Gå til innhold

Maasame

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maasame

  1.  

    Jeg kom også opp. 

     

    Noe læreren min utpekte er at du ikke skal lage programmer for en eksisterende nettside. 

     

    "En regionsavis ønsker å etablere en reiseklubb for abonnentene sine som har språk- og kulturopplevelser som tema. De ønsker derfor å utvikle interaktive applikasjoner til nettsiden sin for å skape oppmerksomhet rundt og markedsføre reiseklubben."

     

    Det er noe å ha i bakhodet når man tenker på hvordan oppgaver vi kan få i morgen. 

     

    Men spørsmålet mitt da er hvilket hint er egentlig dette? Tenker på "skape oppmerksomhet rundt og markedsføre reiseklubben."

     

    "skape oppmerksomhet rundt og markedsføre reiseklubben" ---> sikkert reklamere eller si noe positivt om reisen, dette kommer sikkert i animasjonsdelen. f.eks. lage bildeshow/slideshare - med lyd og tekst, fordi det står i arket at vi må ha en program som kan åpne rtf-filer som kan åpnes i word og pp. Jeg synes animasjonen er lettest. "organiseringen av språk og kulturreiser", "utvikle forskjellige tester" og lage "multimedieprodukter"--disse som er vanskelige og kommer til å bli litt krevende.

  2. Hei! Jeg har kommet opp i informasjonsteknologi 2 til eksamen. Vi har nettopp fått utdelt forbredelseshefte med tema "Språk- og kulturreiser". Noen her som er i samme situasjon som meg? Hvilke oppgaver tror dere kommer? Eksamensdagen er så snart som i morgen, men jeg tenkte å lage denne tråden for at folk skal ha muligheten til å dele tanker og idéer om eksamen.

     

    Dette står i forberedelsesheftet:

     

    //

    En regionsavis ønsker å etablere en reiseklubb for abonnentene sine som har språk- og kulturopplevelser som tema. De ønsker derfor å utvikle interaktive applikasjoner til nettsiden sin for å skape oppmerksomhet rundt og markedsføre reiseklubben. 

     

    På eksamen kan du blant annet bli bedt om å utvikle applikasjoner som skal brukes i organiseringen av språk- og kulturreiser, utvikle forskjellige tester og lage multimedieprodukter for reiseklubben. Disse skal enkelt kunne tilpasses nettsidene til avisen. 

     

    Under eksamen vil du få utdelt bilder, tekst, lyd og videomateriale som skal brukes i utviklingen av applikasjonene. Bildene er lagt ved i jpg-format, lyd i mp3-format, video i mp3-format og tekstdokumenter i rtf-format. Du må selv sørge for å ha programvare som kan konvertere filene til format du kan bruke i dine løsninger og din programvare. Filene er pakket og lagt ved i en zip-fil. 

     

    Du må ha ørepropper/høretelefoner til eksamen. 

    //

     

    Takk for svar! 

    haha kom opp også. fikk gode tips fra læreren. Det lureste er å finne oppgaver man har gjort tidligere som kommer til å likne eksamen. f.eks bestille reiser. normalt er eksamen 4 oppgaver. Tror den første oppgaven blir å lage "Animasjon" (interaktive applikasjoner), da kan det være lurt å ha klar tidligere animasjonsoppgaver man har gjort, 2 av oppgavene tror jeg kommer til å være "main" oppgaver, som er store, f.eks lage reiseplan, array, if-tester - her må man vise mye programmering og 1 av oppgavene kommer kanskje til å være dokumentasjon/plannlegging.

    du kan søke på nettet netsider som handler om språk og kulturresier og se om bestilling (hvordan de har lagt) osv. bare ha fokus på temaet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...