Gå til innhold

Leif Strøm

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leif Strøm

  1.  

     

     

     

     

     

    Har noen en idé om hva den mekaniske og elenergi delen kan være?

    den mekaniske kan sikkert være og montere pumpen eller noe i den rettningen.

    siden dette er ny montasje.

    elenergi delen tiper jeg er kabel og vern til noe.. er ikke sikker

     

    Jeg tenkte også at det kunne være montering av pumpen. Pumpen vet vi er sikret med en B6A automatsikring. Mulig at det blir dimensjonering av kabel, men det virker litt for enkelt å bare ha det.

     

    Vel, montering av pumpen er enkel. Om det er stålrør eller noe annet som er sterkt kan den bare henge mellom røra pga. pumpa er så liten. Har en nøyaktig lik på skolen. Eventuelt kan man lage en brakett for pumpa.

     

    Men B sikring på en pumpe? Selv om det er snakk om små strømmer så tenker jeg fortsatt at en C sikring burde være bedre. 

     

    Se vedlegg 2, side 1 av 19. 

     

    ja der er et koblings skjema over pumpen. der står 6A sikring.

    hva me det ?

     

    nei ikke der. Det er en side/liste som viser de forskjellige komponentene som er i anlegget. Pumpe P1 er på kurs F1. Det er en automatsikring av type C60N 2P B6A.

     

    Da blir det isåfall bare å regne ut I4 på vernet, det er 3x In og vi får  18A. Regner vi med en "Normal" startstrøm på 5x fra motoren snakker vi om ca 0,98A x 5 som ikke er stort mer enn 5A. Så det går egentlig helt fint og eg hadde ikke stilt spørsmål rundt det, annet enn å regne ut slik eg gjorde nå. Mtp gjennomsluppen energi er og en katB gunstigere enn C.

×
×
  • Opprett ny...