Jump to content

Rallygeir

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Rallygeir


 1. Ja, tenkte det. Men hvis det skulle være vakumlekkasje, eller n75 ventilen etc, så ville det kommet opp feilkode? Tror du ikke? Driver å trøster meg selv. Er så himla trangt ved turboen, så bare håper det er temp sensoren som gjør at den går i nød. Får prøve å bytte den uansett ?


 2. Hei. Sliter med at bilen min er i nødmodus. Byttet lmm da jeg fikk opp feilkode på det, og da ble feilkoden borte, men fortsatt er den i nød. Det går ikke an å kjøre i gang før den går i nød. Bilen har gått rimelig hardt i det siste, med biltralle og faens oldemor. Ett par dager etter det bestemte den seg for å gå i nød og bli der. Bilen har gått 250k ca

   

  Har feilkode på fuel temp sensor også (p0182), men vil temperatur sensoren gjøre at bilen går i nød?


 3.  

   

  Poenget er vel at jeg mener 5 år ikke er for mye for TS

  Ikke verst at du mener det. Når alle jeg har pratet med mener 15 mnd kanskje er i drøyeste laget, som kjenner meg vel og merke.
   Kjenner deg? Du har forklart hendelsen og det rundt det - det var du og din personlighet som gjorde det. Domsavgjørelse skjer uitfra forholdene, hastighet osv - ikke på hvordan venner av personen syns han er. De er forøvrig subjektiv. 

  Okay, du 5 år uten sertifikat, er ikke det lenge syns du :)Men har kjørt bil siden 84 og motorsykkel siden 92 og aldri hatt farts bot, jeg lærte av min feil og er nøye på det i dag. Hva med deg :)

   5 år er lenge - ja, spesielt hvis man er avhengig av kortet. For andre er det ikke så veldig lengeHva har fartsbøter med saken å gjøre? Du har vært heldig at ingen stod der, for da har du ikke bare fått bot.Jeg kjører forsvarlig og sikkert iom jeg har det som yrke. Jeg har totalt fått 2 bøter (selv om det er mange år siden jeg fikk de, så før jeg lærte av mine feil? ;)) - Kjørt bil 2 år kortere enn deg, motorsykkel 3-4 år lengre, samt tyngre kjøretøy. Jeg tror muligens at jeg har kjørt lengre strekning totalt enn deg. (men det blir gjetting)De to bøten kan jeg dog risikere å få idag også. Forbikjøring bør man følge med trafikkbildet og ikke nistirre på om man er noen få kilometer over.

  Jeg er ikke født i går, så fullt klar over at det ikke er venner og bekjente som gir meg straff for hva jeg har gjort skal du vite. Jeg har selv vært i retten å fått 6 tusen i bot og 15 mnd tap av førerkort, så jeg har en viss aning av hvordan det der fungerer.


 4.  

  Audi a6 c4 2,6 v6 kom med 150hk og 170hk, dette var 150 hestern. Den går greit den, og bruker det dobbelte av hva det går.

  Jeg skjønner godt hva du mener, det er ikke det. Og om du eller noen andre tror jeg ikke har tatt lærdom av å ha kjørt for fort, så må dere lese igjennom en gang til. Jeg vet så utrolig godt at det kunne vært unngått, men det får jeg ikke gjort noe med.

  Jeg kan umulig ha hatt så mye mer enn 100 km/t vil jeg tro, da tror jeg det hadde sett verre ut. Men hva vet vel jeg. Jeg titta ikke på speedometeret i det det gikk galt. Men at jeg har hatt opp mot 100 km/t, det skal jeg ikke nekte for. Politi var bare der å henta skiltene, så dro de. Ikke akkurat den største undersøkelsen.

   

   

  Nei, jeg tror faktisk at du har tatt lærdom av dette da måten du nå svarer på bekrefter dette. Du sier jo selv at du ikke er helt sikker på hvor fort du kjørte, du anslår 100 men bekrefter at det har kunnet vært mer , men mener det er lite sannsynlig.

   

  Men har du tenkt å gjøre noe med måten du kjører på i fremtiden? Kommer du til å passe på at du kjører forsvarlig og ikke utsetter noen andre eller deg selv for fare?

  For alt jeg vet, så kan der ha vært mye mer ja. Men jeg mener det er lite sannsynlig da jeg ikke har kjørt noe fortere enn maks 110 på den strekka før den svingen kommer, klar over at det er for fort. Men kl 3 om natten langt i fra sivilisasjonen så så jeg ikke på det som noe super uforsvarlig. Og jeg vet godt at jeg rakk å bremse ned mye før jeg kjørte ut.

