Gå til innhold

LittKulOgLittAnonym

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LittKulOgLittAnonym

  1. Hei,

    Har holdt på med landeveissykling/racersykling en god stund nå, og jeg elsker det. Har lest mange sykkel blogger, forum og diverse magasiner som sier/mener at alle syklister bør barbere bena. Jeg har vurdert dette lenge, og har lyst til å komme frem til en beslutning.. Jeg har kommet frem til at barbering av legger vil gi meg disse fordelene, men er det verdt det?

    - Psykologisk fordel, luften vil tydeligvis føles bedre på bena, og motivere meg til å gi på enda mer (Det var slik jeg forstod det).

    - Ifølge vindtunneltester vil jeg spare opp til 50 sekunder på en 40km lang strekning på grunn av aerodynamikk (Høres veldig mye ut for litt hår)

    - Musklene vil se større ut.

    - Lettere å rengjøre sår.

    - "Menneskehud + menneskehår + asfalt + høy fart = brannsår bestående av svidd hår som kan føre til infeksjon/betennelse".

     

    Selv om noe av dette kan virke lite troverdig, er jeg mest for å barbere bena.. MEN: Jeg er en gutt på 15/16 år (som vil satse fullt på sykling) og med tanke på at det vil se temmelig teit ut når jeg ikke sitter på sykkelen, og de fleste på min alder oppfører seg som en saueflokk, hvor de som skiller seg litt ut vil bli ganske mye snakket om, tviler jeg på at det vil bli ignorert, men heller bli et veldig diskutert tema på skolen :))

     

    Noen tanker rundt dette? Er det virkelig verdt det, eller burde jeg drite i det og la være?

×
×
  • Opprett ny...