Gå til innhold

bacor

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bacor

  1. Hei.

     

    Har lenge erfart angst i av og på perioder, og tenker det er best om jeg snakker med det med en profesjonell. Jeg klarer ikke å åpne meg for mennesker nær meg, så det er litt vanskelig.

     

    Finnes det gratis eller eventuelt billige psykologtimer til studenter? Er 19, første år på høyskole.

  2.  

    Hei, jeg fyller ut skjemaer til å søke jobb, men kom bort i denne på nettsiden til der jeg skal søke, og skjønner ikke helt hva jeg skal skrive

    Nå til høsten skal jeg starte på høgskolen i Oslo og Akershus, og utdanne meg til en bioingeniør.

     

    Har søkt på nettet, men finner ikke ut hva jeg skal skrive i de feltene jeg har ringet rundt.

    Eksamensgrad: Bachelor

     

    Utdanningsinstitusjon: Høgskolen i Oslo og Akershus

     

    Spesialisering: Bioingeniør

     

    Nåværende utdanning: JA

     

    Tusen takk!  :)

  3. Hei, jeg fyller ut skjemaer til å søke jobb, men kom bort i denne på nettsiden til der jeg skal søke, og skjønner ikke helt hva jeg skal skrive

    Nå til høsten skal jeg starte på høgskolen i Oslo og Akershus, og utdanne meg til en bioingeniør.

     

    Har søkt på nettet, men finner ikke ut hva jeg skal skrive i de feltene jeg har ringet rundt.

    post-410102-0-92047700-1470162823_thumb.png

  4. Fører du det opp, må du regne med at de du søker jobb hos ønsker referanse fra din tidligere arbeidsgiver. Det kan derfor lønne seg å være åpen om at du faktisk ikke har jobbet noe der.

     

    Du kan jo skrive at du har erfaring med å få jobb, for det er det eneste du har erfaring med. Ikke start arbeidslivet med å lyve. 

    Har hatt 2 andre jobber, men ikke mye. Men, det dere sier er nok sant, takk.

    • Liker 1
  5. Hei

     

    i år hadde jeg en sommerjobb ved sykehusets buffe- og anretningsverter, som ekstra vikar vakt. Signerte kontrakt og hele pakken, men ble aldri ringt etter å faktisk stå i vakt, da de mest sannsynlig ikke trengte det.

     

    Nå søker jeg jobb hos butikker som expert/elkjøp, og jeg har nærmest en tom liste med erfaringer.. Lurer på om det er OK og sette den jobben under "tidligere erfaringer"? kommer de til å søke info om jeg faktisk har vært vakt i praksis? 

     

     

    • Liker 1
  6. Hei

     

    Så nettopp en video av hvordan mishandling av farm dyr kan foregå, i dette tilfelle en ku. Ble bokstavelig talt kvalm av det jeg så, jeg klarte rett og slett ikke å se på det.

     

    Videoen var jo fra utlandet, men så lurte jeg på hvordan melk og meieriprodukter som selges i Norge blir produsert? Leste en del på melk.no (nesten ironisk å lese der..), men finner ikke mye om hvordan dyrene behandles. Er det mulig og i det hele tatt vite hvordan dyrene har det uten at diverse ting blir skjult?

    • Liker 1
  7. Å trå utenfor komfortsonen er viktig av flere grunner.

     

    - Du utfordrer deg selv og vokser som person

    - Du lærer noe nytt om deg selv

    - Det kan føre til at du trår utenfor komfortsonen i andre situasjoner, som igjen kan føre til noe stort og livsendrene

     

    Det er lite jeg kan finne negativt med å utfordre seg selv litt. Livet ditt kan ta en ny vending, eller så vil du i verste fall vokse som person og være en erfaring rikere.

    Det er nok veldig sant, det du sier. Tusen takk!

    • Liker 1
  8. Hei

     

    Jeg er som regel en av de som holder meg innenfor komfort sonen min, noe jeg vil forandre på ved å utfordre meg selv.

     

    Har fått mitt første jobb (dersom man ser bort i fra telefon salg, haha), et sted jeg kun har basic erfaring med, og gud, som jeg grøsser over det! Å avslå tilbudet lå litt i bakhodet, men trenger jobben så sårt. Beklager for at dette ikke er noen diskusjons tråd, men jeg lurte på om dere kunne komme med noen "words of encouragement"?Har dere prøvd å komme ut av komfort sonen, og hvordan var det?

  9. Hei

     

    Jeg så nettopp at det finnes en "hurtig klagefrist", der klagen behandles neste uke, og en "ordinær klagefrist", der klagene behandles i september/oktober. Den siste, er vel ikke til noe særlig hjelp for de som skal søke høyere studier til høsten vel? Hurtigfristen var for to dager siden, og føler meg ganske fortapt da klagingen jeg eventuelt sender inn er forgjeves. 

     

    Skjønner ikke hvorfor de skal utsette det helt ut til september og oktober, når inntaket allerede er ferdig? Gud.. er virkelig skuffet over meg selv for å ha utsatt det.  :nei:  :hm:

  10. Hei, jeg faster og kan ikke ta smertestillende foreløpig. Trakk visdoms tann for to dager siden, og lurer på om noen vet om det er OK å kreme på litt Ibux gel, der det gjør vondt og har hovna opp? Kan det altså hjelpe/ikke noe farlig med det?

     

     

    edit: ser ut som flere misforsto; mente å smøre på litt ibux gel på kinnet- altså huden på ansiktet, og ikke innsiden av munnen.

  11. Bruk kredittkort med grense så er du relativt trygg. Dog føler jeg det må nevnes hvor mange av slike 'veldedighets' organisasjoner som bruker enorme summer på helt andre ting enn det du tror. Gi derfor til velkjente organisasjoner, ikke tilfeldige via indiegogo.

    kredittkort med grense, hvordan vet jeg om VISA kortet mitt har en grense? Har vanlig dnb bankkort, det er det eneste jeg har. 

    Les gjennom det du sier om "enorme summer på andre ting", de tar fra 3% + 30cent (skjønner jo at 3% kan bli mye der det er blitt donert mye men..)

  12. Tenkte å donere til en sak på generosity.com og der godtar de ikke paypal, bare bankkort. Har lett omkring på siden men finner ikke noe om månedlig avdrag eller noe sånt, og lurer da på om det kan være trygt?

     

    organisasjonen jeg vil donere til er det allerede MANGE folk som har donert til, men vil fortsatt ha noen meninger her..

     

    https://www.generosity.com/community-fundraising/let-s-help-dr-o-reilly-fight-pediatric-cancer/x/14269618  

     

    i tilfelle noen vil se den

×
×
  • Opprett ny...