   

  Ja, det er det ingen tvil om. ikke at jeg kjører så uforsvarlig ellers heller, men det sier seg selv man får en tankevekker etter en sånn opplevelse. Skjedde ingenting med meg, men jeg vet godt det kunne skjedd hadde omgivelsene vært annerledes.


 5.  

   

  Hvilken bil og årsmodell?

  Hvor fort kjørte du.

  Viste du at dekkene var slitt? Var det årsaken til at du kjørte utenfor?

  Hadde du drukket?

  Kan du ha satt andre personers liv til fare den dagen du kjørte?

   

  Kan ikke se at det er relevant. Men for all del.

  Audi a6 c4 2,6 v6 fwd.

  Gudene vet, men anslår 90-100. Kan ikke tenke meg det gikk så fort en gang egentlig.

  Visste ikke at dekkene var slitt nei. Det, forholda og farta var grunnen til at jeg kjørte ut.

  Jeg var sjåfør, så hadde ikke drukket.

  Det er klart jeg satt andre i fare med tanke på jeg hadde for høy fart og kjørte av veien. Men om man tenker på hvor sent det var og hvor det var, så skal det mye til å møte noen. Så sånn sett satt jeg ingen i fare

  Joda, nå skal du få en god forklaring fra meg :

   

  Audi A6 C4 2,6L V6 har 110HK , har relativt oversiktelige hjul , akselerer ganske kjapt og effektivt (spesielt når den er ny ) og er en bil som jeg mener bør kjøres av de med lang erfaring når den begynner å dra på årene med mindre den er ekstremt bra vedlikeholdt.

   

  I denne tråden og utifra innleggene du skriver så mener du at du er en ung og erfaren sjåfør som har kjørt i 2 år ,l du føler deg trygg på veien og er ganske så sikker på at du derfor ikke utgjør en fare for andre.

   

  1 : Du innrømmer selv at du ikke tok deg tid til å sjekke bilens tilstand før du kjørte. Dette er noe som erfarne sjåfører bør gjøre nesten automatisk og som ikke tar så lang tid , en titt på hjulene gir en god indikasjon på slitasje og ser det ut som man må ta et bedre titt så bøyer man seg ned. Blir man rutinert måler man også dybden man har på hjulene med jevne mellomrom og har noe tilgjengelig i bilen. Er det en bil som man har lånt bør man virkelig sjekke at alt av lys fungerer og selvsagt dekkene litt grundigere.

   

  2 : Du er usikker på hvilken fart du kjørte i, du anslår 90 - 100 km/t og om jeg forstår deg så var dette en veistrekkning der fartsgrensen var 80 km/t . Politiet har nok trolig anslått en annen hastighet og tatt en vurdering av bilens kondisjon , værforhold , tid på døgnet og førerens kjøreferdigheterr for å komme til sin egen beslutting. Men med tanke på at du ikke vet , så er det trolig mer sannsynlig at du kjørte i en hastighet på 100+ . Husk politiet er erfarne i forhold til slike utforkjøringer og har nok tatt en vurdering av forholdene , hastigheten du holdte og om dette faktisk var forsvarlig. Siden du har fått en ganske kraftig straff vil jeg tro at de mener at du ikke kjørte forsvarlig i det hele tatt.

   

  3 : Det positive er at du forstår at du "kan" ha satt andre i fare , men der slutter det egentlig opp. Du har trolig lært deg de grunnleggende kjøreegenskapene som skal til for å komme deg fra A til B men forståelse for hva som skal til for at du selv skal være trygg i denne turen tror jeg faktisk du ikke hadde på det tidspunktet du fikk førerkortet dratt inn pga ulykken. Egentlig bør du være glad du kom fra det med livet i behold.

   

  Nå håper jeg ikke du blir irritert eller sint pga kritikken min , men la meg prøve å gi deg noen gode råd du kan ta med deg videre :

   

  1 : Aldri anta at en bil er i god stand , sjekk heller at bilen er i god stand da man vet aldri. Kjør litt forsiktig og sjekk at bilen føles "normal ut". Når du blir dreven på dette går det ganske fort og man slipper at "overraskelser" koster dyrt.

