Gå til innhold

Sigols

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sigols

  1. Jeg liker godt stemmen til Geralt, men han spiller det litt for flatt. Han nesten hvisker uansett hvilket miljø han befinner seg i, og da kan det bli litt pussig at noen snakker med mye mer energi, mens hovedpersonen rasper lavmelt tilbake. Forøvrig mener jeg at det godt kan være en annen som spiller rollen. Charlie Hunnam for eksempel har både fysikken og det fanden i voldske som trengs til rollen. Kanskje han ser litt for ung ut?

    Tja, det passer nå til loren da. Witchere skal jo ha blitt fratatt mesteparten av følelsene sine gjennom mutasjonene, så da er det ikke så rart at de ikke er veldig entusiastiske i samtaler.

  2. Liker kongen og kongefamilien jeg. Da har vi en internasjonal representant som ikke gjør noe annet enn å vise Norge i et godt lys. Mye bedre enn mange forskjellige ledere av ulik kvalitet, kongefamilien bruker livet til å være en god representant, det er ikke bare noe på siden i 4-8 år. De er og relativt nøytrale politisk, så de er veldig familievennlige for store deler av verden. Alt i alt skjønner jeg ikke helt hvorfor folk vil ha de vekk så fort som mulig.

    • Liker 3
  3. Det pleier nå å følge med en bruksanvisning, lurt å titte på den. Det ser ut som det er en aktiv sub, så du må koble + til batteriet, enten legge opp ny ledning eller koble inn på en egnet kurs. Uansett så må den ha en egen egnet sikring, mest sannsynlig 10 eller 15 ampere. Så må du koble til jord, veldig viktig at det er god kontakt med karosseriet i bilen for jorden. Så må du koble til noen signalkabler til radioen, hvor mange og hvilke må du lese i bruksanvisningen. 

    Håper det hjelper.

    • Liker 1
  4. Ville nå ikke kjøpt en altfor billig laptop da. Under en 4-5 tusen så er en form for iPad like greit. Billige laptoper er så utrolig trege og uhamslige å ha med å gjøre synes nå jeg. 

    Men skal du skrive litt mer enn bare på blogg og forum så bør du kanskje ha et tastatur til den iPaden. Med den komboen kan du gjøre det meste en trenger i hverdagen og ha den med overalt. 

  5.  

    Vet nå ikke hvordan det er i Oslo, har bare vert der en gang, kunne ikke klage på luften noe mer enn vanlig. Men her i Bergen så er de verste målingene de har er på en kald søndags morgen. Lite biler og mange som fyrer i gamle ovner.

    Av ren nysgjerrighet: Kilde? :)

     

    Kan beklageligvis ikke finne noen kilde, men det sto i BT for ett eller to år siden. 

  6. Vet nå ikke hvordan det er i Oslo, har bare vert der en gang, kunne ikke klage på luften noe mer enn vanlig. Men her i Bergen så er de verste målingene de har er på en kald søndags morgen. Lite biler og mange som fyrer i gamle ovner.

    • Liker 1
  7. Vil denne tåle å bli brukt som en pc skjerm? Stå timevis med et statisk bildet uten problemer?

     

    OLED har problemer med innbrenning, mobiler som samsung sine med AMOLED skjermer beveger littegrann på bildet av og til om det er fare for innbrenning. Jeg tviler på at noe slikt er på en tv, men det kan nok brukes som en pc skjerm om du har en skjermsparer som aktiveres etter en liten stund. Eller er forsiktig med å ikke ha noen stillbilder for lenge på skjermen. Men timesvis med et statisk bilde så har du nok brent inn det bildet.

  8. https://www.komplett.no/product/783615/datautstyr/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-intel-core-i5-6600k#

    alt du trenger da 6700k er utsolgt. Om noe så kan du kjøpe en av de vannkjølerene som også er på tilbud, som https://www.komplett.no/product/769223/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-vannkjoeling/corsair-hydro-series-h60-cpu-kjoeler#.

    For kabinett så er https://www.komplett.no/product/824761/datautstyr/kabinetterbarebone/midi-tower/nzxt-s340-midi-tower-sort# et godt valg for ikke altfor mye peng.

     

    Edit: Så nå at komplett fikk inn flere 6700k nå, som om du er villig til å gå litt over prisen så har du en CPU som holder seg veldig fint i mange år. Men bare som det er sagt, det er absolutt ikke nødvendig, 6700k har hyperthreading, noe som er greit hvis du gjør tunge ting som krever litt mer hvor dobbelt antall tråder er greit å ha. Men en 6600k holder veldig fint følge med storebror, spesielt om du overclocker litt.

    https://www.komplett.no/product/783616/datautstyr/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-intel-core-i7-6700k#

  9.  

