Gå til innhold

SennMoto

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SennMoto

  1. Veldig merkelig at dere ikke har med noen fra den produsenten som virkelig kan headset og som har dette som sitt produktområde, Sennheiser.

    PXC 550 gav dere 8,5 i en test for ikke lenge siden og skrev bl.a. : "Dog skal det sies at komforten er høy, hvor selskapet kombinerer lav vekt med god polstring, og resultatet er et hodesett som fint kan brukes på lange flyturer."

     

    De er også svært gode på telefonsamtaler som jeg ville tro er nyttig for alle brukere.

    • Liker 1
  2. Fikk dere noe inntrykk av hvordan den vil fungere for oss som ser dårlig? Jeg har kjøpt en Note 8 som jeg kommer til å returnere fordi den er for dårlig å bruke for meg som er nesten blind, håper kanskje V30 kan fungere bedre for meg. På Note 8 er det for eksempel vanskelig å aktivere Talkback talesyntese for blinde. Det som er enda verre er at S-pen slutter å virke som "håndskriftstastatur" når Talkback aktiveres. Er usikker på om jeg skal ta bryet med å kjøpe og teste ut V30, eller om jeg bare skal gi opp Android og skaffe meg en iPhone.

     

    Hvorfor er ditt innlegg, av alle innlegg, med mindre skrift enn alle andre? Det var merkelig...

  3. Som telefon og musikkavspiller er dette en super telefon. Kameradelen kunne vært bedre, men alt i alt er det helt greit (mange manuelle innstillinger er mulig; det er bra).

    Minneproblemet er absolutt relevant siden det i Norge bare selges 8GB versjonen meg bekjent. Man skal være veldig nøye med hvilke app'er man laster inn. Facebook-appen må man umiddelbart avinstallere da den stjeler mye plass fra internminne og (ikke minst) bufrer mye data som også går av internminne.

    Bruk heller Chrome og Facebook pålogging der (legg FB fraChrome i startmenyen, kommer som eget ikon).

    Jeg har nærmere 40GB med musikk på minnekort og det fungerer helt utmerket. Der lagres også alle bilder og videoer.

    Den gamle "music" app'en ("Walkman") synes jeg fungerer bedre enn den nye Google Play musikk app'en.

    Batterikapasiteten er grei, men det tappes ganske fort når man bruker telefonen aktivt, spesielt når bluetooth er aktivisert.

×
×
  • Opprett ny...