   

  2 : Få kontroll på hastigheten din... Du skal ikke anta hvilken hastighet du har , du bør vite... Jeg har forståelse for at enkelte bryter fartsgrensene , men velger du å gjøre det bør du ALDRI sette noen andre i fare og heller ikke dine medpassasjerer. Sitter noen på bør du holde fartsgrensen til enhver tid, du blir kanskje ikke den kule , men du blir den som kan skryte av at han aldri tok livet av noen kompiser for å tøffe seg. Og hva er egentlig så spesielt med å kjøre fort? Man vinner egentlig ikke så mye på det annet enn kanskje noen minutter på lange strekninger og har man såpass hastverk bør man spørre seg selv hva man holder på med...

  Det man kan tape på å kjøre for fort derimot...

   

  3 : Forstå at du har feilvurdert grovt når du kjørte utfor sist , hadde du tatt hensyn til forholdene , bilens tilstand og ikke minst farten hadde det ikke skjedd. Ta det godt inn, tenk litt over det og gjør noe ut av det. Sørg for at det ikke skjer igjen.

   

  Personlig har jeg god tro på at du blir en god sjåfør, mye tyder på det , men det er lurt å lære av sine egne feil og sørge for at det ikke skjer igjen. Har du behov for hastighet så finn en plass der det er trygt å kjøre fort (som tyskland ) og prøv å ikke utsette noen andre for dette.

   

  Uansett lykke til videre , det er trolig kjipt å ikke ha førerkortet i en periode men tenk positivt og lær av dette...

  Audi a6 c4 2,6 v6 kom med 150hk og 2,8 170hk, dette var 150 hestern. Den går greit den, og bruker det dobbelte av hva det går.

   

  Jeg skjønner godt hva du mener, det er ikke det. Og om du eller noen andre tror jeg ikke har tatt lærdom av å ha kjørt for fort, så må dere lese igjennom en gang til. Jeg vet så utrolig godt at det kunne vært unngått, men det får jeg ikke gjort noe med.

  Jeg kan umulig ha hatt så mye mer enn 100 km/t vil jeg tro, da tror jeg det hadde sett verre ut. Men hva vet vel jeg. Jeg titta ikke på speedometeret i det det gikk galt. Men at jeg har hatt opp mot 100 km/t, det skal jeg ikke nekte for. Politi var bare der å henta skiltene, så dro de. Ikke akkurat den største undersøkelsen.


 6.  

  Nei, jeg gidder ikke å laste ned eller hva man gjøre for å finne ut hvor jeg kjørte ut. Men du får tro akkurat hva du vil.

   

   

  Trenger ikke gjøre det naturligvis hvis du ikke vil, men du kan jo ta til deg litt lærdom på akkurat det da :)

   (klikk på bildet for å se bedre) Google maps - maps.google.no

   attachicon.gifBilde 111 - 25.07.2016.jpg

  Hvis du da vil dele dette, så limer du bare inn linken her - kort eller lang (del link, ikke innebygget).

  Linken får du ved å klikke på dette oppe i venstre hjørne.

  attachicon.gifBilde 110 - 25.07.2016.jpg

   

  Slik f.eks: https://www.google.no/maps/@63.4303181,10.3954712,3a,75y,43.98h,79.84t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-UvQ2V4vTPeQ%2FU71idG-gAgI%2FAAAAAAAABLc%2FIGyilNViuWw6cqaFc9N-2H_7z6dz_W3pgCLIB!2e4!3e11!6s%2F%2Flh6.googleusercontent.com%2F-UvQ2V4vTPeQ%2FU71idG-gAgI%2FAAAAAAAABLc%2FIGyilNViuWw6cqaFc9N-2H_7z6dz_W3pgCLIB%2Fw203-h101-n-k-no%2F!7i8884!8i4442

  Jeg kommer ikke til å dele det uansett dessverre.

   

  Men hvor får du riksvei 44 fra? Jeg har aldri nevnt rv44. Og "veldig høy hastighet i følge vitner", hvor får du det her i fra?


 7.  

   

   

  Ler ikke bort det, blir bare irritert når jeg vet så godt hvordan det ser ut der selv. Forsøk på morsomheter? Hvor?

  Morsomheter når man vil vite hvor det er slik at andre kan bli klar over hvor farlig det er der.Men som sagt, den 'plutselige' sonen og svingen fins ikke der, jeg har sjekka. "Veldig høy hastighet" ifølge vitner.
  Den gjør ikke det nei. Neivel
  Edit: Hvor får du fra at jeg har dratt av veien på rv44?

   

   

  Ler ikke bort det, blir bare irritert når jeg vet så godt hvordan det ser ut der selv. Forsøk på morsomheter? Hvor?

