Gå til innhold

lillemy95

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lillemy95

  1. Jeg skal endre sivilstatusen min på facebook, men vil ikke at det skal havne på feeden slik at folk ser det. Blir så mye oppmerksomhet rundt det og jeg ønsker ikke det. Det skjer hver gang jeg endrer eller legger til en livshendelse. 

     

    Jeg har endret statusen min og gjort det privat (trykket på "kun meg"), men jeg vil at folk skal kunne se at jeg er i et forhold dersom de sjekker profilen min.

     

    Kunne jo bare skjult innlegget, men tenker at folk kanskje fortsatt vil se det helt til de oppdaterer feeden? Vet ikke...

     

    Hvis jeg nå endrer fra kun meg til venner, vil det likevel poppe opp på feeden da? Ikke at det er så nøye. Men greit å vite om det går an.

  2. Den her var dagens lille :lol:

     

    Gikk gjennom problemløsingssaken/ kontakt og fikk opp at jeg måtte logge inn...., men det står at man kan logge inn med FB-kontoen sin.

    :laugh: Haha! Gjør det? Da skal jeg prøve det.

     

    Gjorde det nå. Det sto ikke noe om jeg blir å få svar på mail eller mobil. De har skrevet opp et nummer som man kan ringe, så tror jeg gjør det. For et styr!  :blink: Alt jeg skulle var å komme meg inn på Origin så jeg kunne ta et screenshot i et spill... 

  3. Kommer meg ikke inn på Origin lenger fordi jeg trenger en sikkerhetskode over mobil som aldri kommer. Det er riktig nummer og jeg har sendt koden opp til flere ganger og nå har jeg ventet to dager uten kode. 

     

    På innloggingen til Origin står det noa ala "Problemer med å få sikkerhetskoden?", så jeg trykket på den, men for å fikse dette problemet igjen må jeg logge meg inn. Men da må jeg jo ha sikkerhetskoden igjen!  :hmm:

     

    Har prøvd å kontakte Origin, men må logge meg inn for å sende spørsmålet. Har prøvd å sende de melding på Facebook, men der sa de at jeg måtte ta kontakt med de over nettsiden. Så jeg er helt stuck. 

     

    Noen tips?

  4. Lyden som er over Bluetooth er sjelden optimal, men fungerer greit for folk flest.

     

    Den beste lyden til prisen får du garantert av disse:

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=214635

    Les gjerne review på siden så har du litt social proofing. Har disse selv og de matcher lyden i hodetelefoner til rundt 2.500 kr.

     

    Mer behagelig også siden de ikke ligger på selve øret (Pioneeren er så små at de ligger på øret). Du trenger en DAC/AMP også som ligger mellom USB på datamaskinen og hodetelefonen.

     

    Kobler du på denne blir det veldig bra:

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=2657436

     

    Er du desperat nok til å få noe skikkelig bra for pengene er det verdt det lille prishoppet. Spar det heller inn på junkfood eller noe annet verdiløst. Dette er noe du kan ha glede av i lang tid spør du meg.

    Jeg så noen reviews og den høres bra ut ja! :) Finnes det en måte å koble hodetelefonene med USB til PC? Jeg må koble til via USB pga at de andre inngangene ikke fungerer.

  5. Jeg må bruke Bluetooth eller USB siden PC-en har en skade. Akkurat nå bruker jeg billige USB hodetelefoner og har lyst på noe som er mer behagelig på og har grei lyd så jeg kan spille, se film og høre musikk.

     

    Vet dere om disse jeg har linket under her er greie hodetelefoner? Hvis ikke, har dere noe å anbefale? Jeg kan ikke gå noe særlig over 600-700 kroner akkurat nå og er desperat etter noe brukbart!

     

    https://www.komplett.no/product/858886/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/pioneer-se-mj561bt-t-hodetelefon#

  6. Huawei har jo samarbeidet med Leica med sin nyeste modell, så kameraet på den bør være bra.

    Er selv veldig fornøyd med LG G5. Kameraet er helt suverent.

