Gå til innhold

andralerv

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andralerv

  1. Etter oppdatering til jelly Bean så vart s voice mye bedre når det gjelder hastighet og nøyaktighet. Som mange andre så fikk jeg problemer med batteritiden og tok en factory reset. Etter dette så vart s voice tilbake til den trege samme gamle. Noen andre som har opplevd det samme? Kjipt siden den endelig kunne brukes uten frustrasjon...

  2. quote name='Martz' date=' 6. september 2010 - 21:28' timestamp='1283801286' post='16174380']

    Takk skal du ha :)

     

    Har lest en del i den tråden allerede, så derfra jeg endte opp med å nå stå mellom de to radioene jeg nevnte. :p Får prøve .30_2 først, og se om jeg får behov for å prøve den andre.

     

    Over på noe helt annet.. For dere som kjører custom rom, hvilken kjører dere og hvorfor? Har lyst på en rom uten sense, men etter som jeg har forstått har asop-romene en bug med optical joystick som kræsjer hele greia? Noen med erfaringer de vil dele?

     

    Jeg har testet MANGE roms, men falt for denne som heter Psychosis : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=744879.

     

    Problemet mitt med opendesire og lignende var at de manglet HTC contacts og dialeren, som er genial. For ikke å nevne facebook syncinga til kontaktene dine.

    Med Psychosis får du det beste fra to verdener, du får en no-sense rom men MED htc dialer og contacts! I tillegg får du vanilla lockscreen istedet for støgge Sense sin.

     

    Dette er jo en smakssak, men jeg vil anbefale den pga tingene jeg nevnte ovenfor og fordi batteriet varer lengre med den enn Sense roms (etter min mening).

     

    Du får nesten bestemme selv hva du ønsker fra en rom, så blir det lettere å komme med anbefalinger :) Med psychosis får du velge om du vil ha LAuncerpro eller ADW launcher, og om du vil ha HTC sin facebook sync bl.a.

     

    Edit: har ikke hatt problemer med OJ heller med denne rom'en (hittil i alle fall).

     

     

     

     

    Tok en sjans i går og la inn psychosis romen som du anbefalet. Gikk fra stock htc sense 2.2.

    Syns å ha lest at den skulle være raskere og ha bedre minnehåndtering enn sense'n.

     

    Saken er at ved bruk av taskkiller på htc sense 2.2 så hadde jeg rundt 240mb minne ledig etter frigjøring.

    Etter at jeg la inn psychosis så ligger jeg på bare 120 mb ledig etter at jeg har kjørt taskkiller:/

     

    Er det en bug eller bruker psychosis mere minne.??

    Erfaringer??

  3. Installerte explorer 8 i går på en xp maskin. Fungerer bra men den lille pil ned knappen i adresselinja som får frem rullegardina har sluttet å fungere. Har kikka litt på innstillinger men ble ikke klokere.

     

    Noen som har en løsning på problemet?

  4. Min nye touch diamond mangler batterikon på toppen av skjermen!! prøvd hard reset og leita rundt i menyer. Er en ganske vesentlig ting som mangler:( Noen som vet hva dette har seg?

     

    Jeg trykket på klokken i øvre høyre hjørnet og der dukker batteri ikonet opp i den boksen som dukker opp.. men den fosvinner igjen når den lukkes..

     

    Tips tips..

  5. Kjøpt ASUS Eee PC 900 sort,8.9" WSVGA, Cel M353, 1 GB, 16 GB SSD,WLAN,XP Home, men synes denne er VANVITTIG treg, hvilket os kan jeg kjøre på denne istedet?

     

    Tenker da på evt løsninger via usb stick, kun virtual xp, eller tinyxp så lite som mulig, bruker eksternt skrivebord og trenger ikke alle andre tilhørigheter.

     

    Noen med erfaring fra denne pcn?

     

    Jeg kjører xp nlite som funker som ei kule. Se om du får tak i nlite xp versjonen formater med fat32 og følg tips og instruksjoner på eeeuser forum. Jeg har en eee900 med xp nlite som booter på 30 sek. 3,5 timer batteritid ved undeklokking (holder i massevis til film) og vanlig surf via wlan. Bruk FireFox 2 istede for FF3, FF2 er mye raskere.

