Gå til innhold

onix

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av onix

  1.  

    Hvordan hjelper det norsk e-sport?

    Nå var det vel miljøet som ble diskutert akkurat der?

    Jeppsi. 1. Rent utslippsmessig kan man heldigvis ta toget til Oslo fra Europa, men det er så klart ikke like sentralt som f.eks. Frankfurt.

     

    2. Det hjelper norsk e-sport fordi store arrangementer medfører oppmerksomhet, ref. f.eks. fotball-VM for kvinner. Det er flere FRANSKMENN som fulgte Norge-Australia enn som så det franske herrelandslaget i rugby samme uke.


  2. Burde ikke MDG støtte den byen som er mest sentral i forhold til deltagerne så færrest mulig må reise, og flest mulig kan bruke alternativ transport som tog for å komme seg dit?

     

    De er kanskje ikke så miljøaktivister som de liker å se seg selv, og egentlig bare er politikere de å, opptatt av oppmerksomhet og fremme seg selv.


    Ehhhh. Jeg har fulgt norsk e-sport relativt tett siden jeg var 12 år, og jeg har pushet mitt eget parti på å forstå og vedta politikk på området. At vi sender melding til aktuelle medier når vi vedtar ny politikk på området er helt logisk og rasjonelt, det handler om å kommunisere med samfunnet. Forøvrig enig i at folk bør reise kollektivt, og De Grønne har offensiv politikk på å få bedre togforbindelser til Europa.

    mvh Thor Haakon Bakke
    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...