    S7 skal riktignok være bedre på å ta bilder i mørkere omgivelser, men fargegjengivelsen på G5, har toppet de fleste tester jeg har lest, i alle fall. Og som det allerede har blitt nevnt, så er også vidvinkelkameraet en meget velkommen nyhet jeg allerede har fått bruk for ved flere anledninger.

     

    Og en liten digresjon: At G5 skal være så mye dårligere enn S7 på "en del annet", som en før meg her sier, har jeg ikke særlig stor tro på. Har fremdeles ikke funnet noen nevneverdige feil eller mangler ved den. Erfaringsmessig, ligger LG også en del skritt foran Samsung når det gjelder programvareoppdateringer.

     

    Uansett, så skal det godt gjøres å finne en ny smarttelefon med dårlig kamera, så det er nok like greit å teste noen forskjellige på Elkjøp e.l, og se hvilken som passer best for deg.

    Ja, og når det kommer til kamera tror jeg det kommer an på personlige preferanser, på hva som er bra eller ikke. Jeg personlig synes samsung-telefoner har litt for mye farge og for høy kontrast, men bildene jeg har sett fra S7 ser utrolig bra ut da! Har også sett på G5 sine bilder. Det ser fantastisk ut! Den har høy skarphet og det liker jeg. :) Men mobilen bør jo være bra som helhet også, så klart. Og der har jeg hørt litt splittede meninger om begge telefoner. Så jeg får sjekke ut selv! 

  7. Tusen takk for masse gode svar! 

     

    Det er et vanskelig valg. Hører mye bra om både G5 og S7, så kanskje jeg titter innom en elektrobutikk for å teste dem litt og se hva som faller i smak.  :wee:

     

    Om du kan klare deg uten snapchat gå for Lumia 950 eller 950XL. Fabelaktige bilder og video, HDR og mange manuelle innstillinger - om du har peiling på foto er dette telefonen! Carl Zeiss objektiv og et lettdrevet OS som er blitt veldog bra.

    Hmm! Den må jeg søke opp! Ja har litt peiling på foto; har fotografert i 7-8 år nå, og pga at jeg ikke får kjøpt nytt speilreflekskamera før til neste år vil jeg ha en god kameramobil. Uansett, ja jeg klarer meg helt fint uten snapchat hehe. :) Skal søke opp alle disse mobilene og se litt på anmeldelser.

     

    Er skikkelig klar for ny mobil nå altså... Har iPhone 5c for øyeblikket. Jeg er glad i iPhone, men er på tide med noe nytt tenker jeg. 

  8. Hadde gått for galaxy s7/s7 edge hvis jeg var deg. Et av de beste kameraene og hele telefonen er ellers veldig bra. Lg g5 har også veldig bra kamera men den er dårligere på en del annet.

     

    Vi vet enda ikke hvordan iPhone 7 kameraet blir, men blir nok ikke like bra som s7 sitt (Selv om jeg ikke liker å innrømme det)

    Men kjør på med en S7, uten tvil den råeste mobilen ute på markedet akkurat nå, både med tanke på alt av innmat og samtidig kameraet :)

     

    Okei! :) Ser ut som S7 vinner!

     

    Jeg er glad i iPhone, men med tanke på kamera så er jo s7 bedre enn de nyeste iPhonene. Har iPhone nå og har egentlig ikke lyst til å bytte, men de er veldig dyre og så har jeg hørt mye bra om s7. Samboer har den og han er kjempe fornøyd... Er litt usikker enda, men har jo tid til å tenke gjennom det.

     

    Noen som vet fordelene og ulempene med galaxy s7 og s7 edge? Har prøvd å lese litt anmeldelser, men det er ikke alt jeg forstår, haha...  :laugh: 

    Kan huske jeg syntes egden var litt rar å holde eneste.

  9. Hei!  :wee:

     

    Jeg er usikker på hvilken mobil jeg skal gå for til høsten/vinteren. Er glad i å ta bilder & filme, så vil gjerne ha en mobil som tar gode, skarpe og lyse bilder. Og som er bra ellers også, så klart. Men jeg bruker mobilen min aller mest til fotografering og filming.

     

    Har tenkt både på LG G5 og Samsung s7. Hva tenker dere? (Kommer det kanskje noe nytt til høsten som skal ha bra kamera?) 

×
×
  • Opprett ny...