  Morsomheter når man vil vite hvor det er slik at andre kan bli klar over hvor farlig det er der.Men som sagt, den 'plutselige' sonen og svingen fins ikke der, jeg har sjekka. "Veldig høy hastighet" ifølge vitner.
  Den gjør ikke det nei. Neivel
  Hvor får du fra at jeg har dratt av veien på rv44? Sorry for rotete post, går i surr.

 8.  

  Ler ikke bort det, blir bare irritert når jeg vet så godt hvordan det ser ut der selv. Forsøk på morsomheter? Hvor?

  Morsomheter når man vil vite hvor det er slik at andre kan bli klar over hvor farlig det er der.Men som sagt, den 'plutselige' sonen og svingen fins ikke der, jeg har sjekka. "Veldig høy hastighet" ifølge vitner.

  Den gjør ikke det nei. Neivel


 9.  

  God sommer, mister ;)

  Ja, jeg har god sommer, jeg gjør det jeg liker godt - kjører.Du har hele tiden nevnt hva andre gjør, så tydeligvis er du mer opptatt av det enn hva du vil innrømme.Du ler bort når jeg spør om Street View og når grunn for å ville vite det er god, så kommer du med forsøk på morsomheter.Du bryr deg ikke om hva jeg eller andre mener sier du - likt med at du ikke liksom bryr deg om hva andre sjekker eller ikke.Hadde det vært slik du sier, så er det ingen grunn for ikke å vise stedet med View. Finner forøvrig ikke det du påstår på RV44, der du dro ut.

  Nei, jeg gidder ikke å laste ned eller hva man gjøre for å finne ut hvor jeg kjørte ut. Men du får tro akkurat hva du vil.


 10.  

  God sommer, mister ;)

  Ja, jeg har god sommer, jeg gjør det jeg liker godt - kjører.Du har hele tiden nevnt hva andre gjør, så tydeligvis er du mer opptatt av det enn hva du vil innrømme.Du ler bort når jeg spør om Street View og når grunn for å ville vite det er god, så kommer du med forsøk på morsomheter.Du bryr deg ikke om hva jeg eller andre mener sier du - likt med at du ikke liksom bryr deg om hva andre sjekker eller ikke.Hadde det vært slik du sier, så er det ingen grunn for ikke å vise stedet med View. Finner forøvrig ikke det du påstår på RV44, der du dro ut.
  Så bra, kjør pent. Og sjekk dekkene.

   

  Tro hva du vil, jeg sier bare at jeg ikke er noe verre enn mange der ute. Om du tror jeg er så opptatt av hva alle andre gjør, så tar du feil. Om alle andre hadde sjekket dekkene før de kjørte, så er det sikkert ikke jeg hadde gjort det da heller, men da ville jeg nok ha tenkt over det i hvertfall. Derfor nevner jeg hva "alle" andre gjør.

  Ler ikke bort det, blir bare irritert når jeg vet så godt hvordan det ser ut der selv. Forsøk på morsomheter? Hvor?


 11.  

  Så at jeg ikke sjekket dekkene og hadde for høy fart der og da, så har jeg ett dårlig ansvarsbevisst forhold til og i trafikken? Du aner virkelig ikke hvordan jeg er i trafikken utenom den episoden her, så setter pris på at du egentlig bare klapper igjen nå. Jeg driter i hva du gjør og sjekker på bilene dine også forøvrig, jeg gjorde ikke det på den bilen her og det var dumt. Ferdig snakka.

  Det virkelig store problemet er at du ikke har lyst til å ta ansvar for dine handlinger.Du nekter jo å akseptere at du har oppført deg som en idiot, du har gjort en rekke av stupide avgjørelser som har ført til en potensielt alvorlig trafikkulykke.Jeg kommer ikke til å klappe igjen, særlig ikke når en umoden tass med rykende ferskt førerkort ber meg om det som følge av at jeg kommenterer og påpeker feil i en tråd han selv har startet.Bruk de neste månedene godt på å tenke deg om, så tenker jeg du kan komme tilbake som en voksen og ansvarsbevisst sjåfør etterhvert.
  Nekter å ta ansvar for mine handlinger? Nå får du jammen gi deg. Ta ansvar er akkurat det jeg gjør, og noe jeg i hvertfall kommer til å gjøre når jeg er ute på veien igjen. Hva mer får jeg gjort eller sagt for at du skal forstå at jeg forstår hva som har skjedd? Om jeg mener det er uflaks at jeg dro av veien fordi jeg kjørte uforsvarlig, eller om du hadde ment at det var flaks om jeg hadde kommet meg hjem til tross for forholda og resten som ikke var på stell, det får så være.

