Gå til innhold

avocado123

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av avocado123

  1. Hei! Jeg er så veldig usikker på hva jeg vil studere. Jeg begynte rett på studier etter videregående, og jeg valgte da informatikk-utdanning med retning design/brukerorientert design, og trodde at dette kunne være noe for meg, siden jeg liker å være kreativ + gode og sikre jobbmuligheter etc. Men etter to år så har det gått dårlig, for veldig mange av fagene er for krevende for meg og/eller jeg ikke finner interessante.

     

    Jeg har nå et slags friår/frisemester hvor jeg ikke tar studielån, jobber og tar ett emne ved siden av for å få 10 stp til. Jeg vil altså søke meg inn på et nytt studie til høsten, og bruker dette friåret på rådgiving og å finne ut av hva det er jeg vil gjøre. Jeg har noen studier i tankene, blant annet produktdesign, landskapsarkitekt og art direction, men vil høre om flere muligheter før jeg bestemmer meg.

     

    Jeg elsker å være kreativ, liker å tegne (ikke så veldig flink da), og føler jeg har mange gode ideer. Alt jeg vet er at jeg vil ha en varierende jobb, har hatt sommerjobber og deltidsjobber som har vært veldig monotone, og jeg kjeder meg veldig fort. Setter pris på all info!!

  2. Du kan finne oversikt over alle studieretningene til de skolene på nettsidene deres.

    Det er jeg klar over. Mente om det kanskje finnes noen som jeg kan ha et fysisk møte med, hvor jeg kan fortelle litt om meg selv og hva jeg liker å gjøre, deretter få tips om studier som kan passe til meg.

     

     

    Er i akkurat samme båt. Snakket med en rådgiver på UiO, hjalp litt selv med min elendige selvinnsikt, men er jo deg selv som vet best hva du vil gjøre med livet ditt til slutt da. Eller så finner du jo en oversikt over alt av studier på samordna opptak.

     

    Er for sent å søke nytt studie til høsten nå, så blir enkeltemner på meg iallefall.

    Snakket du med en rådgiver tilknyttet et spesifikt fakultet eller bare en "generell" rådgiver for studenter på UiO? Har nemlig prøvd å få tak i en sånn en. Vet ikke om en nørd rådgiver på institutt for informatikk kan hjelpe meg og f.eks. konkludere med at "jepp du burde bli kunstner".

  3. Hallo! Jeg har nettopp grini meg ihjææl fordi jeg ikke vil studere det jeg studerer lenger. Jeg er usikker på hva jeg vil, men jeg er jo en jævla kreativ person da. Finnes det en eller annen rådgiver eller hva man kaller det som jeg kan snakke med som kan hjelpe meg på riktig vei? En som har oversikt over de fleste studieretningene og sånn? Ikke bare på ett studiested, men både på UiO, Westerdals, Høgskolen osv?? Må finne mæsjæl og hva jeg vil osv

  4. Hei og velkommen til meg.

     

    Jeg studerer i Oslo, bor alene og lager maten min sjæl.

     

    Jeg er glad i musikk, klær, henge med venner, klemme på venner, spille litt spill når jeg gidder, og drikke litt øl i helgene. Jeg eier fire planter, seks par solbriller og ønsker meg en fisk. Brukernavnet mitt er avocado fordi jeg er veganer. Neida, jeg er ikke det. Digger smøreost med skinke.

     

    Jeg har masse selvinnsikt og masse selvironi. I følge start.no er jeg "Miss Sunshine" i vennegjengen, Bestefar B i Andeby og Juni Anker-Hansen i Hotel Cæsar.

     

    Hvordan er dere? Er dere snille? Sympatiske? Sikkert det. Hvor gamle er dere? Hva gjør dere? Både nå og ellers.

  5. Enig med de over. Selv om det er vanskelig, er det best å gå med hodet hevet og late som at du mener det. Hvis noen minner deg på hendelser, bare le det bort. Andre blir påvirket av at man viser at man ikke bryr seg, og da går det fort over.

    • Liker 3
  6.  

     

    Fysiske tegn på interesse:

     

    * Jenta gir deg et spesielt blikk, og holder det gjerne lenge, samt at hun ser «interessert» på deg. Dessuten ser hun ofte på deg ofte.

    * Hun begynner å fikle og leke med håret sitt.

    * Biter/slikker i leppene sine.

    * Strutter ekstra, og viser frem sensuelle kroppsdeler, slikt som et nakent ben.

    * Hun lener seg fremover

    * Hun tar mer på deg

    * Hun holder rundt deg, og prøver å sette seg på fanget ditt

    * Hun er ofte nær deg

     

     

    Dette hadde jeg aldri turt. :p

     

    Jeg hadde heller ikke turt alt, synes mye høres kleint ut egentlig.

    • Liker 1
  7. Det her har jeg lurt litt på selv faktisk.

    Eksen min var jeg sammen med i to år uten at jeg utviklet sterke følelser for han. Jeg var usikker da jeg gikk inn i forholdet, trodde at forelskelsen skulle dukke opp etterhvert, men gjorde aldri det. Veldig rart, jeg ble veldig glad i han og kjente meg til og med sjalu i noen perioder.

     

    Jeg vet ikke om du burde gå for det eller ikke, men jeg vet med meg selv at jeg ikke vil gå inn i noe sånt igjen - eller ihvertfall ikke i nærmeste fremtid. Man vet jo aldri hvordan man kommer til å se på det etterhvert. Jeg vil gjerne være i et forhold hvor jeg er dritforelska i personen, og jeg har fortsatt det til gode. Jeg vet, etter å ha diskutert dette selv med folk, at enkelte mener at forelskelse ikke er førstepri, men at det viktigste er at man slår seg til ro med en person man bryr seg om og som man vet er bra for seg.

     

    Men du burde ihvertfall ikke gå inn i et forhold med henne hvis det eneste grunnlaget ditt er at du vil unngå å såre henne.

  8. Jeg har prøvd litt selv, man blir automatisk veldig bevisst så det er ikke så vanskelig når du først er inni det. Er du usikker søker du bare opp, så man fanger opp kunnskap underveis. Anbefaler derimot å starte gradvis. Jeg begynte rett på, og etter en stund gikk jeg tilbake til melkeprodukter og kjøtt. I dag spiste jeg eggepasta med parmesan og kjøttdeig. :/

     

    Men siden vi er inne på tema lurer jeg også på noe. Hvordan får man i seg nok proteiner? Jeg fikk mystiske blåmerker på kroppen, og i følge internett kan det bety proteinmangel - noe som gir mening.

×
×
  • Opprett ny...