Gå til innhold

Jonnar

Medlemmer
  • Innlegg

    1 528
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonnar

  1. Nah- tingretten oppbevarer noen testament vet jeg, men ellers kan jo testamentet (altså dokumentet) befinne seg hvor som helst. Må jo ha vitner til å underskrive, så dersom det finnes et, er det i det minste noen som vet det.

     

    Ellers er det vel slik at dersom ikke det finnes noe slikt testament, og stefaren ikke er gift med mora til kompisen din- så går alt til foreldrene til avdødes "stammer" elns- og da til søsknene..

  2. Nå er det slik at lærere har et utrolig sterkt oppsigelsesvern i norge. Noen ganger er det for det gode- der det blir rettet usaklig kritikk mot lærere, men som regel hindrer det inkompetente lærere i å bli fjernet fra sine stillinger.

     

    Vi hadde en lærer i første på videregående, som egenhendig plukket ut meg og en annen, tok oss ut på gangen og sa til oss at det var vi som var skyld i at ingen fulgte undervisningen hennes. (hun var litt den type lærer som skissert ovenfor- og klarte aldri formidle noe, og satt opp strenge regler om hvordan vi skulle sitte, drikke og spise.) Det som skjedde var at jeg brøt sammen når jeg kom hjem- og det endte opp at min mor, far, rektor og læreren satt seg sammen i et møte for å diskutere situasjonen.

     

    I tillegg til dette sendte klassen inn konstante klager (noe som også var blitt gjort i årene før oss), og kom i samtale med rektor. Likevel ble hun ikke fjernet fra undervisningen- men klassen fikk i det minste formidlet sitt synspunkt, samt at rektor var på vår side. Det hjalp. mye.

     

    Så kan ikke si noe annet enn å prøve å få klassen samlet om en klage- purr, og gå i konstant dialog med ledelsen. Av og til funker det.

     

    -Damen til Jonnar :).

  3. MTU ordner opp. De er greie sånn. Synd for alle som har bestilt at det ikke har fungert som det skal, men det er likevel en veldig flott gest å gjøre. De kunne vært kjipe og sagt at "Sånn er det bare" og mistet en hel haug med kunder på det, men gjorde det heller på en måte som i det minste jeg respekterer.

     

    Har selv ikke bestilt fra MTU enda, ettersom jeg ville se hvordan det fungerte først. Så snart alt fungerer som det skal sender jeg inn bestillingen på MTU Fri. =D

  4. Jeg synes det virker som om hun prøvde å fortelle deg (gjennom handlinger) hvordan det føles å bli behandlet slik som du behandlet henne. Og det har tydeligvis funket greit, fordi du er jo åpenbart berørt av dette. Synes du bør ringe henne, unnskylde deg og sagt du var i dårlig humør den gangen, og at du ikke mente det .

     

    Fortsetter hun slik etter dette likevel er du "the bigger person" og gav det hvertfall et forsøk. Så har du lært deg at du ikke behandler mennesker som dritt bare fordi du har en dårlig dag...

  5. Det jeg skulle til å si før jeg så det siste innlegget ditt var at dette virker i all hovedsak mer psykisk en fysisk. Du sier du synes jenter meg synlig ribbein og hoftebein er idealkroppen, og det er for så vidt greit det- men kombinert med en spiseforstyrrelse som ligger og lurer (for sånt blir man vela ldri kvitt), kan dette rase utfor veldig raskt.

     

    Jeg tror på kjæresten din når han sier han liker deg slik du er- og hvis du plutselig går ned mye i vekt- tror jeg nok han blir mer bekymret enn *avtent* på deg, tatt din historie i betraktning.

     

    Hvis du likevel skulle bestemme deg for å gå såpass mye ned i vekt ville jeg kontaktet en lege/kostholdsveileder og fortalt om planene dine. SLik kan de sette opp en diett slik at du får de nødvendige næringsstoffer.

  6. Very nice. Gleder meg til å se utviklingen videre her...

     

    – For det første så er det interessant at Lerheim kan uttale seg om vennekonsepter, som han tross alt ikke har erfaring med.

    Tja. MTU Combitel har jo hatt abonnementet Family & Friends i lang tid. Gratis å ringe internt for alle MTU Combitel kunder (må betale oppstartsavgift), så erfaring innenfor området har han - dog som eget abonnement og ikke en tilleggstjeneste.

  7. Nei, har ikke testet enda i sentrum, jeg har testet i området Nesttun og Sandsli uten å få opp noe.

    Mulig det ikke er skrudd skikkelig på enda da. De første porteringene trer jo ikke i kraft før om to uker...

     

    Snakket med en av mine tidligere kolleger på kundeservice nå, og såvidt ham bekjent skal dekningen være komplett i Bergen.

  8. Rett og slett genialt :D . Tror jeg ber modern om dette fri abbonentet siden jeg skal ha abbonoment nå. Noen som vet om det er god dekning i Tromsø og om det vil komme EDGE hit? Hadde vært så jævlig bra om jeg kunne ha surfet gratis hvor som helst :) .

    MTU har i dag 100 basestasjoner i drift og full dekning i Oslo, Bergen, Drammen og Stavanger. Men billig er det likevel.

  9. Gratis surfing innen eget nett. Hva betyr det? Surfe gratis på norske nettsteder?

    Surfe gratis der MTU har egne sendere. Altså at du ikke roamer i Telenor sitt nett.

     

    Det står at Wap ikke fungerer før april. Gjelder det EDGE også?

     

    Når det gjelder dekning så er det såvidt jeg har skjønt det samme som Teletopia hadde?

    Ja, og ja. MTU kjøpte opp Teletopia.

     

     

    Det ser ikke ut til at sidene for Utenlandspriser og Spesialnummer fungerer helt som de skal for øyeblikket...

  10. Hvor i all verden blir det av fastpris-abonnementene hvor man kan ringe så mye man vil OG sende så mye sms/mms man vil, uten å betale mer enn det abonnementet koster?

    Det skal sies at de vurderte det (jobbet i MTU tidligere), men pga spam-fare valgte de å sette en grense på 200. (Om noen skulle sende ut 200.000 sms til kunder rundtomkring annenhver uke ville det vært litt kjedelig for MTU).

     

    Var ikkje Nutel først med fastpris? Dei er konkurs no, men MTU er vel likevel ikkje først. Først etter at Nutel gjekk konkurs, kanskje. :)

     

    MTU Fri er interessant, er det sannsynleg at det vil gå med MTU som det gjorde med Nutel?

    At det vil gå med MTU som det gjorde med Nutel tviler jeg på. De gikk med et durabelig underskudd i fjor (derav "jobbet i MTU tidligere"), men de eier jo kjeder som Telebutikken og Klart Svar, i tillegg til Preuss Foto og en kjede eller to i Sverige - så de har litt å falle tilbake på. MTU er på ingen måte en ny aktør innen mobilverdenen og har allerede en ganske stor kundebase.

  11. Nå er det vel såpass lenge siden hun ble voldtatt at det vil være vanskelig å bevise påstanden. Tror kanskje hun bør tenke igjennom om det faktisk er verdt å anmelde, og gå igjennom en sånn tung og vanskelig prosess - når bevisene er sånn som de er.

     

    Jeg er av prinsipp veldig for å anmelde slike ting, men det bør likevel veies opp mot den psykiske påkjenningen.

     

    Ellers ville jeg snakket med et voldtektsmotta eller et krisesenter for kvinner. De har som regel god peiling. Og selv om hun ikke vil snakke med dem, kan jo trådstarter ta kontakt for å høre hvordan han best kan takle situasjonen.

×
×
  • Opprett ny...