   

  "umoden tass", fortell meg hvorfor da om ikke noe annet?


 12.  

  Selvfølgelig. Om dekkene er utslitt så regner man med å få høre det da man låner en bil, eller? Men for all del, syns jeg ser deg sjekke dekkene om du skulle låne en bil en kveld.

  Det er klart man skal få beskjed om slikt, men man tar det ikke som en selvfølge.Selv kjører jeg til tider svært mange ulike biler som ikke er i mitt eget eie, det er klart jeg sjekker!Selv den nesten helt nye Caravellen jeg hadde som leiebil en uke i sommer sjekket jeg dette på.Lånebilen jeg disponerer nå om dagen har jeg også sjekket mønsterdybde og dekktrykk på (siden jeg disponerer den et par uker har jeg også sjekket trykk ordentlig fremfor kun visuelt)Jeg synes jeg ser for meg at du er uten førerkort til tapstiden er utgått, og jeg håper virkelig du får et mer ansvarsbevisst forhold til trafikk og kjøretøy i løpet av denne perioden.Bare så det er helt klart:Jeg driter i hastigheten du holdt, isolert sett anser jeg det som en bagatellmessig overtredelse.Dog driter jeg ikke i det faktum at du la ut på en tur du ikke visste om var i forskriftsmessig stand, i tillegg til at du vraket denne bilen.

  Så at jeg ikke sjekket dekkene og hadde for høy fart der og da, så har jeg ett dårlig ansvarsbevisst forhold til og i trafikken? Du aner virkelig ikke hvordan jeg er i trafikken utenom den episoden her, så setter pris på at du egentlig bare klapper igjen nå. Jeg driter i hva du gjør og sjekker på bilene dine også forøvrig, jeg gjorde ikke det på den bilen her og det var dumt. Ferdig snakka.


 13. For å ta TS i forsvar så har jeg møtt ytterst få som ser over dekka annet enn da de skal bytte fra vinter til sommer og motsatt.

   

  Men det er fortsatt lov å bruke sunn fornuft, da spesielt hvis man låner en bil man tilsynelatende ikke aner tilstanden på, eller?

  Selvfølgelig. Om dekkene er utslitt så regner man med å få høre det da man låner en bil, eller? Men for all del, syns jeg ser deg sjekke dekkene om du skulle låne en bil en kveld.

   

  Man skal ikke ta alt for gitt, og man skal heller ikke regne med noe som helst. Det har du kanskje selv fått erfare?

  Og det handler heller ikke om å kjøre bilen på en bukk og gå over bilen med lupe, men om å ta et raskt overblikk.[/quote

  Jeg vet godt hva du mener, men det gjorde jeg ikke. ]


 14.  

  Hvorfor skulle jeg lyve? Haha, hva du og resten tror eller mener om meg det bryr jeg meg rett og slett ingenting om.

  Vi bryr oss om farlige svinger. Jeg vil ikke komme der med lastebil fullastet - da fyker jeg ut, iom du sier den er lei i 60 også. Med Street view kan vi vurdere selv, se på dosering, oversikt osv

  Hva du enn gjør og ikke gjør, ikke fyk ut og si det til noen på nettet. Spesielt ikke om du har hatt for høy fart. Da blir du omtrent stemplet som en uforsvarlig morder ;)


 15.  

  Selvfølgelig. Om dekkene er utslitt så regner man med å få høre det da man låner en bil, eller? Men for all del, syns jeg ser deg sjekke dekkene om du skulle låne en bil en kveld.

   

  Du beviser bare at du har godt av å være uten førerkort. Det tar noen sekunder å sjekke det og det er ditt ansvar. Hvorfor syns du det er så viktig at andre ikke gjør det ... vil du virkelig drepe/kveste noen pga noen sekunder og bare for at andre ikke gjør det?
  Mye mulig, jeg kommer til å få tilbake førerkortet om du vil eller ikke. Ja, jeg sier ikke noe annet enn at det her er min skyld heller. Men jeg (som ufattelig mange andre), sjekker ikke mønsteret på dekkene når jeg skal kjøre, med mindre jeg bytter fra sommer til vinterdekk etc.

   

  Haha, er du helt på tur? Tror du jeg lar være å sjekke dekkene fordi andre ikke gjør det? Tror du jeg vil drepe noen i trafikken (eller i det heletatt)? Jeg syns ikke det er viktig at andre ikke gjør det. Jeg bare sier at jeg ikke kjenner noen som gjør det, og dermed føler det ikke er så forferdelig stor feil som du skal ha det til. Det er klart det er sløvt, men får da væra grenser


 16.  

