Gå til innhold

Gig

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gig

  1. Tror det beste her er å ha 2 apper den gml sånn den var og den nye for de som vil ha det...jeg bruker bare saldo tjenesten....skal jeg inn i nettbanken bruker jeg pc..... Vi har jo vipps også....jeg har ikke bank id på mobil og kommer aldrig til å installere det heller. Mulig nye appen bli bra til slutt men den store godkjenn regning til betaling på fronten er lett å nerde på....trykke på den ved feiltagelse. Vel de vil vel ha kontroll på alt vi gjør på mobilen..... Sporing..... Nei la oss som vil ha den gml saldo appen få den tilbake så blir alle vel nesten alle happy ? Så kan de som vil ha den påtvungende appen forsette å bruke den...... Det blir i hvertfall ikke meg..... Den kommer til å bli avinstallert for alltid......

  2. Jeg antar at denne tlf vil ha bedre ytelse enn exynos til samsungene vi har her til lands,,, snapdragon varianten av s9 er ganske mye bedre for de som bruker tlf mye og tungt, har lest flere tester om exynos vs snapdragon variantene av s8 og s9, jeg har s8+ selv. så vis jeg noen gang skal ha ny Samsung så blir det en Amerikansk med snapdragon,,, skulle ønske dere som tester og selger exynos variantene hadde sjekket det litt nøyere,,, vel ny tlf skal jeg ha snart,,, så da blir det vel one+6 eller htc u12+ tenker jeg.

  3.  

    Skulle ønske de som tester tlf kunne sammen lignet Samsung s8/s9 + variantene vi har her i Europa mot Snapdragon variantene jeg tror nemlig at snap.... Variantene er en del bedre når det kommer til hard bruk og mye spilling. Har s8+ selv og er ikke helt fornøyd nei.... Har sammenlignet min mye med HTC u 11 og Sony xz premium, og min Samsung er en del dårligere en de under masse bruk. Det burde den ikke vere og ut i fra hva jeg lest meg frem til når det gjelder tester /benchmarks og folks meninger så er Snapdragon modellene bedre til det. Da synes jeg vi blir litt lurt av de som selger produktene her til lands.

    Du har helt rett i dine antagelser :)

     

    https://www.anandtech.com/show/12520/the-galaxy-s9-review

     

    Denne testen har begge versjonene. Snapdragon versjonen er helt klart bedre. Snapdragon er og 1-2 generasjoner foran Exynos i effektivitet som du spesielt merker ved hard bruk som du nevner. Da blir effektivitet viktigere enn peak ytelse som benchmarks viser. Samt det gir selvfølgelig bedre batteritid.

    Det var intresang lesning ja..... Ikke noe tvil om at vi blir lurt litt. Dette burde jo faktisk bli tatt opp i media. Hmm og de som selger og reklamerer for produktene burde faktisk opplyse om dette,,,, vis de vet det,,,,, jeg skal def ned på elkjøp å krangle/diskutere mer?

  4. Skulle ønske de som tester tlf kunne sammen lignet Samsung s8/s9 + variantene vi har her i Europa mot Snapdragon variantene jeg tror nemlig at snap.... Variantene er en del bedre når det kommer til hard bruk og mye spilling. Har s8+ selv og er ikke helt fornøyd nei.... Har sammenlignet min mye med HTC u 11 og Sony xz premium, og min Samsung er en del dårligere en de under masse bruk. Det burde den ikke vere og ut i fra hva jeg lest meg frem til når det gjelder tester /benchmarks og folks meninger så er Snapdragon modellene bedre til det. Da synes jeg vi blir litt lurt av de som selger produktene her til lands.

×
×
  • Opprett ny...