Gå til innhold

Oddbjørn Melberg

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oddbjørn Melberg

  1. TU er omdannet til et åropagandaorgan for folk uten kunnskap. Redaktøren bør nå skiftes ut. Folk med teknisk kunnspap og utdanning er ikke tjent med denne feilslåtte klimapropagandaen. Det er på et særlig lavt nivå det som skrives i TU. Rydd opp i bladet snarest dersom folk vil fortsette å motta bladet. Tormod Haugstad er ikke rett person som redaktør.

    • Liker 2
  2. Dette forteller svært mye om stortingspolitikere. De enorme gavene fra Norge til diktatur og organisasjoner omkring i verden er enda mye verre enn denne byggesaken. Parisavtalen er et godt eksempel på liten innsikt hos politikerne. USA må redusere sine CO2-utslipp med det samme mens den største luftforurenseren, Kina, kan øke sine utslipp frem til 2030. I tillegg skal det årlig overføres over 100 milliarder dollar til de mest forurensende land. Ikke underlig at oljefondet tappes årlig med slike politikere uten forstand. Politikerne må begynne å se sine egne begrensninger og bruke fagfolkene til styring i større grad.

    • Liker 2
  3. Helt bak mål. I dag fikk jeg strømregningen fra Lyse AS, kommunalteiet kraftselskap. Det er uhyggelig lesning å se hva kostnadene er. Lyse AS har satset store summer på oljevirksomheten og på noe Lyse kaller smarte løsninger i hjemmene. På oljevirksomheten har de tapt milliarder på et oljeselskap som de nå er ute av. Den såkalt smarte løsningen til Lyse vil ingen ha. I tillegg må jeg betale for grønne sertifikater. Nettleien og avgiftene er nå høyere enn strømprisen. Nettleien går til subsidier av vindkraft og solseller. NÅ MÅ POLITIKERNE TA EN TENKEPAUSE OG SLUTTE Å REGULERE STRØMPRISENE UT I UFØRET. Få bort alle tulleoverføringer, de ødelegger både økonomien og miljøet. Slutt å la oss strømforbrukere måtte betale for nye strømkabler til kontinentet for at vi skal måtte betale enda høyere strømpriser.

    Solseller er ikke lønnsomt i Norge, med og uten skatter. Det er kun basert på overføringer og subsidier som andre i Norge må betale gjennom nettleien.

    • Liker 1
  4. Trist å lese så mye tøys. Forbrenningsmotoren vil ikke bli avleggs i de neste 40 årene. Den er langt sikrere og enklere drivmekanisme en de elektriske motorene som er avhengige av elektrisitet der de skal brukes. Det er bare i Norge og California el-bil-hysteriet har tatt av og de pga avgiftssystemene. Moderne rene bensinbiler er ikke forurensende slik vi ser de store gamle transportmaskinene, båter, gamle biler og gamle busser. Og så var det vedfyringen i Oslo og Bergen da.

    • Liker 1
  5. CO2 fangst er til ingen nytte. Nå må norske forskere og ingeniører ta til vett! CO2 fra menneskelige aktiviteter har ingen innvirkning på miljøet. Miljøet styres av utstråling fra solen og fra jordens naturfenomener. CO2 blir frigjort når jorden varmes opp, ikke omvendt. Hele CO2-debatten er et stort bedrag som styres av u-vitne politikere og en hel flokk mennesker som nå tjener store penger på å få disse statlige tilskuddene. CO2-debatten er nåtidens største bløff!

  6. Biodiesel og biodrivstoff er tidenes største bløff nest etter Månelandingen på Mongstad. Nå må politikerne slutte å leke butikk. Biodrivstoff gir ingen miljøeffekt. Stopp tullet med det samme. Nå viser det seg at storparten av biodrivstoffet produseres fra palmeolje. Altså, biodrivstoffproduksjonen fører til nedbygging av regnskogen. Samtidig gi den naive staten Norge milliarder av kroner til bevaring av regnskogen. Hvor naive kan de norske politikerne bli?

    • Liker 2
  7. Det er helt utrolig at Statskraft som er 100% statseiet av Norge bruker inntekter tjent i Norge fra strømkjøpere i Norge til investeringer i andre land. Telenor gjorde akkurat det samme. Ikke rart at Norge er et av vedens dyreste land å leve i. Sverige er fornuftige når de ikke vit tillate profitt på nettverket sitt. Norge burde gjort det samme, men de norske politikerne skjønner ikke noe av dette.

    • Liker 1
  8. Det noen kaller "Det grønne skiftet" er kun en flopp. Det er samme type ideer en hadde på 70-tallet da en mengde yngre mennesker startet Hippie-bevegelsen. Menneskene i Vesten har vært kloke nok til å bevare naturen til nå på en god måte. Det skjer stadige forbedringer og vi trenger ikke noe grønt skifte for å oppnå det. Ta som eksempel hullet i Ozonlaget, ren bløff alt sammen. Ta nå CO2 hysteriet, ren bløff det også. Mennesket påvirker ikke klima med å stoppe CO2-utslipp. Klimaet styres naturlig. Vi vet godt hva som forurenser uten noe nytt tull om et grønt skifte. Prøv heller å fortell Regjeringen at den kaster bort milliarder av kroner på CO2-rensing og unyttige avgifter på ting som ikke forurenser.

×
×
  • Opprett ny...