    Vurderer å kjøpe ny skjerm og grafikkort i dag, men lurer på om det er verdt det? Er litt usikker når jeg skal potensielt blåse av 16k. Tenker Asus PG348q og en GTX 1080 til å kjøre den. Jeg har råd, bor hjemme, studerer og jobber i feriene som tømrer (174kr/t) så jeg kommer til å ha råd med komplett sin betalingsutsettelse. Men lurer på om det egentlig er verdt det, spiller jo noen timer for dagen på en gammel 1080 skjerm til under tusenlappen. 

    Er det noe skjult med betalingsutsettelsen? Har lest litt og det ser greit ut, og hvis noen har noe av det jeg tenker å kjøpe så hadde det vært greit å vite om du er fornøyd med kjøpet.

    Er vel bare du som kan svare på om det er verdt det.

     

    Som regel så syntes jeg ikke man skal kjøpe noe hvis man ikke har råd der og da, men det der for være opp til deg :) Jeg har akkurat samme skjerm og 1080 STRIX, er veldig fornøyd, men som sagt. Er veldig vanskelig å svare på spørsmål om noe er verdt noe/om du trenger det. Det vet du bare selv.

     

    Takker for svar. Er selv litt skeptisk til å kjøpe med penger man ikke har, men kjenner litt på det tidspresset med svartfredag og hvor mye jeg kan spare. Argumenterer med meg selv at da slipper jeg å oppgradere på noen år, har sagt det samme angående lyd og er nok derfor jeg har hjemmekinoanlegg på et altfor lite rom  :)

  10. Prossesor er greit å oppgradere men ikke helt nødvendig med mindre du gjør noe tyngre saker som krever flere kjerner. En 970 holder seg greit, om du vil så kan du jo kjøre på med en 1070, da får du flest ekstra frames for pengene, botlenecks er ikke så stort problem som enkelte skal ha det til. (Bare se en graf på hvor mange ekstra fps man får med intel cpuer opp gjennom tidene, ikke mange % ekstra siden duo tidene) Om du vil ha noe litt mer allround kan du jo kjøpe en oppgraderingspakke fra komplett med en i5, plus en 1060, det vil gi litt bedre ytelse i spill (1060 er litt bedre enn 970) og så sikrer du deg litt for fremtiden med den nye cpuen.

  11. Vurderer å kjøpe ny skjerm og grafikkort i dag, men lurer på om det er verdt det? Er litt usikker når jeg skal potensielt blåse av 16k. Tenker Asus PG348q og en GTX 1080 til å kjøre den. Jeg har råd, bor hjemme, studerer og jobber i feriene som tømrer (174kr/t) så jeg kommer til å ha råd med komplett sin betalingsutsettelse. Men lurer på om det egentlig er verdt det, spiller jo noen timer for dagen på en gammel 1080 skjerm til under tusenlappen. 
    Er det noe skjult med betalingsutsettelsen? Har lest litt og det ser greit ut, og hvis noen har noe av det jeg tenker å kjøpe så hadde det vært greit å vite om du er fornøyd med kjøpet.

  12. Du trenger egentlig ikke å kunne noe for å analysere dikt, bare fake det. Hvis det står noe om en fugl så si at det handler om frihet og hvordan kapitalisme er en fotlenke for mennesket, eller noe helt annet far out du finner på. Jo mindre mening det gir, jo bedre analyse er det.

    Seriøst nå, det står nok en oppskrift i norskboken, ellers er google din venn. Hvis du absolutt ikke finner noe kan jeg kanskje grave fram noen gamle notater. Men i hovedsak må du se på form, rytme, rim og andre språklige virkemidler for å finne budskapet bak diktet, hvorfor dikteren skrev det, hva h*n vil ha frem.

  13. Shure har god lyd og er generelt ett godt kjøp, men de har litt spesiell passform. Om mulig så bør du prøve de først, kjenne om de passer deg, alle ører er forskjellig. Ellers så har jeg hatt gode erfaringer med Supra Nitro, 900kr og er på lager i de fleste elkjøp butikker. Litt mer klassisk passform og god lyd til prisen (Best i test i Lyd Og Bilde)

×
×
  • Opprett ny...