Gå til innhold

MMagnussen

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MMagnussen

  1. tenk over hva du vill jobbe med, det vill si noe om retnngen du bør ta. vill du styre hydraulikken? lage komponenter? osv. det er ett bredt felt med flere retninger.

    Jeg har vell enda ikke klart å bestemme meg for hva jeg vil bli, annet enn at jeg trives innenfor elektrofaget, men er heller på utkikk etter mulighetene her. Dette er ikke en tråd for å slå en spiker i kista på valget for utdanning, men heller for å hjelpe meg med nysgjerrigheten om veien man kan gå for å bli Hydraulikkingeniør, da jeg ikke finner noe om det.

  2. Hm. Nei, jeg har ikke det. Eneste jeg har funnet faktisk er et 6 måneders studie på teknisk fagskole om hydraulikk. Men dette hørtes snevert ut for en ingeniørstilling, og heller som et tillegg for å få gitt stilling.

    Det jeg har sett på i stillingsannonsene er at flere plasser så går det igjen at de har utdanning innenfor automasjon. Men når du sier det, så har jeg sett maskin i enkelte av dem også. 

    Har prøvd å se det fra den elektrofaglige siden, da dette er feltet jeg har begynt å utdanne meg innenfor, og hadde håpet å kunne utvide kunnskapen min med årene inn mot noe som hydraulikk eller maskin, men vet ikke helt hvordan. 

    Men takk!

  3. Heisann

    Trodde jeg hadde det klart hvilken skole jeg skulle gå videre, da jeg forrige uke fant en utlyst stilling som Hydraulikkingeniør, noe som hørtes veldig spennende ut, og et felt der man kan lære mye og bygge videre på egen utdanning på mange måter. 

    Helt til jeg begynte å undersøke utdannelsen for å bli akkurat dette. Hvor i all verden utdanner man seg til noe sånt? Etter mange samtaler med Mr.Google så finner jeg ingen skoler i norge som utdanner noen til dette? Enten er jeg elendig med google, eller så er det andre veier å gå for å få til dette?

    Selv er jeg lærling som elektriker, med et halvt år igjen, og det første jeg tenkte er at man kan gå automasjonsingeniør og ta kurs innenfor hydraulikk, eller er jeg helt på jordet? 

    Takker for alle svar her, ble meget nysgjerrig.

     

  4. Mulig det jeg spør om er langt utenfor min økonomiske evne. Men tror jeg har kommet fram til at jeg har sansen for italiensk dress, kun av å ha sett på bilder tho. 
    Og siden jeg likevel har planer om en ferie til Italia, så er spørsmålet: 

    Er det mulig å få skreddersydd en dress der uten å bli ruinert? Eller er prisene stort sett det samme som her? Og hva får man for pengene, i forhold til her til lands? Skjønner selvfølgelig at jeg må ut med litt, men synes 20 lapper og opp er vell stivt.

    Eller tar jeg heller en ferietur til et annet sted i den hensikt, da minus den italienske biten. Hørte noen nevnte Hong kong? 

    Noen tanker og tips rundt dette? Evt erfaringer? Mange takk. 

×
×
  • Opprett ny...