  Om jeg ikke legger frem stedet og legger ut bilde her, så beviser det ingenting for verken deg eller meg. Jeg har faktisk ikke noe behov for å overbevise deg om noen ting. Jeg var der da det skjedde, og jeg vet godt hva som har skjedd. Hva vil du frem til egentlig?

  Hva jeg vil fram til ... - Det beviser at du enten lyver eller snakker sant. Jeg sa ikke bilde, men street view. Du sa det var uflaks og 60 sone i kombinasjon med sving kom brått.Du trenger ikke overbevise meg om noen ting, for jeg er ganske så sikker i min sak. Men iom du sier det du sier så burde det jo være en enkel sak å hive ut dokumentasjonen på at vi har farlig veistrekning - noe som er bra at andre blir klar over her.Uforsvarlig, ja, men 2 km/t lavere har kanskje vært greit? Du sier lite med akkurat det ordet, men det er bedre enn ingenting. ;)
  Hvorfor skulle jeg lyve? Haha, hva du og resten tror eller mener om meg det bryr jeg meg rett og slett ingenting om. Jeg kjørte uforsvarlig fort, det har jeg sagt hundre og ørten ganger. Svingen er lei i 60 for den saks skyld :)

   

  2 km/t lavere hadde kanskje vært greit? Hadde jeg holdt fartsgrensen så hadde detta vært helt gull det, hadde jeg slippi sånne hakkete folk som deg i hvertfall.


 17.  

  For å ta TS i forsvar så har jeg møtt ytterst få som ser over dekka annet enn da de skal bytte fra vinter til sommer og motsatt.

   

   

  Men det er fortsatt lov å bruke sunn fornuft, da spesielt hvis man låner en bil man tilsynelatende ikke aner tilstanden på, eller?

  Selvfølgelig. Om dekkene er utslitt så regner man med å få høre det da man låner en bil, eller? Men for all del, syns jeg ser deg sjekke dekkene om du skulle låne en bil en kveld.

 18.  

  For å ta TS i forsvar så har jeg møtt ytterst få som ser over dekka annet enn da de skal bytte fra vinter til sommer og motsatt.

  Jo, men da vet de hva de har fra før. Har man mye mønster, så trenger man ikke sjekke akkurat det, men om man har greit med luft f.eks sjekker jeg visuelt når jeg går til bilen hjemmefra. Passerer høyre side på vei til døren og da er det helt naturlig å se. Baklys, hovedlys og bremslys sjekker jeg også - ser det visuelt fra førersetet. (sjekker ikke lys fra jobb)Edit: Kom ett par innlegg imellom, så la til sitering.

  Det er klart jeg "sjekker" lufttrykket, eller jeg sjekker det ikke, men det legger man stort sett merke til når man går forbi eller til bilen som du sier. Men nei, jeg sjekker ikke mønsteret med mindre jeg legger om fra vinterdekk til sommerdekk. Så ja, sløvskapen er nok der. Jeg kjenner ingen som gjør det i hvertfall.


 19.  

  Det er en grunn til at jeg har mista førerkortet.

  Vent litt, la meg prøve å huske på det .... Uflaks, var det ikke?.Vis oss sonen og svingen .... men neida, du vil ikke kan det virke som - lurer på grunnen.(not) Man kan ikke forvente noe som helst når man er sjåfør - man har alt ansvar selv. Det burde du ha lært når du kjørte opp. Når noen f.eks laster noe på taket og sier de har sikret godt, så skal du som har ansvaret (sjåfør) sjekke at dette stemmer. Du kan ikke unnskylde deg i 'forventet' eller uflaks. Hva andre gjør eller ikke har ikke noe med ditt ansvar å gjøre - ikke skyld på andre, du og bare du er sjåføren. (som alle oss andre)

  Nehei, hvorfor vil jeg ikke det mener du? Haha, du tror muligens det er 110 sone der og motorvei eller? Om jeg ikke legger frem stedet og legger ut bilde her, så beviser det ingenting for verken deg eller meg. Jeg har faktisk ikke noe behov for å overbevise deg om noen ting. Jeg var der da det skjedde, og jeg vet godt hva som har skjedd. Hva vil du frem til egentlig? Jeg har sagt jeg har kjørt uforsvarlig, så skjønner ikke hva du driver å hakker etter?

×
×
 • Create New...