Gå til innhold

Sunnekjeks

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sunnekjeks

  1.  

    Nå ble jeg plutselig usikker selv... 

    Nevnte noen av dere utfordringene som kommer i møtet ved grupper, roller og slikt?

    En veldig stor oppgave! Jeg er usikker på om jeg har svart riktig. Tok først for meg sosialiseringsprosessen i korte trekk, litt om primær-, sekundær sosialisering og sosialiseringsagenter, viktigheten av sosialkompetanse og litt sånn generelt.. Og av utfordringer ungdom møter skrev jeg om rollekonflikter og ting knyttet til grupper og generelt relasjon til andre. Kognitiv dissonans, litt rundt endring av holdninger og diverse. Behovsteori, speilingsteori og litt om utviklingspsykologi og sånn.

     

    Jeg tok for meg akkruat det du og tok for deg! I nesten samme rekkefølge :) Noe må vi ha gjort rett. Skal litt mye til for å stryke tror jeg. Dette klarer vi!

  2. Jeg dro inn hvertfall både sosiale og personlige utfrodringer for de med innvandrerbakgrunn.

     

    Men ble litt usikker på: " Sosialiseringsprosessen må ses i et psykologisk perspektiv". Vet ikke helt hva det vil si, men jeg dro inn relevante teorier for diverse utfordringer av denne prosessen og da også hvilke konsekvenser dette gir

  3. Sosialiseringsprosessen kan knyttes opp mot Grupper, Roller, Ledelse, Konflikter og Kommunikasjon 

    I samsvar med alle disse temaene er det mulig å forklare hvordan vår psykiske helse påvirkes i negativ og positiv forstand utfra den sosialiseringsprosessen man er tillært. Hva mener dere? 

     

    Er bare psykisk helse som faller innpå meg som kan ha en oppgave i seg med sosialiseringsprosess

  4.  

    Ofte har det vært to gitte oppgaver ved pyskologi eksamen, vet dere om den første oppgaven alltid fremviser til en kortsvarsoppgave, så er oppgave to et mer lengre svar?

    Eller klaffer man bare begge oppgavene sammen og dermed skriver en hel fagartikkel ved dette?

    Man skal skrive ca like mye på hver oppgave, ingen av de er kortsvar. 

     

    Det vil si at begge oppgavene skal inneholde overskrift, innledning, hoveddel og avslutning? Det blir på en måte to artikler

×
×
  • Opprett ny...