Gå til innhold

Erik94

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erik94

  1. Har en Volvo V50 1.8 bensin 07 mod.

    Skifta dynamo sjøl for ett halvt års tid siden og har i etterkant fått problemer når bilen skal startes samt når jeg kjører mot feks ett kryss. Bilen går normalt, men ved start og ved clutching detter turtallet fra normalt og ned på 400-500 omdr, høres nesten ut som bilen kvæles. Den harker seg da opp på normalt turtall men kan gå å «vandre» mellom normalt og 400-500 omdr.

    Har og merka at bilen kan være litt vanskelig å starte iblant, trenger å «kinne» litt. Har også dukket opp i displayet en feilmelding som sier «for høy spenning, stopp snarest».

     

    Noen tanker eller samme opplevelser av hva det kan være?

  2. Hei!

     

    Har en MSI GP70 Leopard 2PE. Har hatt laptopen i 1 1/5 år men nå for 1 måneds tid siden kutta plutselig tilkoblinga til trådløse nettverket å funke. Ringte på Elkjøp der pcen er kjøpt med 2 års garanti fra MSI. Har både prøvd og søke opp driveren på nytt samt å laste ned nyeste oppdatering.

    Jeg spurte kameraten på Elkjøp om dette var noe de dekket på garantien, noe han ikke kunne svare helt på fordi det var forskjell på bytte av driver og nettverkskort utfra hva som evt. er ødelagt.

     

    Noen som har vært borti samme problem og kan svare på om dette dekkes på garanti. Er lite interessert i å betale for nytt kort eller driver når pcen knapt er brukt.

×
×
  • Opprett ny...