Gå til innhold

Veabu

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Veabu

  1. Rykket kommet når jeg kjører. Første rykk kommer i øyeblikket da alle varsellampene kommer på. Så rykker bilen omtrent hvert tiende minutt i fart. Det varierer om bilen går i sikkerhetsmodus eller ikke. Problemet varer som regel fra 1 til 5 dager uavhengig av hvor mange ganger tenningen slås av og på. Rykkker så hele bilen hopper hver gang jeg setter den i revers når feilen er til stede. Når det endelig går over så slokker alle varsellampene igjen untatt airbag. Så går det alt fra 1 time til noen uker før det kommer tilbake.

  2. Har en Passat 1.9TDI 131HK 2004 som ikke lar seg reparere da bilverkstedene ikke vet hva som er feil. Håper noen her har vert borti lignende.

    Bilen får et kraftig rykk. Og i samme øyeblikk kommer ALLE varsellampene på og turtellerviseren faller til null. Bilen går også i sikkerhets modus da den blir veldig svak. Når problemet er til stede så rykker den kraftig hver gang jeg setter den i revers. Etter noen dager forsvinner problemet igjen og kan være borte i flere uker. Verkstedet har selvfølgelig tatt diagnose. Den har da omtrent alle feilkoder som det er mulig å ha.

×
×
  • Opprett ny...