukeren" over på forumet, og ikke bare vi med over gjennomsnittet interesse for tekniske duppeditter :) Off topic er vel uansett ikke yndlingsinnleggene våre her? Og om dere får jenter hit som henger på forumet kun fordi de er jenter så vil jeg også tro dere får mye off topic snakk :) Men enda flere tester og høyere fokus på design og brukergrensesnitt vil jo være en god start. Om dere vil møte jenter kan dere jo chatte på disse kvinneforumene gutter.

  3. Jeg liker spill jeg kan spille sammen med samboeren min, som resistance: fall of man coop split screen, eller sega rally multiplayer split screen. Ellers spiller jeg COD4 :)

     

    Ratchet and Clank er sikkert et bra tips, men jeg har bare spilt demoen... anbefaler å laste ned lemmings til 40,- på nettet!!!

  4. Jeg sliter også litt med å finne spill som overgår COD4...

     

    Anbefaler iallfall å laste ned Lemmings til 40,-

     

    Og så har jeg hatt veldig nytt av å laste ned eks. ratchet and clank-demoen for å skjønne hva slags spill dette er og prøve meg litt...

     

    Har du ikke Resistance så vil jeg anbefale å få med en kompis på å spille multiplayer coop på dette. (Du får vel spillet ganske billig for tiden...)

  5. fikk rainbow til jul og gledet meg til å spille coop med sambo. litt startproblemer med treg reaksjon på kontrollene, men det fikk vi rettet opp. synes også det var veldig mørkt, men tror kanskje det er litt av meningen. vi har spilt COD4 nesten hver dag både før og etter jul og overgangen til rainbow er nok litt for trist... men jeg skulle virkelig ønske vi fikk mer sansen for det så vi fikk spilt litt coop.

     

    det jeg ikke helt skjønner er hvordan å spille selve storyen. velger man bare ulike brett og ulike oppdrag, eller er den noen mulighet å starte på "begynnelsen" og så gir spillet deg oppdrag kronologisk på noen måte? var så mye mer behagelig med resistanse hvor alt gikk litt mer av seg selv, men dette virker foreløpig bare stress :(

  6. Har du prøvd å spille single-gamet da sammykk? Du trenger jo ikke spille på den hardeste vansklighetsgraden. Jeg spiller nest lettest. Jeg lover deg at du vil bli enda bedre i spillet av det! Føler på meg at jeg er i nærheten av å runde det snart!!!

  7. hehe... tenkte å runde spillet one-player først før jeg joiner deg online. har et håp om at dette skal gjøre meg bittelitt bedre. men trenger helt klart ikke være best for å ha det gøy :) sees snart!

     

    spiller resistance online foreløpig. spilt det coop med typen? det er også rågøy!

  8. Hei

     

    Har for aller første gang bygd PC på egen hånd her og det oppstod problemer fra første trykk på på-knappen. Har montert en Zalman CNPS9700-kjøler på min E6750-prosessor og vifta ville ikke gå rundt. Slo av maskinen og undersøkte vifta og den satt faktisk fast i kjøleribbene rund vifta, dvs. det ene bladet var borti ribba. Kan det fort skje at jeg har vært litt hardhendt ved installeringen og presset disse ribbene mot vifta? Hvertfall så var løsningen min å dytte litt på vifta slik at ingen av bladene nå tar innpå ribbene. Nå spinner den rundt som aldri før, men ser at vifta tilter et par millimeter den ene veien. Vil dette være et problem for meg i lengden? Eller er det vanlig å støte på slike ting og da bruke litt fysisk makt for at alt skal komme på plass?

     

    Takker for svar

  9. Uansett hvor lav dollaren er for tiden er det vel få spill som kommer under 200,- inkludert frakt. Det betyr jo at det blir beregnet moms og toll på varene, noe som vel igjen betyr at varen blir like dyr som å kjøpe på nett i norge? Men dere bestiller kanskje kun fra butikker som merker varen som gave eller lavere pris og krysser fingrene for å ikke bli dobbeltsjekket i tollen? Jeg har iallfall brent meg på dette på t-skjorter som kun var tredve kroner over grensen...

×
×
  • Opprett ny...