     

    Jeg er kjempefornøyd nå og reagerer omtrent som en vanleg pc.

     

    NB!

    Hvis du innstallerer mange program så bør du justere i oppstarts config for å redusere boot tiden.

  6. Jeg har nettopp kjøpt asus eee 900 16GB med XP. Passe størrelse til mitt bruk, men håpløst treg. Må være noe feil med den. Bruker 2-5 minutter på å laste inn en vanlig nettside (som f.eks VG). Vet at oppgavebehandlingen kan være noe treg, men internett bør vel være kjappere enn dette? Er det noe å gjøre med dette. Bruker den kun til internett.

     

    Jeg fikk tak i en 900 med linux. Samme disk som deg. Formaterte og innstallerte en nlite versjon av XP og det funker som ei kule. Fulgte også noen råd fra eeeuser forum som gjorde det enda bedre. Nettsider har jeg også opplevd som treig, jeg hadde Firefox 3.0 men fikk tips om og innstallere firefox 2.0. 2.0 er MYE kjappere.

     

    Justerte litt i msconfig på oppstart og nå booter min 900 på ca 30 sek! Batteritiden har jeg også målt til rundt 3,5 timer underklokket og wlan på med vanlig surfing.

     

    Ser ingen hensikt i å bytte disken nå.

     

    alt i alt storfornøyd med min eee900

  7. Akkurat fått innstallert xp lite på min eee 900. Den booter nesten dobbel som raskt som xandros systemet som fulgte med:) Navigering i selve xp er også lynkjapt som på en vanlig pc, noen drivere mangler men det er jo med i esken når man kjøper eee. Angrer IKKE at jeg ikke ventet på 901, unntatt batteri da. skal teste batteri i morra.

  8. Jeg vurderer og legge inn en ubuntu OS.(ubuntu eee, eeebuntu, eeeXubuntu)

    Hvem er lettest og få inn uten klunder og at alt virker etterpå?

    Hvor finner jeg en "how to" til dette?

     

    Du finner en how-to i signaturen min... Jeg synes NBR versjonen er bedre enn standard (se skjermbildet i vedlegget) Bare å laste ned eeebuntu nbr i stedet for eeebuntu standard.

     

    Akkurat fått min eee i dag. Er også nysgjerrig på annet OS. Men er de nevnte ubuntuene noe kjappere??? Hva er bedre en xandros som følger med? Driverstøtte?

    Skal brukes mest til Film og surfing.

  9. Har innstaller pc suite og nokia software updater. Når jeg skal oppdatere kommer bare "starter programmet" skjermbilde og slår seg av før det egentlig har startet.

     

    Trodde brannmur kanskje var i veien men har slått av både den og virus. Restartet og reinnstallert mange ganger men vil fortsatt ikke åpne seg.

     

    Håper noen har en løsning på problemet!

  10. Jeg bøyde hele skinna med tang for da strammer man hel veien.

    Er herlig tight og fin slide no:)

     

     

     

    Hvis det fortsatt er litt løst lenger oppe, hadde det ikke vært mulig å legge en teip-remse lenger oppe også? Så blir den stabil over hele linja?

    8458587[/snapback]

     

    Jeg prøvde det først, men endte opp med at jeg hadde samme slarken enda. Var vanskelig å få det skikkelig til hele veien, og hadde uansett ikke noe å særlig å si.

    8458606[/snapback]

  11. Slutt og klag over bugs da folkens. SE har vel mere bugs etter mine erfaringer.

     

    Må bare si det en gang til.

     

    DERE MED SLARK . Den moddingen jeg la ut tidligere har gjort inntrykket bare 10 ganger bedre:)

     

    Uten slark i det hele tatt! tight og fin som bare det.

    Tok meg 5 min å gjøre det (bakdelen er kanskje at man bryter garantien men, er vel noe som heter forsikring?)

     

    anbefales!

  12. prøver en gang til..

     

    Er det noen som har funnet ut om det går an å få vekk den wlan statusen som står midt på active standby skjermen?

    (rett under kalenderoppføringer)

     

    Har prøvd alt mulig nå men finner ingen plass der det går an å slå den av. Eneste løsningen er å slå av active standby helt men det vil jeg jo ikke..

×
×
  • Opprett ny...